Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Eternals: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Kliknout/nekliknout

Ty spoilery mě serou :D:D Už to chcu vidět!

(to se mi dlouho nestalo - MARVEL na mě furt funguje. A velkou zásluhu na tom má Shang-Chi, Loki a očekávání tohodle)
807749
Ty spoilery mě serou *:D**:D* Už to chcu vidět! (to se mi dlouho nestalo - MARVEL na mě furt funguje. A velkou zásluhu na tom má Shang-Chi, Loki a očekávání tohodle)
Kliknout/nekliknout
3 -2
reagovat
Skvělá recenze, jen podtrhuje, že něco takového si prostě člověk musí vychutnat na velkém plátně. :D8)
Ostatně tvůrčí fluidum Chloe Zhao ani nemůže zklamat a já hádám, že budu mezi tou spokojenou, ba přímo nadšeně rozzářenou částí publika, co tomu bez vytáček napálí maximální počet.
O víkendu valím a maximálně se těším :+:+
807747
Skvělá recenze, jen podtrhuje, že něco takového si prostě člověk musí vychutnat na velkém plátně. *:D**8)* Ostatně tvůrčí fluidum Chloe Zhao ani nemůže zklamat a já hádám, že budu mezi tou spokojenou, ba přímo nadšeně rozzářenou částí publika, co tomu bez vytáček napálí maximální počet. O víkendu valím a maximálně se těším *:+**:+*
3 -4
reagovat
reaguje na: shv
Není náhodou druhý Thor považován za největší omyl Marvelu? :D
807746
Není náhodou druhý Thor považován za největší omyl Marvelu? :D
807738
2 -4
reagují: shv
reagovat
reaguje na: speta.jr
#releasezhaocut? :D
807744
#releasezhaocut? *:D*
807733
1 -3
reagovat
Tyve ten casting na Gilgameše si mohli trochu pohlídat
807743
Tyve ten casting na Gilgameše si mohli trochu [url=https://www.worldhistory.org/img/r/p/500x600/2570.jpg.avif?v=1635520504]pohlídat[/url]
1 -2
reagovat
reaguje na: shv
Tak jelikož nemám Marvelovky rád, tak by mi to mohlo udělat radost. Teď jsi mě navnadil :D
807742
Tak jelikož nemám Marvelovky rád, tak by mi to mohlo udělat radost. Teď jsi mě navnadil *:D*
807738
2 -1
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Popravdě prvního Iron mana jsem viděl jen jednou, ale dle youtube, jsou obleceni a je to tam ciste pro for.
807740
Popravdě prvního Iron mana jsem viděl jen jednou, [spoiler]ale dle youtube, jsou obleceni a je to tam ciste pro for.[/spoiler]
807739
3 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Není. Však už byla v prvním Iron Manovi s tou reportérkou, ne?
807739
Není. Však už byla v prvním Iron Manovi s tou reportérkou, ne?
807719
1 -1
reagují: speta.jr
reagovat

ok, nevydržel jsem to nesepsat :)

Ano, má to nejsilnější autorský rukopis, jen takový jaký ja v téhle franchise vidět nepotřebuju. Mě to prostě nezapadá do toho univerza, sorry, jsem mozna konzerva ale já věci jako sexualní scéna, polibky černých homosexuálů  v Marvelu vidět nepotřebuju.. samozřejmě mi to nevadí v reálu a nemám s tím problém v jiných filmech, ale v Marvelu to prostě nechci. Ty filmy pro mě nejsou od toho aby řešily nějaká společenská, rasistická, LQBT témata, ale aby se člověk od těchto témat dostal někam, kde je nikdo neřeší, kde neexistujou, kde je od nich klid.. to mám na Marvelu rád. Že je to takový útěk od problému našeho světa. 
Kdyby ten film fungoval a viděl bych v tom nějaké umělecké dílo, tak mi to nevadí, ale ten film nefungoval na několika rovinách.. třeba proto, že děj je padlý na hlavu.. u klasického Marvel béčka mi to nevadí, protože si na nic víc nehraje, tady to bylo na smích, ty "zvraty". 
Celá existence Eternals mi nedávala smysl.. nejdřív udělám devianty (aby vyhubili dinosaury???), pak udělám "roboty" specializované na zabíjení deviantů, a to tak moc, že se jim jejich vůdkyně musí bránit brokovnicí, tak moc, že většina z nich se jim neubrání sama, protože má úplně nerelevantní schopnosti? joke
Že je Ikaros, po 7 tisících let spolu, včetně své několika-životní lásky začne vybíjet kvůli něčemu vyššímu, co nikdy neviděl, jen ví, že to tak musí být, ach jo, naštěstí po dojemné vzpomínkové scéně si vzpomene, jak to vlastně bylo fajn a že je má rád, učebnicový vývoj postavy, opravdu jsme se od plic zasmáli. Kór po tom epickém duc do hlavy (druik ->sprite), doufám, že na to bude brzy gif..

A že se nakonci všichni spojí jako Power rangers bylo jasné snad úplně všem.

Navíc vůbec nechápu proč někdo musí udělat Eternals takto diverzifikované (Asiatka, gay černoch, ind atd - v komixu pokud vím nebyli).. ale ok, pokud už chce někdo poukázat na to, že jsme všichni stejní, takže etikum nehraje roli, tak proč ku.va vrazí Inda do největšího stereotypu - bolywoodské komické figurky.
Jinak humor mě tradičně bavil, jen mi nezapadal do právě tohoto filmu. Jakoby Chloe natočila svůj vizionářský film a pak přišel Kevin a řekl: "hele my v Marvelu jedeme humor, tady tady a tady ti hodím Inda s kamerou, to bude sranda".. "A nebude to pak moc dlouhé Kevine?"

Bylo.. navíc to na mě celé působilo jako nějaká parodie na Marvel, jak něco od DC, nebo Inhumans nebo tak, lidem co nemají Marvelovky rádi to třeba udělá radost, no mě ne, já si než toto dám radši znova druhého Thora.
 
807738
Ano, má to nejsilnější autorský rukopis, jen takový jaký ja v téhle franchise vidět nepotřebuju. Mě to prostě nezapadá do toho univerza, sorry, jsem mozna konzerva ale já věci jako [spoiler]sexualní scéna, polibky černých homosexuálů [/spoiler] v Marvelu vidět nepotřebuju.. samozřejmě mi to nevadí v reálu a nemám s tím problém v jiných filmech, ale v Marvelu to prostě nechci. Ty filmy pro mě nejsou od toho aby řešily nějaká společenská, rasistická, LQBT témata, ale aby se člověk od těchto témat dostal někam, kde je nikdo neřeší, kde neexistujou, kde je od nich klid.. to mám na Marvelu rád. Že je to takový útěk od problému našeho světa.  Kdyby ten film fungoval a viděl bych v tom nějaké umělecké dílo, tak mi to nevadí, ale ten film nefungoval na několika rovinách.. třeba proto, že děj je padlý na hlavu.. u klasického Marvel béčka mi to nevadí, protože si na nic víc nehraje, tady to bylo na smích, ty "zvraty".  Celá existence Eternals mi nedávala smysl.. [spoiler]nejdřív udělám devianty (aby vyhubili dinosaury???), pak udělám "roboty" specializované na zabíjení deviantů, a to tak moc, že se jim jejich vůdkyně musí bránit brokovnicí, tak moc, že většina z nich se jim neubrání sama, protože má úplně nerelevantní schopnosti? joke Že je Ikaros, po 7 tisících let spolu, včetně své několika-životní lásky začne vybíjet kvůli něčemu vyššímu, co nikdy neviděl, jen ví, že to tak musí být, ach jo, naštěstí po dojemné vzpomínkové scéně si vzpomene, jak to vlastně bylo fajn a že je má rád, učebnicový vývoj postavy, opravdu jsme se od plic zasmáli. Kór po tom epickém duc do hlavy (druik ->sprite), doufám, že na to bude brzy gif.. [/spoiler][spoiler]A že se nakonci všichni spojí jako Power rangers bylo jasné snad úplně všem.[/spoiler] Navíc vůbec nechápu proč někdo musí udělat Eternals takto diverzifikované (Asiatka, gay černoch, ind atd - v komixu pokud vím nebyli).. ale ok, pokud už chce někdo poukázat na to, že jsme všichni stejní, takže etikum nehraje roli, tak proč ku.va vrazí Inda do největšího stereotypu - bolywoodské komické figurky. Jinak humor mě tradičně bavil, jen mi nezapadal do právě tohoto filmu. Jakoby Chloe natočila svůj vizionářský film a pak přišel Kevin a řekl: "hele my v Marvelu jedeme humor, tady tady a tady ti hodím Inda s kamerou, to bude sranda".. "A nebude to pak moc dlouhé Kevine?" Bylo.. navíc to na mě celé působilo jako nějaká parodie na Marvel, jak něco od DC, nebo Inhumans nebo tak, lidem co nemají Marvelovky rádi to třeba udělá radost, no mě ne, já si než toto dám radši znova druhého Thora.  
ok, nevydržel jsem to nesepsat :)
12 -13
reagují: MikeZet, esmo
reagovat
reaguje na: do_Od
Na mě teda včera někde vyskočil článek, že v Moon Knightovi bude Ethan Hawke hrát právě Drákulu a proto se tam objeví i Blade. Takže myslím, že bychom se měli smířit s tím, že je potřeba spolknout pýchu a počkat na oficiální vyjádření Marvelu, kde nám řeknou, kdo to byl :)
807737
Na mě teda včera někde vyskočil článek, že [spoiler]v Moon Knightovi bude Ethan Hawke hrát právě Drákulu a proto se tam objeví i Blade[/spoiler]. Takže myslím, že bychom se měli smířit s tím, že je potřeba spolknout pýchu a počkat na oficiální vyjádření Marvelu, kde nám řeknou, kdo to byl :)
807730
4 0
reagovat
reaguje na: Randal K.
ja bych klidne 20 minut pridal :D
807733
ja bych klidne 20 minut pridal *:D*
807732
2 -3
reagují: Randal K.
reagovat
OK, ja som zlomený, zbehnem na to. Už verím, že to nemusí byť len štandardný Marvel, presvedčil ma o tom aj runtime 157 min., čo je len na bežný origin podozrivo veľa. 
807732
OK, ja som zlomený, zbehnem na to. Už verím, že to nemusí byť len štandardný Marvel, presvedčil ma o tom aj runtime 157 min., čo je len na bežný origin podozrivo veľa. 
2 -1
reagují: speta.jr
reagovat
Z doterajších MCU filmov má tento rozhodne najsilnejší autorský rukopis a to je dobré, nakoľko tým vybočuje z tej Marvel šablóny, ktorou už MCU začína trpieť. Je fakt, že nie každému to sadne, mne sa to vo všeobecnosti páčilo, dĺžka filmu mi neprekážala, nenudil som sam napriek tomu, že tempo bolo pomalšie. Bitky a efekty na štandardnej MCU úrovni, takže v pohode, hudba príjemná, vystúpila z toho doteraz (okrem Lokiho a s výnimkou Infinity war Thanosovho pochodu) nezaujimavého maglajzu. Najlepšia však bola celkovo práca s postavami, mali srdce a išli z toho emócie, ten film proste mal to srdiečko, človeka to tak oveľa lepšie vtiahlo do deja. Je fakt, že film bol veľmi hutný na obsah, čo však malo svoju cenu, napr. tá dilema ktorá vznikla medzi členmi tímu sa mohla vygradovať ešte tak o level až dva a malo by to tie správne gule, ale stále to bolo lepšie ako v Civil war. Herecké výkony boli super, akurát ten Druig mi prišiel ako drevo, keď už konečne mal nejakú tu emotívnu scénu, tak mi to prišlo ako keď sa chce človek dobre vysrať, ale akurát tak si iba dobre prdne. Celkovo však v porovnani s BW a Shang chi o dve triedy lepší film, chcem vidieť 2ku, za mňa 8/10.
807731
Z doterajších MCU filmov má tento rozhodne najsilnejší autorský rukopis a to je dobré, nakoľko tým vybočuje z tej Marvel šablóny, ktorou už MCU začína trpieť. Je fakt, že nie každému to sadne, mne sa to vo všeobecnosti páčilo, dĺžka filmu mi neprekážala, nenudil som sam napriek tomu, že tempo bolo pomalšie. Bitky a efekty na štandardnej MCU úrovni, takže v pohode, hudba príjemná, vystúpila z toho doteraz (okrem Lokiho a s výnimkou Infinity war Thanosovho pochodu) nezaujimavého maglajzu. Najlepšia však bola celkovo práca s postavami, mali srdce a išli z toho emócie, ten film proste mal to srdiečko, človeka to tak oveľa lepšie vtiahlo do deja. Je fakt, že film bol veľmi hutný na obsah, čo však malo svoju cenu, napr. tá dilema ktorá vznikla medzi členmi tímu sa mohla vygradovať ešte tak o level až dva a malo by to tie správne gule, ale stále to bolo lepšie ako v Civil war. Herecké výkony boli super, akurát ten Druig mi prišiel ako drevo, keď už konečne mal nejakú tu emotívnu scénu, tak mi to prišlo ako keď sa chce človek dobre vysrať, ale akurát tak si iba dobre prdne. Celkovo však v porovnani s BW a Shang chi o dve triedy lepší film, chcem vidieť 2ku, za mňa [b]8/10.[/b]
5 -1
reagovat
Oficiálně to zatím nikde není, ale na Redditu se teda zatím taky objevuje jen ten odhad níže. Lidi ho tam nějak poznávají po hlase. Nicméně na wiki má Drákula s Black Knightem nějaké interakce, takže spojitost na Bladea by tam asi vytvořit šla.
807730
Oficiálně to zatím nikde není, ale na Redditu se teda zatím taky objevuje jen ten odhad níže. Lidi ho tam nějak poznávají po hlase. [spoiler]Nicméně na wiki má Drákula s Black Knightem nějaké interakce, takže spojitost na Bladea by tam asi vytvořit šla.[/spoiler]
3 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Černoch jako černoch. :D
807729
[spoiler]Černoch jako černoch. :D[/spoiler]
807728
1 -2
reagovat
reaguje na: scroochy
To by mi dávalo víc smysl a někdo v kině říkal přesně tohle. Já tu postavu neznám, ale pokud má být Harrington Black Knight, tak nevím, co má mít společného s Bladem. Zvlášť, když se nedávno řešilo, že se představí v Moon Knightovi
807728
To by mi dávalo víc smysl a někdo v kině říkal přesně tohle. Já tu postavu neznám, ale pokud má být Harrington [spoiler]Black Knight[/spoiler], tak nevím, co má mít společného s [spoiler]Bladem[/spoiler]. Zvlášť, když se nedávno řešilo, že se představí v [spoiler]Moon Knightovi[/spoiler]. 
807727
4 0
reagují: scroochy
reagovat
reaguje na: do_Od

potitulková scéna

Aha, já myslel, že to byl Watcher z What If.
807727
Aha, já myslel, že[spoiler] to byl Watcher z What If[/spoiler].
potitulková scéna
807725
3 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Davies182

druhá potitulkovka

Taky jsem v kině hnedka říkal Hladovi s Rimsym, že to musel být Blade. Jasnej Mahershala. :D
807725
[spoiler]Taky jsem v kině hnedka říkal Hladovi s Rimsym, že to musel být Blade. Jasnej Mahershala. *:D*[/spoiler]
druhá potitulkovka
807722
6 -1
reagují: scroochy
reagovat
reaguje na: Davies182
Tak to druhe to neni, viz zajimavosti na csfd. Ale to prvni ano, ten hlas je nezamenitelny.
807724
Tak to druhe to neni, viz zajimavosti na csfd. Ale to prvni ano, ten hlas je nezamenitelny.
807722
4 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Člověče, s tím prvním máš vlastně asi recht :+, to mi mohlo dojít z toho, co mám načteno, a ano, to druhé si tak nějak zhruba pametám taky :)
Dík! 
807722
Člověče, s tím prvním máš vlastně asi recht *:+*, to mi mohlo dojít z toho, co mám načteno, a ano, to druhé si tak nějak zhruba pametám taky *:)*.  Dík! 
807721
3 0
reagují: do_Od, speta.jr
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se