Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jurský svět: Nadvláda: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Jurský park

Jurský park: 10/10
Jurský park 2: 8,5/10
Jurský park 3: 6/10
Jurský svět: 8/10
Jurský svět 2: 5/10
Jurský svět 3: neuvidim
830718
Jurský park: 10/10 Jurský park 2: 8,5/10 Jurský park 3: 6/10 Jurský svět: 8/10 Jurský svět 2: 5/10 Jurský svět 3: neuvidim
Jurský park
7 -2
reagovat
Jurský park: 10/10
Jurský park 2: 8/10
Jurský park 3: 7/10
Jurský svět: 8/10
Jurský svět 2: 8/10
Jurský svět 3: 6/10
830717
Jurský park: 10/10 Jurský park 2: 8/10 Jurský park 3: 7/10 Jurský svět: 8/10 Jurský svět 2: 8/10 Jurský svět 3: 6/10
7 -1
reagovat
Za mě takto:
Jurský park: 10/10
Jurský park 2: 7/10
Jurský park 3: 6/10
Jurský svět: 8/10
Jurský svět 2: 5/10
Jurský svět 3: 7/10
830710
Za mě takto: Jurský park: 10/10 Jurský park 2: 7/10 Jurský park 3: 6/10 Jurský svět: 8/10 Jurský svět 2: 5/10 Jurský svět 3: 7/10
5 -4
reagovat
Inak, pred Dominion sme si pozreli všetky diely a takto by som to videl:

Jurský park - 10/10
Jurský park 2 - 5/10
Jurský park 3 - 6/10 (možno 7)
Jurský svet - 8/10
Jurský svet 2 - 7/10
Jurský svet 3 - 7/10
830709
Inak, pred Dominion sme si pozreli všetky diely a takto by som to videl: Jurský park - 10/10 Jurský park 2 - 5/10 Jurský park 3 - 6/10 (možno 7) Jurský svet - 8/10 Jurský svet 2 - 7/10 Jurský svet 3 - 7/10
6 -4
reagovat
Ále, dood má pravdu, je to v pohode letný popcorn. Zlátanina, áno, ale od Malty je to celkom zábavné a ku koncu, keď už sú starý a novšia partia spolu, tak to úplne normálne funguje, humor aj akcia. Záverečný fajt megapríšer dokonca super.

Dieťa bolo dokonca nadšené, ak by vás zaujímal pohľad skutočnej cieľovej skupiny, ktorá si kupovala aj plyšáky v Tescu. :D

Najviac ma prekvapilo, že najsympatickejšou postavou je tá čierna lesbická pilotka. Pretože je to hansolovská postava, pretože ju hrá s chuťou a aj pretože je to krásna baba.
830708
Ále, dood má pravdu, je to v pohode letný popcorn. Zlátanina, áno, ale od Malty je to celkom zábavné a ku koncu, keď už sú starý a novšia partia spolu, tak to úplne normálne funguje, humor aj akcia. Záverečný fajt megapríšer dokonca super. Dieťa bolo dokonca nadšené, ak by vás zaujímal pohľad skutočnej cieľovej skupiny, ktorá si kupovala aj plyšáky v Tescu. *:D* Najviac ma prekvapilo, že najsympatickejšou postavou je tá čierna lesbická pilotka. Pretože je to hansolovská postava, pretože ju hrá s chuťou a aj pretože je to krásna baba.
12 -3
reagovat

velice povedené

pro mě nejlepší a nejakčnější díl z nové trilogie. Celá akce na Maltě perfektní a vpodstatě až do samotnýho finále to neztrácí tempo. Dinosauří perfektní, jako vždy. Hlavní hrdinové taky paráda
moc jsem si to užil
Treworow to dával režijně moc dobře. Zpětně velká škoda že byl odejit od Star Wars.
830699
pro mě nejlepší a nejakčnější díl z nové trilogie. Celá akce na Maltě perfektní a vpodstatě až do samotnýho finále to neztrácí tempo. Dinosauří perfektní, jako vždy. Hlavní hrdinové taky paráda moc jsem si to užil Treworow to dával režijně moc dobře. Zpětně velká škoda že byl odejit od Star Wars.
velice povedené
5 -2
reagovat
reaguje na: Castio
Že hejtu :D:D:D Základná a úplne prvá vec prečo som sa ozval bola tá že som sa chcel spýtať prečo si niekto reálne želá aby niečo čo ho nebaví skončilo a nepokračovalo a nepozerá trebárs na ostatných divákov ktorých daný film/seriál bavil. Pretože v poslednej dobe to čítam neustále, napríklad pri seriálovom Zaklínačovi kde ľudia neustále písali že nechcú tretiu sériu a chcú aby ten seriál skončil, len mi už nevedeli vysvetliť prečo si také niečo želajú a prečo to jednoducho neignorujú a nenechajú ľudí ktorým sa seriál páčil si ho užívať aj naďalej. Ja som napríklad nemal problém s tým seriálom a čo som postrehol tak nespokojní diváci chceli normálne vyhlásiť nejakú petíciu na okamžité ukončenie seriálu, prečo?? Ja tomu fakt nerozumiem prečo niekto potrebuje silou mocou aby niečo čo ho nebaví okamžite skončilo len preto lebo jeho to nebaví, čo to je za debilnú logiku? Teraz nehovorím že SociálniPrípad silou mocou chce aby JS skončil, pravdepodobne to bola len taká poznámka do vetra, ale viem že takých ľudí ktorí to myslia vážne a reálne za takéto veci dokážu bojovať je kopa pretože som s nimi o pododobných témach diskutoval. Naopak, vždy sa nájde nejaký počet fanúšikov, niekedy väčší inokedy menší, ktorých daná vec baví a nemajú s tým problém tak prečo im to kaziť? Verím že je kopa detí ktoré sa pri novom Jurskom Svete zabavia a radi by videli aj ďalšie časti.
830640
Že hejtu *:D**:D**:D* Základná a úplne prvá vec prečo som sa ozval bola tá že som sa chcel spýtať prečo si niekto reálne želá aby niečo čo ho nebaví skončilo a nepokračovalo a nepozerá trebárs na ostatných divákov ktorých daný film/seriál bavil. Pretože v poslednej dobe to čítam neustále, napríklad pri seriálovom Zaklínačovi kde ľudia neustále písali že nechcú tretiu sériu a chcú aby ten seriál skončil, len mi už nevedeli vysvetliť prečo si také niečo želajú a prečo to jednoducho neignorujú a nenechajú ľudí ktorým sa seriál páčil si ho užívať aj naďalej. Ja som napríklad nemal problém s tým seriálom a čo som postrehol tak nespokojní diváci chceli normálne vyhlásiť nejakú petíciu na okamžité ukončenie seriálu, prečo?? Ja tomu fakt nerozumiem prečo niekto potrebuje silou mocou aby niečo čo ho nebaví okamžite skončilo len preto lebo jeho to nebaví, čo to je za debilnú logiku? Teraz nehovorím že SociálniPrípad silou mocou chce aby JS skončil, pravdepodobne to bola len taká poznámka do vetra, ale viem že takých ľudí ktorí to myslia vážne a reálne za takéto veci dokážu bojovať je kopa pretože som s nimi o pododobných témach diskutoval. Naopak, vždy sa nájde nejaký počet fanúšikov, niekedy väčší inokedy menší, ktorých daná vec baví a nemajú s tým problém tak prečo im to kaziť? Verím že je kopa detí ktoré sa pri novom Jurskom Svete zabavia a radi by videli aj ďalšie časti.
830638
2 -2
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Trochu mi uniká smysl tohohle hejtu na naprosto normální shrnutí dojmů z filmu, které tu napsal SocialniPripad. Taky jsem na to byl v kině a to dokonce už v úterý na předpremiéře, taky se mi to extrémním způsobem nelíbilo a taky jsem na to šel v prvé řadě proto, že mě ten svět zajímá, byl jsem zvědavý na to, jak to všechno Trevorrow dokáže zakončit a hlavně mám prostě rád dinosaury. 

Je přece úplně jedno, že to má slabé trailery i ohlasy. To si jako nemůžu zajít do kina a udělat si vlastní názor na věc? Stejně jako chodím do kina na dobré filmy, abych věděl, jak moc dobré vlastně jsou, tak chodím do kina na špatné filmy, abych věděl, jestli vlastně a jak moc blbé jsou.

Od Nadvlády jsem samozřejmě neočekával žádné zázraky, pořád jsem ale tak nějak doufal, že by to mohla být alespoň zábavná blbina, které bych podobně jako třeba do_od dokázal nakonec těch 7/10 v klidu dát. Na rozdíl od něj se mi to ale prostě extrémním způsobem nelíbilo. Co nadělám. Rozhodně se ale nehodlám omlouvat za to, že někam na internet napíšu, že je to sračka. Já přece nemůžu za to, že to tak je. Děláš jako bys nikdy nešel do kina na film, který tě zajímá, ale vlastně od něj raději nic moc nečekáš a jen tak trochu naivně doufáš, že se ti bude líbit.
830638
Trochu mi uniká smysl tohohle hejtu na naprosto normální shrnutí dojmů z filmu, které tu napsal SocialniPripad. Taky jsem na to byl v kině a to dokonce už v úterý na předpremiéře, taky se mi to extrémním způsobem nelíbilo a taky jsem na to šel v prvé řadě proto, že mě ten svět zajímá, byl jsem zvědavý na to, jak to všechno Trevorrow dokáže zakončit a hlavně mám prostě rád dinosaury.  Je přece úplně jedno, že to má slabé trailery i ohlasy. To si jako nemůžu zajít do kina a udělat si vlastní názor na věc? Stejně jako chodím do kina na dobré filmy, abych věděl, jak moc dobré vlastně jsou, tak chodím do kina na špatné filmy, abych věděl, jestli vlastně a jak moc blbé jsou. Od Nadvlády jsem samozřejmě neočekával žádné zázraky, pořád jsem ale tak nějak doufal, že by to mohla být alespoň zábavná blbina, které bych podobně jako třeba do_od dokázal nakonec těch 7/10 v klidu dát. Na rozdíl od něj se mi to ale prostě extrémním způsobem nelíbilo. Co nadělám. Rozhodně se ale nehodlám omlouvat za to, že někam na internet napíšu, že je to sračka. Já přece nemůžu za to, že to tak je. Děláš jako bys nikdy nešel do kina na film, který tě zajímá, ale vlastně od něj raději nic moc nečekáš a jen tak trochu naivně doufáš, že se ti bude líbit.
830629
14 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Presne tak. Ja by som dal ešte jedno prirovnanie ktoré tiež celkom sedí. Ľudia sú dnes ochotní si dobrovolne platit Netflix mesiac čo mesiac a pritom na internete frflať že Netflix už nič poriadne netočí len woke sračky a zbytočne predražené nudné filmy. Ale stále ho platia :D:D Taká je proste doba.
830629
Presne tak. Ja by som dal ešte jedno prirovnanie ktoré tiež celkom sedí. Ľudia sú dnes ochotní si dobrovolne platit Netflix mesiac čo mesiac a pritom na internete frflať že Netflix už nič poriadne netočí len woke sračky a zbytočne predražené nudné filmy. Ale stále ho platia *:D**:D* Taká je proste doba.
830626
5 -2
reagují: Castio
reagovat
reaguje na: SocialniPripad
Když jsou schopni zaplatit za cigarety nebo 200kč za nějaké KFC, proč by ne za kino? 200kč dnes není nic .. za chvíli za to nekoupíš ani máslo :)
830626
Když jsou schopni zaplatit za cigarety nebo 200kč za nějaké KFC, proč by ne za kino? 200kč dnes není nic .. za chvíli za to nekoupíš ani máslo :)
830618
4 -3
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Jak jsem psal předtím, čekal jsem lepší standard dostal jsem horší standard. Mimochodem jízda na motorce po městě s dinosaury je to lepší co ve filmu je.
Zkušenosti se smějícími se teenagery nemám. 
830624
Jak jsem psal předtím, čekal jsem lepší standard dostal jsem horší standard. Mimochodem jízda na motorce po městě s dinosaury je to lepší co ve filmu je. Zkušenosti se smějícími se teenagery nemám. 
830622
3 0
reagovat
reaguje na: SocialniPripad
Ano podľa mňa sú ochotní. A nieje ich málo. Mne fakt príde že kopa mladých sa tam chodí len smiať na tupých scénkach a robiť si z toho srandu, škriekat a rehotať sa. Neverím že sa na tomto webe nájde jeden normálny užívateľ ktorý sa reálne zaujíma o filmy a ktorý veril že Jurský Svet 3 bude rovnako dobrý ako minimálne Jurský Park 3 alebo prvý Jurský Svet. Pôvodný Jurský Park radšej ani nespomínam pretože to by očakával fakt len blázon. Veď to už jasne ukázal ten trailer kde Pratt jazdil na motorke po meste plnom dinosaurov.
830622
Ano podľa mňa sú ochotní. A nieje ich málo. Mne fakt príde že kopa mladých sa tam chodí len smiať na tupých scénkach a robiť si z toho srandu, škriekat a rehotať sa. Neverím že sa na tomto webe nájde jeden normálny užívateľ ktorý sa reálne zaujíma o filmy a ktorý veril že Jurský Svet 3 bude rovnako dobrý ako minimálne Jurský Park 3 alebo prvý Jurský Svet. Pôvodný Jurský Park radšej ani nespomínam pretože to by očakával fakt len blázon. Veď to už jasne ukázal ten trailer kde Pratt jazdil na motorke po meste plnom dinosaurov.
830618
2 -4
reagují: SocialniPripad
reagovat
reaguje na: SocialniPripad
Uff, dík za tvůj názor. :+ Já na to málem po Top Gunu vyrazil. :D:o
830621
Uff, dík za tvůj názor. *:+* Já na to málem po Top Gunu vyrazil. *:D**:o*
830562
3 -3
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ty si vážně myslíš, že lidi jsou ochotní zaplatit okolo 200,- Kč za lístek, jen proto aby pak mohli na internetu psát, že se jim film nelíbil?
830618
Ty si vážně myslíš, že lidi jsou ochotní zaplatit okolo 200,- Kč za lístek, jen proto aby pak mohli na internetu psát, že se jim film nelíbil?
830617
12 -2
reagovat
reaguje na: ovmartin23
Ak si všimneš tak som napísal že ak už aj človek verí že sa to zlepší, či už na základe trailerov alebo si to len proste myslí na základe toho že sa zmenil režisér, tak je asi logické si v takomto prípade počkať na recenzie či? V tomto prípade práve aj tie recenzie a prvé ohlasy hovorili že sa to oproti Fallen Kingdom moc nezlepšilo tak nechápem prečo vôbec také niečo čakať? Tým že sa vám nepáčili predchádzajúce časti, vidíte tie recenzie a ohlasy, netešíte sa na to a želáte si aby ďalšie časti už nevznikali, ale aj tak na to zároveň idete do kina tak len prispievate k tomu že ten film zase zarobí veľké prachy a štúdio v tom bude pokračovať. Nieje v takomto prípade lepšie a rozumnejšie si radšej počkať na doma a nepodporovať to?

Mne to skôr príde tak že ľudia proste vedia že to bude odpad, už dávno to čakajú, ale aj tak na to idú lebo tú sračku vidieť chcú a zároveň si chcú s davom zanadávať na internete, nič iné vtom nevidím. Nevravím teraz o recenzentoch, je to ich práca chodiť aj na sračky práve preto aby na to nemuseli chodiť ostatní.
830617
Ak si všimneš tak som napísal že ak už aj človek verí že sa to zlepší, či už na základe trailerov alebo si to len proste myslí na základe toho že sa zmenil režisér, tak je asi logické si v takomto prípade počkať na recenzie či? V tomto prípade práve aj tie recenzie a prvé ohlasy hovorili že sa to oproti Fallen Kingdom moc nezlepšilo tak nechápem prečo vôbec také niečo čakať? Tým že sa vám nepáčili predchádzajúce časti, vidíte tie recenzie a ohlasy, netešíte sa na to a želáte si aby ďalšie časti už nevznikali, ale aj tak na to zároveň idete do kina tak len prispievate k tomu že ten film zase zarobí veľké prachy a štúdio v tom bude pokračovať. Nieje v takomto prípade lepšie a rozumnejšie si radšej počkať na doma a nepodporovať to? Mne to skôr príde tak že ľudia proste vedia že to bude odpad, už dávno to čakajú, ale aj tak na to idú lebo tú sračku vidieť chcú a zároveň si chcú s davom zanadávať na internete, nič iné vtom nevidím. Nevravím teraz o recenzentoch, je to ich práca chodiť aj na sračky práve preto aby na to nemuseli chodiť ostatní.
830610
2 -8
reagují: SocialniPripad
reagovat
reaguje na: FallenMaia
podle tvého mínění, když jsem viděl M:I 2, tak jsem nikdy nemohl doufat v to, že M:I 6 bude můj nejoblíbenější blockbuster a 7. nejočekávanější film roku 2023? dvojka je totiž strašná tragédie na úrovni Fallen Kingdom.....ale já jsem věřil
830610
podle tvého mínění, když jsem viděl M:I 2, tak jsem nikdy nemohl doufat v to, že M:I 6 bude můj nejoblíbenější blockbuster a 7. nejočekávanější film roku 2023? dvojka je totiž strašná tragédie na úrovni Fallen Kingdom.....ale já jsem věřil
830592
4 -4
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Proč jsem šel na Dominion? Třeba protože trailerová kampaň byla dobrá. Že mě zajímalo, jak se propojí postavy z Jurského světa a stará garda z Parku. Protože mám rád celé to universum s dinosaury. Protože jsem si myslel, že Treworrow naváže na slušný první díl Jurského světa. Protože mělo jít o závěr trilogie a byl jsem zvědavý jak to skončí. Protože mě lákal ten koncept soužití lidí a volně žijících dinosaurů. 
Já nikomu neberu jeho zábavu. Já jsem neočekával něco jako Top Gun: Maverick, ale nějaký lepší standard a dostal jsem horší standard a svůj názor jsem vyjádřil v komentáři.
Dvojku jsme neviděl, jen jsem četl, že byla horší. Takže jsem nešel na film s předsudky. 
Z podobných důvodů jsem byl letos na Fantastických zvířatech. Někdy prostě věříš, že z toho vyleze lepší film, protože ten svět máš rád. No a ono ne.
830609
Proč jsem šel na Dominion? Třeba protože trailerová kampaň byla dobrá. Že mě zajímalo, jak se propojí postavy z Jurského světa a stará garda z Parku. Protože mám rád celé to universum s dinosaury. Protože jsem si myslel, že Treworrow naváže na slušný první díl Jurského světa. Protože mělo jít o závěr trilogie a byl jsem zvědavý jak to skončí. Protože mě lákal ten koncept soužití lidí a volně žijících dinosaurů.  Já nikomu neberu jeho zábavu. Já jsem neočekával něco jako Top Gun: Maverick, ale nějaký lepší standard a dostal jsem horší standard a svůj názor jsem vyjádřil v komentáři. Dvojku jsme neviděl, jen jsem četl, že byla horší. Takže jsem nešel na film s předsudky.  Z podobných důvodů jsem byl letos na Fantastických zvířatech. Někdy prostě věříš, že z toho vyleze lepší film, protože ten svět máš rád. No a ono ne.
830592
7 -3
reagovat
reaguje na: The Joker
chtěl jsem to hodit do prvních dojmů, ale ještě čekám, až bude rating začínat 4....:D
830605
chtěl jsem to hodit do prvních dojmů, ale ještě čekám, až bude rating začínat 4....*:D*
830593
2 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Doufám, že další díl už nebude. :D
830602
Doufám, že další díl už nebude. *:D*
830592
7 -2
reagovat
Tech 37% na Rottenech je brutalnich. Tahle znacka zjevne musi byt zadupana nekam vedle Terminatora, Vetrelce a Predatora, do te doby ten system nebude patrne spokojeny. Jako jasne, i tohle udela nejspis 900M+ a jak je Universal pod tlakem majitelu, tak tady za chvili bude ctyrka a pak je i petka, ale ten zpusob "po nas potopa" je zoufalej. :/
830593
Tech 37% na Rottenech je brutalnich. Tahle znacka zjevne musi byt zadupana nekam vedle Terminatora, Vetrelce a Predatora, do te doby ten system nebude patrne spokojeny. Jako jasne, i tohle udela nejspis 900M+ a jak je Universal pod tlakem majitelu, tak tady za chvili bude ctyrka a pak je i petka, ale ten zpusob "po nas potopa" je zoufalej. :/
5 -1
reagují: ovmartin23
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se