Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Johna Wicka natočí herní hit Ghost of Tsushima


ikona
Spooner
chad stahelskighost of tsushimajohn wicksony
Sony pokračuje ve své videoherní invazi do kin. A ulovili hodně zajímavé jméno. 

Je to pár měsíců, co šéf Sony Pictures Tony Vinciquerra totiž prozradil, že jejich divize PlayStation Productions zaměřující se na adaptace herních značek aktuálně pracuje na slušné řádce filmových a seriálových projektů. Kromě již dotočeného Uncharted tak pro nás hoši od Playstationu chystají seriálovou verzi pecky The Last of Us či filmovou verzi herní klasiky Metal Gear Solid. Bylo ovšem jasné, že zde mají v zásobě ještě několik dalších zvučných projektů. A nyní poodhalili další z nich.

Fandové tak dostanou filmovou verzi hitu Ghost of Tsushima, jedné z nejúspěšnějších her loňského roku, která se stala nejrychleji prodávanou novou značkou Playstationu a připsala si také několik herních nominací a výher. Prostě titul, na nějž pařani celkem slyší. Příběh z 13. století nás zavede na titulní japonský ostrov, který obsadili nepřátelští Mongolové. Samurajové se sice snažili invazi zabránit, během bitvy však byli zmasakrování. Hlavní hrdina Jin Sakai ale ničivou bitvu přežil a snaží se ze všech sil nepřátele porazit. Jenže kvůli tomu musí porušit samurajské zásady a bojovat i za pomoci brutálnějších metod, než jaké ho strýček lord Shimura celý život učil. Já osobně jsem si pak i přes slabší linky vedlejších postav hru docela užil a tato látka má rozhodně slušný filmový potenciál. A navíc nejspíš skončila v těch správných rukou.

Tsushimu totiž natočí Chad Stahelski, režisér všech krvavých eskapád Johna Wicka, jenž se aktuálně chystá k natáčení jeho dalšího sequelu. Samurajská tematika by mu pak minimálně po soubojové stránce mohl zatraceně sednout a bude zajímavé sledovat, jak se tvůrce prozatím jedné značky vypořádá s poněkud výpravnějším videoherním výletem do historie. Je však otázka, kdy se vlastně Stahelski k natáčení dostane, jeho diář totiž začíná být poměrně natřískaný. Kromě Wicka totiž nedávno ohlásil také nový akční thriller Classified a už nějaký pátek pracuje také na novém Highlanderovi. Na druhou stranu, Sony a hlavouni od Playstationu budou chtít asi úspěch této značky vytěžit co nejdříve.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace