Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Texaský masakr motorovou pilou: Recenze

příspěvky 21 - 27 Napsat příspěvek
Nechápem, veď to má sympatického hrdinu, ktorému celý čas držíte palce. Keď mároval tých mobilových woke tiktok influencerov, fandil som mu viac ako našim proti Švédom. :D

(je to sračka, samozrejme, ani náznak nejakého napätia, všetko hrozne zle natočené)
819585
Nechápem, veď to má sympatického hrdinu, ktorému celý čas držíte palce. Keď mároval tých mobilových woke tiktok influencerov, fandil som mu viac ako našim proti Švédom. *:D* (je to sračka, samozrejme, ani náznak nejakého napätia, všetko hrozne zle natočené)
8 0
reagovat

To bolelo 3/10

Jestli úkolem castingu bylo vybrat bandu co nejvíce nesympatických pitomců, tak se jim to povedlo na jedničku.
Jenže ani Leatherface nebyl nijak děsivý, takže já vlastně nevěděl, komu fandit. A po zabití jediného sympatického cowboye, jsem už neměl důvod koukat dál. No přeci jen jsem to s mobilem v ruce nějak zvládl. Ach jo.
819566
Jestli úkolem castingu bylo vybrat bandu co nejvíce nesympatických pitomců, tak se jim to povedlo na jedničku. Jenže ani Leatherface nebyl nijak děsivý, takže já vlastně nevěděl, komu fandit. [spoiler]A po zabití jediného sympatického cowboye[/spoiler], jsem už neměl důvod koukat dál. No přeci jen jsem to s mobilem v ruce nějak zvládl. Ach jo.
To bolelo 3/10
6 -1
reagují: Leatherface
reagovat
3/10
Nesypmatickí herci stvárňujúci absolútne otravné postavy, ktorým prajete tú najkrutejšiu smrť asi po troch minútach od začiatku filmu len, aby konečne zmizli z obrazovky, ich konania sú maximálne nelogické až to je neznesiteľné (čo je veľa to je veľa aj na žáner slasheru), abstinujúca akákoľvek dusná atmosféra, chýbajúci aspoň kúsok napätia a úplné zbytočné, až značne dementné napojenie na pôvodný The Texas Chainsaw Massacre z 1974 kvôli asi tak dvom scénam iba preto, lebo teraz to je v móde a urobil to Halloween, tak to sem bez rozmyslu zakomponujeme aj my.
Síce poteší celkom fajn brutalita a film sa s postavami vyslovene nepáre, takže má aj slušný bodycount, ale čo z toho keď celé je to také ... nijaké. Leatherface tu reže postavy motorovkou každú druhú scénu, ale ani raz u toho necítiť žiadne znechutenie, znepokojenie, strach, nič. Film, ktorý si zaslúži pustiť tak akurát na mobile, preklikať pár krvavých scén a tým to hasne. Zbytočnosť, ktorej jediná výhoda je 80 minútová stopáž vďaka ktorej to nestihne otravovať viac ako je nutné, i keď neuspokojivé finále a záverečná scéna (s odrezaním hlavy) vyslovene na smiech to už ťahali do hlbokého bahna typu Texas Chainsaw 3D
819565
[b]3/10[/b] Nesypmatickí herci stvárňujúci absolútne otravné postavy, ktorým prajete tú najkrutejšiu smrť asi po troch minútach od začiatku filmu len, aby konečne zmizli z obrazovky, ich konania sú maximálne nelogické až to je neznesiteľné (čo je veľa to je veľa aj na žáner slasheru), abstinujúca akákoľvek dusná atmosféra, chýbajúci aspoň kúsok napätia a úplné zbytočné, až značne dementné napojenie na pôvodný [url=https://www.csfd.cz/film/4501-texasky-masakr-motorovou-pilou/]The Texas Chainsaw Massacre[/url] z 1974 kvôli asi tak dvom scénam iba preto, lebo teraz to je v móde a urobil to [url=https://www.csfd.cz/film/272557-halloween/]Halloween[/url], tak to sem bez rozmyslu zakomponujeme aj my. Síce poteší celkom fajn brutalita a film sa s postavami vyslovene nepáre, takže má aj slušný bodycount, ale čo z toho keď celé je to také ... nijaké. Leatherface tu reže postavy motorovkou každú druhú scénu, ale ani raz u toho necítiť žiadne znechutenie, znepokojenie, strach, nič. Film, ktorý si zaslúži pustiť tak akurát na mobile, preklikať pár krvavých scén a tým to hasne. Zbytočnosť, ktorej jediná výhoda je 80 minútová stopáž vďaka ktorej to nestihne otravovať viac ako je nutné, i keď neuspokojivé finále a záverečná scéna [spoiler](s odrezaním hlavy)[/spoiler] vyslovene na smiech to už ťahali do hlbokého bahna typu [url=https://www.csfd.cz/film/299316-texasky-masakr-motorovou-pilou-3d/]Texas Chainsaw 3D[/url]. 
2 0
reagovat
Úplně zbytečný, nudný a s hrozně nesympatickým osazenstvem… Ale trošku fajn mi přišlo, ze leatherface nebyl úplně blbej a nenechal do sebe střílet jak terminátor. Dokonce se zmohl i na jednu lest.
819564
Úplně zbytečný, nudný a s hrozně nesympatickým osazenstvem… Ale trošku fajn mi přišlo, ze leatherface nebyl úplně blbej a nenechal do sebe střílet jak terminátor. Dokonce se zmohl i na jednu lest.
3 0
reagovat

4/10

Pod vcelku slušný trailer jsem psal, že výměna režiséra a související přetáčky asi filmu pomohly...a bohužel nepomohly vůbec, nebo si alespoň nedovedu moc představit, jak strašný musel být původní materiál, že se někdo spokojil s tímhle výsledkem.

V traileru avizovaná scéna s autobusem je fajn (ale v traileru na ploše pár desítek vteřin fungovala o poznání lépe), film má pár slušných záběrů (Leatherface v poli slunečnic), většina killů je dostatečně gore, jak se na eRko sluší a patří a na lokacích není moc poznat, že se točilo v Bulharsku, což jsem se trochu obával a tím to končí.  

Zbytek je velký, špatný. Nesympatické, otravné až idiotské postavy, mizerná atmosféra, napětí se nekoná vůbec, opakované záchrany na poslední chvíli před finálním hitem ze strany Leatherface, které posouvají film téměř až na hranici parodie (když to zopakovali snad třikrát za sebou během asi 5 minut, tak jsem se musel fakt smát, namísto toho, abych se bál o postavy, nedej bože jim fandil), napojení na Hooperův původní film samozřejmě vůbec nefunguje jak po stránce kánonu (kéž bych měl v sedmdesáti podobnou fyzičku jako Leatherface, jak přesně se po masakru v jedničce dostal do sirotčince pro děti a vážně si dal psychopat jeho kalibru dobrovolnou pauzu u svého "koníčku" na 50 let?), tak po stránce poslední přeživší postavy a je úplně jedno, kdo ji ve skutečnosti hraje, protože je to doslova "nikdo" a všem je ukradená, úplně stejně jako kterákoliv přeživší postava ve Friday the 13th nebo obecně ve všech slasherech, které se točí okolo vraha a nikoliv obětí (s čestnou výjimkou JLC v Halloweenu), o jejím nepochopitelném vystoupení (say my name jako vážně?) ani nemluvě a nechtěně vtipnou třešničkou na dortu je pak finální scéna s ploužící se Teslou na autopilota, kterou by Leatherface - s ohledem na předchozí "sportovní" výkony - dohnal snad i na kolečkovém křesle, ovšem tvůrci byli proti:D.

Ve výsledku tedy, naneštěstí, podobná křeč a zmar jako u minulého "originu" 5 let zpátky nebo posledního Halloweenu. Začínám se pomalu bát, aby někdo brzy nedostal "chytrý" nápad s navazováním na jedničku i u mého oblíbence Freddyho.
819562
Pod vcelku slušný trailer jsem psal, že výměna režiséra a související přetáčky asi filmu pomohly...a bohužel nepomohly vůbec, nebo si alespoň nedovedu moc představit, jak strašný musel být původní materiál, že se někdo spokojil s tímhle výsledkem. V traileru avizovaná scéna s autobusem je fajn (ale v traileru na ploše pár desítek vteřin fungovala o poznání lépe), film má pár slušných záběrů (Leatherface v poli slunečnic), většina killů je dostatečně gore, jak se na eRko sluší a patří a na lokacích není moc poznat, že se točilo v Bulharsku, což jsem se trochu obával a tím to končí.   Zbytek je velký, špatný. Nesympatické, otravné až idiotské postavy, mizerná atmosféra, napětí se nekoná vůbec, opakované záchrany na poslední chvíli před finálním hitem ze strany Leatherface, které posouvají film téměř až na hranici parodie (když to zopakovali snad třikrát za sebou během asi 5 minut, tak jsem se musel fakt smát, namísto toho, abych se bál o postavy, nedej bože jim fandil), napojení na Hooperův původní film samozřejmě vůbec nefunguje jak po stránce kánonu [spoiler](kéž bych měl v sedmdesáti podobnou fyzičku jako Leatherface, jak přesně se po masakru v jedničce dostal do sirotčince pro děti a vážně si dal psychopat jeho kalibru dobrovolnou pauzu u svého "koníčku" na 50 let?)[/spoiler], tak po stránce poslední přeživší postavy a je úplně jedno, kdo ji ve skutečnosti hraje, protože je to doslova "nikdo" a všem je ukradená, úplně stejně jako kterákoliv přeživší postava ve Friday the 13th nebo obecně ve všech slasherech, které se točí okolo vraha a nikoliv obětí (s čestnou výjimkou JLC v Halloweenu), o jejím nepochopitelném vystoupení [spoiler](say my name jako vážně?)[/spoiler] ani nemluvě a nechtěně vtipnou třešničkou na dortu je pak finální scéna [spoiler]s ploužící se Teslou na autopilota, kterou by Leatherface - s ohledem na předchozí "sportovní" výkony - dohnal snad i na kolečkovém křesle[/spoiler], ovšem tvůrci byli proti*:D*. Ve výsledku tedy, naneštěstí, podobná křeč a zmar jako u minulého "originu" 5 let zpátky nebo posledního Halloweenu. Začínám se pomalu bát, aby někdo brzy nedostal "chytrý" nápad s navazováním na jedničku i u mého oblíbence Freddyho.
4/10
6 0
reagují: bukrr
reagovat
Včera jsem se hodně vypsal v diskuzi k filmům, protože jsem byl vyloženě vytočený.
Nechápu, jak v dnešní době může někdo natočit tak rutinní horor, s vyšším rozpočtem, když si v jiných filmech dělají právě z tohoto přístupu srandu.
Přitom kdyby se to nebralo vážně, mohlo to být fajn. Ale tohle netočil režisér Krvavé nevěsty, tak to tak taky dopadlo...
Tady je vtipné akorát to nucené trauma, které vyskočí pokaždé, když se jedna postava ocitne na zemi. Ale to rozhodně nebyl záměr.
Každopádně scéna setkání babky a Leatherface je totální bizár a jedna z nejhorších scén v hororovém žánru vůbec...
Doufám, že tu značku nechají konečně spát..
BTW Texaský masakr 3D byl s.acka, ale aspoň tam byla Alex Daddario a občas tam někdo souložil. Tady jsou dvě nesympatické ženské, kdy jedna vypadá jak hlavní hrdina ze Stranger Things a druhá jak Eliot Page.
819544
Včera jsem se hodně vypsal v diskuzi k filmům, protože jsem byl vyloženě vytočený. Nechápu, jak v dnešní době může někdo natočit tak rutinní horor, s vyšším rozpočtem, když si v jiných filmech dělají právě z tohoto přístupu srandu. Přitom kdyby se to nebralo vážně, mohlo to být fajn. Ale tohle netočil režisér Krvavé nevěsty, tak to tak taky dopadlo... Tady je vtipné akorát to nucené trauma, které vyskočí pokaždé, když se jedna postava ocitne na zemi. Ale to rozhodně nebyl záměr. Každopádně scéna setkání babky a Leatherface je totální bizár a jedna z nejhorších scén v hororovém žánru vůbec... Doufám, že tu značku nechají konečně spát.. BTW Texaský masakr 3D byl s.acka, ale aspoň tam byla Alex Daddario a občas tam někdo souložil. Tady jsou dvě nesympatické ženské, kdy jedna vypadá jak hlavní hrdina ze Stranger Things a druhá jak Eliot Page.
6 -2
reagovat
Tak tady v recenzi je snad popsáno všechno co mě na tom filmu sralo. Mám hrozně rád slashery a současnosti už je to žánr na vymření a tak se těším na každý nový kousek, ale tohle je prostě hnůj.

Vůbec jsem nepochopil napojení na jedničku. Prostě jako v Halloweenu vrátili jedinou přeživší a nazdar a víc nevysvětlili. Jak se Leatherface dostal tam kam se dostal (2 roky po prvním díle), proč se nezmínili vůbec stopař a pumpař z jedničky nechápu (nebudu psát jména, protože ty přišly později a evidentně se ignorují) a naopak se to prezentuje jako že Sally a její kámoši narazili jenom na Leatherface?

Hlavní postavy jsou fakt sbírka extrémě nesympatických kokotů jak už dlouho nikde. Úplně tomu chybí ta špinavá atmosféra.

A samotný Leatherface? Působí jako nějaký random vidlák a vůbec nebudí respekt. Asi moc nepomáhá, že se jeho charakter mění z filmu na film - s tím se pojí srandovní věc a to, že snad každý další masakr (z vyjímkou remaků) vlastně napojují přímo na jedničku a zbytek ignorují (Halloween tuhle očistu předvedl jenom dvakrát). Každý si může na Halloween zabíjí nadávat jak chce, ale pokaždé když bych Michael na scéně, tak měl kolem sebe auru nebezpečí a budil respek jako kráva.

Kdyby to bylo alespoň zábavný, ale ono je to jenom nudný a debilní (stejně jako Texaský masakr 3D).
819540
Tak tady v recenzi je snad popsáno všechno co mě na tom filmu sralo. Mám hrozně rád slashery a současnosti už je to žánr na vymření a tak se těším na každý nový kousek, ale tohle je prostě hnůj. Vůbec jsem nepochopil napojení na jedničku. Prostě jako v Halloweenu vrátili jedinou přeživší a nazdar a víc nevysvětlili. Jak se Leatherface dostal tam kam se dostal (2 roky po prvním díle), proč se nezmínili vůbec stopař a pumpař z jedničky nechápu (nebudu psát jména, protože ty přišly později a evidentně se ignorují) a naopak se to prezentuje jako že Sally a její kámoši narazili jenom na Leatherface? Hlavní postavy jsou fakt sbírka extrémě nesympatických kokotů jak už dlouho nikde. Úplně tomu chybí ta špinavá atmosféra. A samotný Leatherface? Působí jako nějaký random vidlák a vůbec nebudí respekt. Asi moc nepomáhá, že se jeho charakter mění z filmu na film - s tím se pojí srandovní věc a to, že snad každý další masakr (z vyjímkou remaků) vlastně napojují přímo na jedničku a zbytek ignorují (Halloween tuhle očistu předvedl jenom dvakrát). Každý si může na Halloween zabíjí nadávat jak chce, ale pokaždé když bych Michael na scéně, tak měl kolem sebe auru nebezpečí a budil respek jako kráva. Kdyby to bylo alespoň zábavný, ale ono je to jenom nudný a debilní (stejně jako Texaský masakr 3D).
3 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se