Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Highlander se začne točit už příští rok


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskichristopher lamberthenry cavillhighlander
Budou padat hlavy 

Henry Cavill má fofr. Za pár týdnů se na Netflixu objeví druhá řada Zaklínače, v Hollywoodu se nejspíš vymýšlí, jestli by nešlo přeci jenom nějak zařídit, že by si zahrál Jamese Bonda, on sám opět potvrdil, že by se rád vrátil jako Superman a Christopher McQuarrie teď oznámil, že upravuje scénář osmé Mission: Impossible. A že existuje možnost návratu prakticky kohokoliv ze série. To znamená, že bychom se moooooooožnáááááá mohli dočkat dalšího filmu s Cavillovým kníratým záporákem. 

V každém případě Cavilla teď čeká šermovačka pod dohledem režiséra Johna Wicka a jeho pokračování Chada Stahelskiho. To, že si zahraje hlavní roli v nové verzi akční fantasy klasiky Highlander, víme už nějakou dobu. Teď je jasné, že kamery se spustí už příští rok. Cavill, jenž by měl dostat za roli pět milionů na ruku, se v nedávném interview o Highlandeerovi trochu rozpovídal. Pochopitelně se bude odehrávat ve světě hrdinů, kteří nestárnou a bojují spolu na život a na smrt a zabít je lze jen tak, že jim někdo ufikne kebuli. Podle Cavilla by nová verze měla být víc ukotvená v realitě a připomínat shakespearovskou tragédii. 

V Hollywoodu se o novém Highlanderovi mluví pěkných pár let. Málem ho natočili Justin Lin, jenž oživil Rychle a zběsile, nebo Cedric Nicolas-Troyan, autor netflixovské Kate. Dlouho to vypadalo, že by se hlavní role mohl ujmout Ryan Reynolds a v souvislosti s novým záporákem Kurganem byli skloňováni Vinnie Jones nebo Dave Bautista. Uvidíme, koho Stahelski vybere pro Cavilla. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace