Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Johna Wicka opět míří mezi zabijáky


ikona
Spooner
chad stahelskijohn wickshibumi
Chad Stahelski sice chystá čtvrtého Johna Wicka a mnoho jiných projektů. I přesto si ovšem přibral další. 

Jestli mám u některého režiséra pocit, že si aktuálně chystá projekty až do svého důchodu, tak je to právě Chad Stahelski. Akční šikula nás o svém velkém talentu přesvědčil v akční sérii o Johnu Wicku, a i když už aktuálně pracuje na tom, jak Keanu Reevese i počtvrté na place co nejvíce vyždímat, už pomalu chystá i snímky mimo Wickův vesmír. A je jich opravdu hodně. V plánu má totiž mimo jiné nového Highlandera s Henry Cavillem, adaptaci videoherního hitu Ghost of Tsushima či thriller Classified, který je popisován coby mix Smrtonosné pasti a Indiana Jonese. Že už je toho na jednoho tvůrce docela dost? Stahelskimu to očividně nepřijde a již se podepsal pod další novinku.

Tou by měl být akční thriller Shibumi podle knihy Rodneyho Williama Whitakera, v němž by měl být Stahelski tak trochu jako doma. Hlavním hrdinou totiž bude elitní zabiják, který má za sebou ten nejlepší japonský trénink. Snímek pak bude o konfliktu mezi ním a tajemnou organizací složené z energických společností, jež tak trochu ovládají většinu západního světa. Už teď je jisté, že se Stahelski ujme minimálně produkce. Režii se zatím neupsal, studio a ostatní producenti by ho však za kamerou viděli hodně rádi. A vzhledem k tomu, že knížka je jeho velkou srdcovkou, možná to tak nakonec dopadne. Do filmu samotného nám ale zbývá ještě dost času, jelikož projekt nemá zatím ani scenáristu. Další zápis do nabitého diáře si však může Stahelski udělat už teď.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace