Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: 11 herců, kteří by si mohli zahrát Johnnyho Cage v Mortal Kombat


ikona
Mr. Hlad
charlie hunnamchris evanschris hemsworthjames marsdenjean-claude van dammejohnny cagemortal kombatnicolas cagescott adkinsstephen amelltéma
Hollywoodská superstar na turnaji, ve kterém se hraje o osud světa.  

Ať už patříte mezi diváky, kteří si nový filmový Mortal Kombat užili, nebo jste se jím pronudili, na jedné věci se asi všichni shodneme. Johnny Cage tam chyběl. Hollywoodská superstar s dost možná největším egem na světě by se ale měla objevit v dalším filmu a my jsme se rozhodli dát dohromady pár herců, kteří by se nám v téhle roli líbili. Rozdělili jsme si je do dvou kategorií – v té první budou realistické volby, druhá spíš dream team. Úplně nepočítáme s tím, že by dvojka Mortal Kombatu měla extrémně vyšší rozpočet než jednička, takže James Wan a jeho parta budou nejspíš opět hledat mezi méně známými herci. Ale i tak jsme pár docela zajímavých kandidátů dali dohromady. A pro jistotu abecedně. 

Jean-Claude Van Damme a Nicolas Cage
OK, tohle jsou volby trochu mimo, sami to moc dobře víme, ale na druhou stranu, obojí by mohlo jakž takž fungovat. Van Damma bychom měli vidět ve čtyřce Bastardů a Mortal Kombat by i pro něj mohla být přeci jen trošku zajímavější věc. Krom toho herní Johnny Cage byl Van Dammem inspirovaný a jednu dobu se ho pokoušeli obsadit i do prvního filmového zpracování, tehdy to však nevyšlo (dal přednost Street Fighterovi). Van Damme však vloni oslavil šedesátiny a i když nevypadá tak mizerně jako třeba Seagal, už je asi starý… ale zase je to Van Damme? Nicolas Cage je na druhou stranu ochotný objevit se naprosto v čemkoliv a vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby ho James Wan ukecal na to, že by hrál postavu, co se jmenuje skoro stejně jako on. Nezapomínejte na to, že Cage se tak dlouho motal kolem role Supermana, až v roce 2005 pojmenoval svého syna Kal-El. Stačí mu fakt málo. (Mr. Hlad)

Cageové z říše snů
Tvůrci Mortal Kombatu by do role Johnnyho Cage údajně chtěli někoho slavnějšího. Kdo ví, nakolik je to realita a nakolik jen totální drb, kdyby ale u Warnerů náááhodou chtěli rozhazovat, možností je samozřejmě vícero. Internet už sype z rukávu fan arty s Ryanem Reynoldsem, který by Cage stoprocentně „ukecal“, a sem tam se objeví i Chris Pratt (toho si tam upřímně představit nedovedu). Někoho možná napadnul i Zac Efron, jehož muskulatura je právě v top formě, ten však rozpětím ramen míří spíš k Wolverineovi a stejně je na Cage příliš mladý. 

Pojďme tedy k maličko přízemnějším volbám, i když… Hladův nápad s Channingem Tatumem zase tak při zemi není. Já bych bojoval spíš za Chrise Evanse (ve verzi ze Scotta Pilgrima), případně je tu samozřejmě Chris Hemsworth, který hezouny s nebezpečnýma rukama taky zvládá levou zadní. Ve finále vás pak zanechám s jedním jménem, které by bylo na špici teoretického žebříčku tak před 5-10 lety. Je to… chvilka napětí… ano, Bradley Cooper. Nějak se přece k akčním nářezům vrátit musí! (KarelR)

A kdo by se líbil vám? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace