Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Henry Cavill míří do nového Highlandera


ikona
Spooner
chad stahelskihenry cavillhighlander
Reboot kultovní fantasy pecky se konečně hýbe kupředu. A režisér Johna Wicka ví, jak filmové fandy navnadit. 

O nové verzi Highlandera se v Hollywoodu mluví už docela dlouho. Ostatně, ještě aby ne, protože příběh nesmrtelného válečníka Connora MacLeoda, jenž může být zabit pouze useknutím hlavy, a který jako ostatní nesmrtelní ví, že vždy může žít jen jeden, má i po letech sakra velký potenciál. A to i přes řadu nepovedených sequelů. Od roku 2016 pak na filmu pracuje dost možná jeden z nejpovolanějších tvůrců současnosti, Chad Stahelski. Režijní talent ovšem měl (a ostatně ještě chvilku bude mít) hodně práce s krvavým řáděním Johna Wicka a v posledních měsících se upsal také dalším projektům. Mnozí se proto obávali, zda se za restartem Highlandera opět nezavřela voda. Nyní se ale projekt konečně posouvá kupředu a vítá silnou hereckou posilu.

 

Ano, v novém Highlanderovi se objeví Henry Cavill, jenž se i díky seriálovému Zaklínači momentálně ocitá i na vrcholu popularity. I když mám k jeho hereckým schopnostem své výhrady, i já musím uznat, že je to hodně velký dříč, jenž si stačil získat solidní divácké sympatie, trénink s mečem má díky zmiňovanému fantasy megahitu v malíku a Stahelskiho dohled by mu mohl hodně svědčit. Zatím není jasné, koho přesně si Cavill zahraje. Mělo by se však jednat o jednu ze dvou hlavních postav. Půjde tedy o Connora, jeho mentora Ramireze či zcela novou postavu? To se zatím musíme nechat překvapit. Je ale dobré vědět, že se Stahelskiho verze klasiky z osmdesátek konečně hýbe kupředu. A nejspíš i tím správným směrem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace