Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První reakce: The Banshees of Inisherin patří mezi filmy roku, má 100 % kladných recenzí

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
McDonagh IMO dostane Oscara za scenár, resp. je určite horúci kandidát. Už má za sebou nominácie za In Bruges, Three Billboards, má svoj rukopis, má aj odmakané, čiže podľa mňa mu to budú chcieť dať. 

The Whale - prekvapujú ma tie pozitívne reakcie a fakt som rád za Frasera. Obávam sa či ten film nestiahne dole nejaký #fatshaming cirkus, ale ak toto ustoja a bude to naozaj kvalitka, možno to Fraser tiež dotiahne až na Oscariádu? To by bola dosť pecka, doprial by som mu to. :+

Don't worry darling - sklamali ma reakcie, držal som Olivii Wilde palce. Ale stále sa teším. 

A čo nepíšete je, že premiéru malo aj White Noise (Noah Baumbach), o ktorom sa píše, že dostalo 150 sekundovú standing ovation, ktorá bola Variety opísaná ako "tepid" a "muted". :D

Zvedavý som aj na The Son, čo je nejaké kvázi pokračovanie či čo The Father s Hopkinsom - ten istý režisér, Hopkins tam hrá tiež. Plus Bardo, Blonde a Eternal Daughter. 
839797
McDonagh IMO dostane Oscara za scenár, resp. je určite horúci kandidát. Už má za sebou nominácie za In Bruges, Three Billboards, má svoj rukopis, má aj odmakané, čiže podľa mňa mu to budú chcieť dať.  The Whale - prekvapujú ma tie pozitívne reakcie a fakt som rád za Frasera. Obávam sa či ten film nestiahne dole nejaký #fatshaming cirkus, ale ak toto ustoja a bude to naozaj kvalitka, možno to Fraser tiež dotiahne až na Oscariádu? To by bola dosť pecka, doprial by som mu to. *:+* Don't worry darling - sklamali ma reakcie, držal som Olivii Wilde palce. Ale stále sa teším.  A čo nepíšete je, že premiéru malo aj White Noise (Noah Baumbach), o ktorom sa píše, že dostalo 150 sekundovú standing ovation, ktorá bola Variety opísaná ako "tepid" a "muted". *:D* Zvedavý som aj na The Son, čo je nejaké kvázi pokračovanie či čo The Father s Hopkinsom - ten istý režisér, Hopkins tam hrá tiež. Plus Bardo, Blonde a Eternal Daughter. 
1 0
reagovat
"The Son" od Zellera je prý taky stejně silné jako "The Father". Zatím teda podle uteklých reakcí, jinak je tam ještě embargo :)
Letošní festivalovo/Oscarová sezóna vypadá zase jednou dobře :) 
839761
"The Son" od Zellera je prý taky stejně silné jako "The Father". Zatím teda podle uteklých reakcí, jinak je tam ještě embargo :) Letošní festivalovo/Oscarová sezóna vypadá zase jednou dobře :) 
4 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Ano :+ To neni jak twitter reakce z nejaky fandovsky seslosti DC nebo Marvelu.
839746
Ano *:+* To neni jak twitter reakce z nejaky fandovsky seslosti DC nebo Marvelu.
839744
9 0
reagovat
Tak hlavne jsou to reakce z Benatek, ne? Kde to ted schytal novy Inarritu, novy Mendes tez nic moc reakce a Don't Worry Darling od Wilde ma recenze vylozene tragicke. Tohle a Whale od Aronofskeho naopak zatim vypadaji mezi to nejlepsi z festivalu. :)
839744
Tak hlavne jsou to reakce z Benatek, ne? Kde to ted schytal novy Inarritu, novy Mendes tez nic moc reakce a Don't Worry Darling od Wilde ma recenze vylozene tragicke. Tohle a Whale od Aronofskeho naopak zatim vypadaji mezi to nejlepsi z festivalu. :)
5 0
reagují: Cival
reagovat
Billboardy na tom byly podobně s reakcemi a opravdu to byl jeden z nejlepších filmů roku.
Tam se nemá co pokazit. Skvělé téma, vynikající a osvědčení herci a jeden z nejlepších režisérů současnosti :+
839739
Billboardy na tom byly podobně s reakcemi a opravdu to byl jeden z nejlepších filmů roku. Tam se nemá co pokazit. Skvělé téma, vynikající a osvědčení herci a jeden z nejlepších režisérů současnosti *:+*
4 0
reagovat
Moc rád tomu budu věřit! Ale známe první reakce .... :D
839738
Moc rád tomu budu věřit! Ale známe první reakce .... *:D*
2 -1
reagovat
Natěšenost maximální.
839725
Natěšenost maximální.
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se