Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ghost of Tsushima verbuje nadějného scenáristu


ikona
do_Od
Chad StahelskiGhost of TsushimaJin SakaiPlayStationscenáristaSony
Chystaná adaptace herní pecky Ghost of Tsushima je zatím v dobrých rukou. 

Není novinkou, že se úspěšná herní pecka od PlayStationu Ghost of Tsushima dočká celovečerní adaptace. Sony to se svou filmovou divizí vycházející z úspěšných hitů na konzolích PS myslí vážně, první velkou vlaštovkou byl koneckonců už letošní snímek Uncharted. No a jako další by právě měl na velká plátna dorazit příběh samuraje Jina Sakaie, který musí čelit zákeřné mongolské invazi. Snímek natočí zkušený Chad Stahelski (John Wick), ještě předtím jej ale bude potřeba napsat, a téhle role se teď zhostil Takashi Doscher.

Ten má za sebou zatím pouze festivalové snímky Still a Jediná, momentálně se ale natáčí i jeho novinka Blue, jež by měla být originálním twistem na tradiční japonské monster filmy. Především je ale podle všeho fandou hry, má ty správné kořeny, a pro látku by tak mohl být ideální volbou. Co se obsazení týče, tam zatím studio mlčí, na Twitteru ovšem o hlavní roli horlivě bojuje představitel hlavního hrdiny ze hry Daisuke Tsuji. Mě napadá ještě Steven Yeun, ale třeba v diskuzích padnou i zajímavější jména. Sony každopádně chce zřejmě projekt co nejrychleji uvést do produkce, točit by se tak nejspíš mohlo začít klidně už příští rok.

 

- - -

Vytáhni v hospodě: Kromě Ghost of Tsushima Sony oznámilo také filmovou adaptaci Jaka a Daxtera, podílí se ale i na realizaci seriálového The Last of Us pro HBO. To dorazí v příštím roce a podle rozhovorů s herci a fotek z natáčení to zatím vypadá náramně dobře. Že by Sonic skutečně zlomil prokletí herních adaptací a my se mohli začít těšit i na ten oznámený God of War? No, při pohledu na nové Halo bych ještě zůstal opatrný.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace