Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Halloween končí: Recenze

příspěvky 21 - 29 Napsat příspěvek
reaguje na: pepo
Tej trilógii by hlavne prospelo keby nikdy nevznikla po tom čo sme videli Kills a Ends ;)
843943
Tej trilógii by hlavne prospelo keby nikdy nevznikla po tom čo sme videli Kills a Ends *;)*
843926
6 0
reagovat
3/10
Halloween Finally Ends a slušný fakáčik do ksichtu každému kto čakal akokoľvek veľkolepé zúčtovanie. Namiesto zúčtovania Laurie s Michael Myers totiž dostávame zúčtovanie matky s dcérou, resp. babky s vnučkou a akýmsi Coreym, o ktorom je prakticky celý film, namiesto predmetného Michaela Myers, ktorý sa tu vyskytne dohromady na ledva desať minút. Síce oceňujem, že David Gordon Green sa snaží ísť opäť neobvyklou cestou a každý Halloween film v novej trilógii poňať úplne odlišným spôsobom, no každý poníma úplne inak ZLE. Po pomalom, atmosférickom Halloweene z 2018 sme následne dostali presný opak a z reťaze utrhnutý non-stop mord v podobe Kills, no a teraz akýsi prapodivný pokus o .. čo vlastne? Psychologickú drámu o prerode jednej novej postavy (Corey) v zlo? Opäť to však vôbec nefunguje, pretože Gordon kombinuje v jednom filme niekoľko tém, ktoré poriadne nerozpracuje a tak vzniká iba séria absolútne cringe dialógov. Navyše sa mu týmto prístupom celá trilógia rozpadla pod rukami, pretože v každom filme sa každá postava chová úplne inak (z akčnej Laurie z predošlého filmu je ufňukaná stará bába) a ani s jedným motívom, ktoré nahodil v predošlých filmoch nijako ďalej nepracuje (Michael Myers bol naznačený ako akési ultimátne zlo / nadčlovek, ktorého sila rastie s každým zabitím v predošlom filme, no tu sa tým nikto nijako ďalej nezaoberá a je to houmlesák, ktorý sa po celý čas ukrýva v kanáli). Nie, takto fakt nie. Už Halloween Kills bol podpriemerným filmom, ale dal sa užiť aspoň ako také slasherské guilty pleasure, kde sa doslovne vraždilo každú minútu. Ends nemá nič, preč je akákoľvek atmosféra (z prvého filmu), preč sú akékoľvek mordy (z druhého filmu) a preč je aj akékoľvek očakávané záverečné zúčtovanie Michaela a Laurie, ostal tak iba film oproti ktorému sú aj zárezy z neskorších 80. rokoch a skorších 90. rokoch do Halloween série neraz lepšími filmami než to čo sme dostali teraz. Fanúšikov Halloweenu to musí zákonite naštvať, pretože o Michaela Myersa odrazu vôbec nejde, typickému hororovému fanúšikovi to tentoraz neponúkne ani tie killy a bežného diváka to iba otrávi svojou nijakosťou, keďže to nemá štipku atmosféry, napätia a prakticky ani príbehu. Asi najväčšie tohtoročné sklamanie a to som po Kills ani nemal veľké očakávania. 
843942
[b]3/10[/b] [b]Halloween Finally Ends[/b] a slušný [i]fakáčik[/i] do ksichtu každému kto čakal akokoľvek veľkolepé zúčtovanie. Namiesto zúčtovania Laurie s Michael Myers totiž dostávame zúčtovanie matky s dcérou, resp. babky s vnučkou a akýmsi Coreym, o ktorom je prakticky celý film, namiesto predmetného Michaela Myers, ktorý sa tu vyskytne dohromady na ledva desať minút. Síce oceňujem, že David Gordon Green sa snaží ísť opäť neobvyklou cestou a každý Halloween film v novej trilógii poňať úplne odlišným spôsobom, no každý poníma úplne inak ZLE. Po pomalom, atmosférickom [url=https://www.csfd.cz/film/272557-halloween/]Halloweene z 2018[/url] sme následne dostali presný opak a z reťaze utrhnutý non-stop mord v podobe [url=https://www.csfd.cz/film/749382-halloween-zabiji/]Kills[/url], no a teraz akýsi prapodivný pokus o .. čo vlastne? Psychologickú drámu o prerode jednej novej postavy (Corey) v zlo? Opäť to však vôbec nefunguje, pretože Gordon kombinuje v jednom filme niekoľko tém, ktoré poriadne nerozpracuje a tak vzniká iba séria absolútne[i] cringe [/i]dialógov. Navyše sa mu týmto prístupom celá trilógia rozpadla pod rukami, pretože v každom filme sa každá postava chová úplne inak (z akčnej Laurie z predošlého filmu je ufňukaná stará bába) a ani s jedným motívom, ktoré nahodil v predošlých filmoch nijako ďalej nepracuje (Michael Myers bol naznačený ako akési ultimátne zlo / nadčlovek, ktorého sila rastie s každým zabitím v predošlom filme, no tu sa tým nikto nijako ďalej nezaoberá a je to [i]houmlesák[/i], ktorý sa po celý čas ukrýva v kanáli). Nie, takto fakt nie. Už Halloween Kills bol podpriemerným filmom, ale dal sa užiť aspoň ako také [i]slasherské guilty pleasure[/i], kde sa doslovne vraždilo každú minútu. Ends nemá nič, preč je akákoľvek atmosféra (z prvého filmu), preč sú akékoľvek mordy (z druhého filmu) a preč je aj akékoľvek očakávané záverečné zúčtovanie Michaela a Laurie, ostal tak iba film oproti ktorému sú aj zárezy z neskorších 80. rokoch a skorších 90. rokoch do Halloween série neraz lepšími filmami než to čo sme dostali teraz. Fanúšikov Halloweenu to musí zákonite naštvať, pretože o Michaela Myersa odrazu vôbec nejde, typickému hororovému fanúšikovi to tentoraz neponúkne ani tie killy a bežného diváka to iba otrávi svojou nijakosťou, keďže to nemá štipku atmosféry, napätia a prakticky ani príbehu. Asi najväčšie tohtoročné sklamanie a to som po Kills ani nemal veľké očakávania. 
6 -1
reagovat
Mě se teda Kills na rozdíl od většinového názoru celkem dost líbilo, takže na trojku jsem se hodně těšil. Ovšem po recenzi začínám mít dost strach.
843935
Mě se teda Kills na rozdíl od většinového názoru celkem dost líbilo, takže na trojku jsem se hodně těšil. Ovšem po recenzi začínám mít dost strach.
2 -4
reagují: mimomisu
reagovat

4/10

"Měli jsme ty nejlepší úmysly, ale dopadlo to jako vždy posledně", aneb vzácný to úkaz vzít světoznámou hororovou značku, která je už tak dost kvalitativně nízko (po všech předchozích marných pokusech) a strašlivě ji zprznit hned dvakrát po sobě, ovšem pokaždé trochu jinak. Jak jsem psal u předchozího filmu - od trojky jsem, po slaboučké dvojce, nečekal už vůbec nic a podíval jsem se na ni jen z povinnosti, protože "velké finále" a sága se jakože uzavírá a přesto mě dvojice Green a McBride dokázala překvapit, jelikož trojka je snad ještě o něco horší než prachbídná dvojka (evil franchise dies tonight indeed:D). Dobrá práce hoši, neděkujeme a vypadněte.

Zatímco minule nepochopitelně odklidili z cesty JLC a děj se věnoval naprosto nezajímavé skupině postav (které byly stejně odsouzeny k odpravení a divákům byly naprosto fuk), tady se pro změnu, opět nepochopitelně, odklidí z cesty JLC rovnou s MM a děj se znovu věnuje naprosto nezajímavé skupině postav (se kterými to dopadne jako v téhle trilogii pokaždé, tudíž divákův nezájem nadále přetrvává). Už u dvojky jsem psal, že když mám ve filmu JLC a její dceru/vnučku, tak sakra chci ve filmu vidět JLC a její dceru/vnučku, jak si poradí s MM a žádné jejich instantní náhražky, přičemž se odvážím tvrdit, že nejsem zdaleka sám. Green s McBridem na to ovšem mají očividně jiný názor.

A copycat příběhových prvků, ať už z vlastní série nebo od souseda odvedle, rovněž vesele pokračuje. V předchozím díle to byla kopírka JV v podobě killfestu snad co pět minut hlava nehlava (na rozdíl od původních filmů, kde si MM oběti vybíral a divák během filmu zůstával v napětí, zda ta která postava setkání s MM nevědomky přežije nebo ne), tady naopak aby nějaký obstojný kill člověk pohledal, plus proč nezkusit rip-off série Friday the 13th ještě jednou a tentokrát s neschopným rádoby následníkem hlavního masokombinátu?Podobné příběhové experimenty v rámci série zoufale nefungovaly ve trojce (původní), nefungovaly v šestce, nefungovaly minule a nepřekvapivě absolutně nefungují ani tentokrát (jak šokující:o).

Expozice (než se na scéně objeví MM) trvá hodinu, na jeho řádění se pak logicky čeká ještě déle. Proč proboha? Kdo je zvědavý na nějaký nesmyslný hodinový build up, týkající se úplně jiné a naprosto nezajímavé postavy (dále již jen jako loser), ve filmu o MM s JLC? V podstatě se valnou většinu stopáže jen čeká na to, až se JLC ve finálním aktu setká s MM, bohužel má film ke dvěma hodinám, takže to čekání je opravdu dlouhé a značně nudné (ve druhé polovině se sice bodycount rozroste a stran gore se také přitlačí na pilu, ale to je už pozdě). Celý film prostě vypadá, jako by někdo napsal a natočil 10 minut finální akce pro dvojku, ale někoho jiného napadlo, že by z toho přece mohl být třetí film a stačí k tomu dopsat hodinu a půl nějaké vaty (a něčím zakončit dvojku) a okamžitý profit je na cestě, ne?

Kromě toho vedlejší linka s relativizací zla, které je "v každém z nás" a "jen čeká, kdy se dostane ven", vůbec nefunguje, protože je jednak jen zhusta naťuknuta (zhruba tak půl minutovým monologem JLC) a v případě losera přichází na scénu úplně odnikud (zkrat, proč loser začne vraždit, není vůbec vybudován) a jednak působí vedle zavedené linky o démonickém a nesmrtelném zlu, personifikovaném v podobě MM, úplně nadbytečně. Divák se tak může jen dohadovat, co tím asi chtěli tvůrci sdělit.

No, a se špatnými zprávami se ještě zdaleka nekončí. Charakter hlavní postavy od minula prodělal razantní otočku. Z bojovnice JLC ve stylu Ripley/Connor se nově stala tetka pekoucí koláče a léčící si své trauma psaním knihy, přestože MM náhle zmizel neznámo kam, tudíž je JLC naprosto ve stejné situaci jako v jedničce a dvojce, ovšem tentokrát je blahosklonně klidná, vždyť je to přece už 4 roky a znovu je Halloween, co by se asi tak nepěkného mohlo stát, že?

Nechybějí pochopitelně ani logické nekonzistence, nebo vysloveně nesmysly. Policajt sleduje losera, kterého podezřívá z nekalých činů, jen s baterkou v ruce (zbraň asi zapomněl doma). MM je přemožen loserem (!) a jen tak si nechá vzít (!!) svou masku (tohle si chudák Shatner, alias ktp. Kirk, vážně nezasloužil). Dlouhý pohled do očí, jakožto důvod, proč MM nezabije losera, je k smíchu a dokonce s ním ještě spolupracuje (!!!). Závěrečné zúčtování s konvojem a to za účasti místní policie je pak už jen jedno velké wtf (policejní vyšetřování, ohledání místa činu, důkazy, pitva, soud, nic?). Mimochodem, co MM ty 4 roky jako v kanále dělal a proč se zčista jasna vydal znovu za JLC, neví někdo? Protože Green s McBridem očividně ne. A znovu si musím postěžovat - proč v trilogii vymazali tu rodinnou vazbu mezi JLC a MM? Ta dodávala vztahu obou postav větší dynamiku, ale hlavně přinášela alespoň nějaký smysl stran toho, proč MM neustále pronásleduje zrovna JLC a její rodinu, když je to jen další z řady jeho potenciálních obětí. Čím si tedy jeho pozornost znovu a znovu zasluhuje?

Jediná věc, která tady stojí za pozornost, je Carpenterův OST a jeho geniální hlavní hudební motiv, který funguje na jedničku (tak jako vždy), plus samotná finální konfrontace JLC s MM (pomineme-li to, že má JLC plot armor, v opačném případě by ji totiž MM pochopitelně naporcoval několikrát za sebou, tak jako ostatní vedlejší postavy). Jen je škoda, že Green a McBride neměli odvahu JLC zabít, nebo ukázat ksicht MM pod maskou a alespoň tímto způsobem diváka překvapit / zaskočit. Což je na slušné pokračování, natožpak zakončení ságy (tak určitě:D), dost málo. Z těch spousty pozdějších pokračování téhle série je prostě starý, dobrý H20 nadále nepřekonán a v případě současné trilogie budu předstírat, že se dvojka a trojka vůbec nestala a MM (prozatím) uhořel na konci jedničky ve sklepě toho baráku JLC8)

P.S. Upřímně trochu nechápu tu všeobecnou adoraci prvního filmu Greena a McBridea, ale jejich dvojka s trojkou snad všem naivkům názorně dokázala, že tuhle dvojici patlalů, která nějakým zázrakem dala dohromady jeden slušný film (ale žádný zázrak), si chudák MM fakt nezasloužil a bez nich (a Bluma) bude značce, až se po pár letech znovu probudí ze spánku, protože "dojit" se musí pravidelně, o dost lépe (tedy alespoň doufám). Ještěže práva na další filmy Blumovi s aktuální trojkou skončila, protože si už nedovedu představit, jak více by tuhle značku dokázal zruinovat, ale jsem si jistý, že kdyby náhodou dostal další šanci, tak by mě jistě vyvedl z omylu. Naštěstí se to, snad, nestane.
843930
"Měli jsme ty nejlepší úmysly, ale dopadlo to jako [s]vždy[/s] posledně", aneb vzácný to úkaz vzít světoznámou hororovou značku, která je už tak dost kvalitativně nízko (po všech předchozích marných pokusech) a strašlivě ji zprznit hned dvakrát po sobě, ovšem pokaždé trochu jinak. Jak jsem psal u předchozího filmu - od trojky jsem, po slaboučké dvojce, nečekal už vůbec nic a podíval jsem se na ni jen z povinnosti, protože "velké finále" a sága se jakože uzavírá a přesto mě dvojice Green a McBride dokázala překvapit, jelikož trojka je snad ještě o něco horší než prachbídná dvojka ([s]evil[/s] franchise dies tonight indeed*:D*). Dobrá práce hoši, neděkujeme a vypadněte. Zatímco minule nepochopitelně odklidili z cesty JLC a děj se věnoval naprosto nezajímavé skupině postav (které byly stejně odsouzeny k odpravení a divákům byly naprosto fuk), tady se pro změnu, opět nepochopitelně, odklidí z cesty JLC rovnou s MM a děj se znovu věnuje naprosto nezajímavé skupině postav (se kterými to dopadne jako v téhle trilogii pokaždé, tudíž divákův nezájem nadále přetrvává). Už u dvojky jsem psal, že když mám ve filmu JLC a její dceru/vnučku, tak sakra chci ve filmu vidět JLC a její dceru/vnučku, jak si poradí s MM a žádné jejich instantní náhražky, přičemž se odvážím tvrdit, že nejsem zdaleka sám. Green s McBridem na to ovšem mají očividně jiný názor. A copycat příběhových prvků, ať už z vlastní série nebo od souseda odvedle, rovněž vesele pokračuje. V předchozím díle to byla kopírka JV v podobě killfestu snad co pět minut hlava nehlava (na rozdíl od původních filmů, kde si MM oběti vybíral a divák během filmu zůstával v napětí, zda ta která postava setkání s MM nevědomky přežije nebo ne), tady naopak aby nějaký obstojný kill člověk pohledal, plus proč nezkusit rip-off série [spoiler]Friday the 13th[/spoiler] ještě jednou a tentokrát s [spoiler]neschopným rádoby následníkem hlavního masokombinátu?[/spoiler]Podobné příběhové experimenty v rámci série zoufale nefungovaly ve trojce (původní), nefungovaly v šestce, nefungovaly minule a nepřekvapivě absolutně nefungují ani tentokrát (jak šokující*:o*). Expozice (než se na scéně objeví MM) trvá hodinu, na jeho řádění se pak logicky čeká ještě déle. Proč proboha? Kdo je zvědavý na nějaký nesmyslný hodinový build up, týkající se úplně jiné a naprosto nezajímavé postavy (dále již jen jako loser), ve filmu o MM s JLC? V podstatě se valnou většinu stopáže jen čeká na to, až se JLC ve finálním aktu setká s MM, bohužel má film ke dvěma hodinám, takže to čekání je opravdu dlouhé a značně nudné (ve druhé polovině se sice bodycount rozroste a stran gore se také přitlačí na pilu, ale to je už pozdě). Celý film prostě vypadá, jako by někdo napsal a natočil 10 minut finální akce pro dvojku, ale někoho jiného napadlo, že by z toho přece mohl být třetí film a stačí k tomu dopsat hodinu a půl nějaké vaty (a něčím zakončit dvojku) a okamžitý profit je na cestě, ne? Kromě toho vedlejší linka s relativizací zla, které je "v každém z nás" a "jen čeká, kdy se dostane ven", vůbec nefunguje, protože je jednak jen zhusta naťuknuta [spoiler](zhruba tak půl minutovým monologem JLC) a v případě losera přichází na scénu úplně odnikud (zkrat, proč loser začne vraždit, není vůbec vybudován)[/spoiler] a jednak působí vedle zavedené linky o démonickém a nesmrtelném zlu, personifikovaném v podobě MM, úplně nadbytečně. Divák se tak může jen dohadovat, co tím asi chtěli tvůrci sdělit. No, a se špatnými zprávami se ještě zdaleka nekončí. Charakter hlavní postavy od minula prodělal razantní otočku. Z bojovnice JLC ve stylu Ripley/Connor se nově stala [spoiler]tetka pekoucí koláče a léčící si své trauma psaním knihy, přestože MM náhle zmizel neznámo kam, tudíž je JLC naprosto ve stejné situaci jako v jedničce a dvojce, ovšem tentokrát je blahosklonně klidná, vždyť je to přece už 4 roky[/spoiler] a znovu je Halloween, co by se asi tak nepěkného mohlo stát, že? Nechybějí pochopitelně ani logické nekonzistence, nebo vysloveně nesmysly. [spoiler]Policajt sleduje losera, kterého podezřívá z nekalých činů, jen s baterkou v ruce (zbraň asi zapomněl doma). MM je přemožen loserem (!) a jen tak si nechá vzít (!!) svou masku (tohle si chudák Shatner, alias ktp. Kirk, vážně nezasloužil). Dlouhý pohled do očí, jakožto důvod, proč MM nezabije losera, je k smíchu a dokonce s ním ještě spolupracuje (!!!). Závěrečné zúčtování s konvojem a to za účasti místní policie je pak už jen jedno velké wtf (policejní vyšetřování, ohledání místa činu, důkazy, pitva, soud, nic?).[/spoiler] Mimochodem, co MM ty 4 roky jako v kanále dělal a proč se zčista jasna vydal znovu za JLC, neví někdo? Protože Green s McBridem očividně ne. A znovu si musím postěžovat - proč v trilogii vymazali tu rodinnou vazbu mezi JLC a MM? Ta dodávala vztahu obou postav větší dynamiku, ale hlavně přinášela alespoň nějaký smysl stran toho, proč MM neustále pronásleduje zrovna JLC a její rodinu, když je to jen další z řady jeho potenciálních obětí. Čím si tedy jeho pozornost znovu a znovu zasluhuje? Jediná věc, která tady stojí za pozornost, je Carpenterův OST a jeho geniální hlavní hudební motiv, který funguje na jedničku (tak jako vždy), plus samotná finální konfrontace JLC s MM (pomineme-li to, že má JLC plot armor, v opačném případě by ji totiž MM pochopitelně naporcoval několikrát za sebou, tak jako ostatní vedlejší postavy). [spoiler]Jen je škoda, že Green a McBride neměli odvahu JLC zabít, nebo ukázat ksicht MM pod maskou a alespoň tímto způsobem diváka překvapit / zaskočit.[/spoiler] Což je na slušné pokračování, natožpak zakončení ságy (tak určitě*:D*), dost málo. Z těch spousty pozdějších pokračování téhle série je prostě starý, dobrý H20 nadále nepřekonán a v případě současné trilogie budu předstírat, že se dvojka a trojka vůbec nestala [spoiler]a MM (prozatím) uhořel na konci jedničky ve sklepě toho baráku JLC[/spoiler]*8)*.  P.S. Upřímně trochu nechápu tu všeobecnou adoraci prvního filmu Greena a McBridea, ale jejich dvojka s trojkou snad všem naivkům názorně dokázala, že tuhle dvojici patlalů, která nějakým zázrakem dala dohromady jeden slušný film (ale žádný zázrak), si chudák MM fakt nezasloužil a bez nich (a Bluma) bude značce, až se po pár letech znovu probudí ze spánku, protože "dojit" se musí pravidelně, o dost lépe (tedy alespoň doufám). Ještěže práva na další filmy Blumovi s aktuální trojkou skončila, protože si už nedovedu představit, jak více by tuhle značku dokázal zruinovat, ale jsem si jistý, že kdyby náhodou dostal další šanci, tak by mě jistě vyvedl z omylu. Naštěstí se to, snad, nestane.
4/10
6 -3
reagovat
Myslim, ze tej trilogii by prospelo, keby sa tematicky prehodili dvojka a trojka
843926
Myslim, ze tej trilogii by prospelo, keby sa tematicky prehodili dvojka a trojka
6 0
reagují: maddy1111
reagovat
Po minulém odpadním Halloween Kills, posledním SAW, Texas Chainsaw Massacre a dalším známým značkám tu máme do sbírky  další odpad, což při výběru režiséra nikoho nepřekvapilo. Aspoň že vyšel Brucknerovi jakž takž Hellraiser, to je stejně mnohem zajímavější film.
843925
Po minulém odpadním Halloween Kills, posledním SAW, Texas Chainsaw Massacre a dalším známým značkám tu máme do sbírky  další odpad, což při výběru režiséra nikoho nepřekvapilo. Aspoň že vyšel Brucknerovi jakž takž Hellraiser, to je stejně mnohem zajímavější film.
8 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
to by mi ani nevadilo, práve preto, že Halloweenov je už toľko, že takáto zmena fakt sama o sebe neuškodí. Tu ide o to prevedenie. Green a spol. sa hrajú na Hitchcocka a myslia si, že tvoria novodobé Psycho. Zabudli na rozsah vlastných schopností. To je akoby Banksy chcel maľovať fresku v Sixtínskej kaplnke. 
843924
to by mi ani nevadilo, práve preto, že Halloweenov je už toľko, že takáto zmena fakt sama o sebe neuškodí. Tu ide o to prevedenie. Green a spol. sa hrajú na Hitchcocka a myslia si, že tvoria novodobé Psycho. Zabudli na rozsah vlastných schopností. To je akoby Banksy chcel maľovať fresku v Sixtínskej kaplnke. 
843923
6 -2
reagovat
Boha, koho napadlo z vyvrcholení trilogie a vlastně i nějakého (ok, desátého) finálního souboje Laurie a Michaela udělat psychologickou odbočku k no name postavě?
To je jak kdyby si ve Freddy vs Jason ti dva sedli ke stolu a řešili posmrtný život...
843923
Boha, koho napadlo z vyvrcholení trilogie a vlastně i nějakého (ok, desátého) finálního souboje Laurie a Michaela udělat psychologickou odbočku k no name postavě? To je jak kdyby si ve Freddy vs Jason ti dva sedli ke stolu a řešili posmrtný život...
8 -1
reagují: Ravenous
reagovat
Kills bolo iné, ale o nič horšie ako prvý diel, ktorý ma tiež dvakrát neoslovil. Tak 6/10. Toto je horšie. 4-5/10. Podľa mňa bola celá táto trilógia zbytočná. Do 5 rokov tu máme určite dalšiu variáciu :-
843922
Kills bolo iné, ale o nič horšie ako prvý diel, ktorý ma tiež dvakrát neoslovil. Tak 6/10. Toto je horšie. 4-5/10. Podľa mňa bola celá táto trilógia zbytočná. Do 5 rokov tu máme určite dalšiu variáciu *:-*
7 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se