Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hvězda Nikdo láká na sequel

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
reaguje na: Paul_cz
Tak jasně, není to jenom o tom budgetu, ale více peněz rovná se (potenciálně) více času na přípravu stunt teamem, více akčních scén, "kvalitnější" lidi před i za kamerou, lepší triky, atraktivnější lokace, atd.

Dost pochybuji, že kdyby za Najšullerem jak u Henryho, tak Nobodyho přišli producenti s nabídkou "dáme Ti 2x nebo 3x větší rozpočet, než byl původně schválen, co Ty na to?", odbyl by je s poznámkou "díky hoši, ale nevím, co bych s tolika prachami dělal, stačí mi to, co mám teď:D".
819451
Tak jasně, není to jenom o tom budgetu, ale více peněz rovná se (potenciálně) více času na přípravu stunt teamem, více akčních scén, "kvalitnější" lidi před i za kamerou, lepší triky, atraktivnější lokace, atd. Dost pochybuji, že kdyby za Najšullerem jak u Henryho, tak Nobodyho přišli producenti s nabídkou "dáme Ti 2x nebo 3x větší rozpočet, než byl původně schválen, co Ty na to?", odbyl by je s poznámkou "díky hoši, ale nevím, co bych s tolika prachami dělal, stačí mi to, co mám teď*:D*".
819444
0 0
reagovat
reaguje na: Polux
S tím budgetem nevím. Hardcore Henry byl udělanej prakticky zadarmo (snad 2 mega?) a byl velkolepější než většina 200 megovejch marvelovek :D
819444
S tím budgetem nevím. Hardcore Henry byl udělanej prakticky zadarmo (snad 2 mega?) a byl velkolepější než většina 200 megovejch marvelovek :D
819409
3 -1
reagují: Polux
reagovat
Please god, open that door... link
819420
Please god, open that door... https://www.youtube.com/watch?v=_2un1aU7mT0
6 0
reagovat
Dvojku si dám rád (a doufám, že Nielsen dostane větší prostor:)), ale jak jsem psal i pod recenzi - chtělo by to navýšit budget (který byl nižší než u sedm let starého prvního Wicka), protože na filmu bylo imho celkem poznat, že crew a stunt team mají slušné skills, ale naráží na limity stran toho, co si mohou za dané prachy dovolit.

A pak už jen doufat, že s dalším/i filmem/filmy tvůrci opíšou podobnou trajektorii jako v případě Wicka, kde každý další díl vydělal více, než předchůdce:).   
819409
Dvojku si dám rád (a doufám, že Nielsen dostane větší prostor*:)*), ale jak jsem psal i pod recenzi - chtělo by to navýšit budget (který byl nižší než u sedm let starého prvního Wicka), protože na filmu bylo imho celkem poznat, že crew a stunt team mají slušné skills, ale naráží na limity stran toho, co si mohou za dané prachy dovolit. A pak už jen doufat, že s dalším/i filmem/filmy tvůrci opíšou podobnou trajektorii jako v případě Wicka, kde každý další díl vydělal více, než předchůdce*:)*.   
3 -1
reagují: Paul_cz
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se