Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: 11 herců, kteří by si mohli zahrát Johnnyho Cage v Mortal Kombat


ikona
Mr. Hlad
charlie hunnamchris evanschris hemsworthjames marsdenjean-claude van dammejohnny cagemortal kombatnicolas cagescott adkinsstephen amelltéma
Hollywoodská superstar na turnaji, ve kterém se hraje o osud světa.  

Ať už patříte mezi diváky, kteří si nový filmový Mortal Kombat užili, nebo jste se jím pronudili, na jedné věci se asi všichni shodneme. Johnny Cage tam chyběl. Hollywoodská superstar s dost možná největším egem na světě by se ale měla objevit v dalším filmu a my jsme se rozhodli dát dohromady pár herců, kteří by se nám v téhle roli líbili. Rozdělili jsme si je do dvou kategorií – v té první budou realistické volby, druhá spíš dream team. Úplně nepočítáme s tím, že by dvojka Mortal Kombatu měla extrémně vyšší rozpočet než jednička, takže James Wan a jeho parta budou nejspíš opět hledat mezi méně známými herci. Ale i tak jsme pár docela zajímavých kandidátů dali dohromady. A pro jistotu abecedně. 

Scott Eastwood
Aby bylo hned na začátku jasno – Scott Eastwood rozhodně není volba, která by udělala někomu z redakce radost. Naopak by byl možná jedním z posledních, koho bychom v ikonické roli chtěli vidět. Patří totiž mezi hollywoodské děti, které se bohužel moc nepotatily. Scott zkrátka po tatínkovi Clintovi moc charismatu ani hereckého talentu nepobral, a i když jsme ho mohli vidět v několika velkých produkcích, prakticky nikde nezanechal dojem. Ostatně, když si z vaší zaměnitelné a zbytečné postavy dělá srandu zbytek osazenstva z osmičky Rychle a zběsile, o lecčem to vypovídá. Stejně jako fakt, že hrál i v Sebevražedném oddílu a já si ho vůbec nepamatuji. Z producentského hlediska by však jeho obsazení dávalo perfektní smysl. Nejde o nijak hvězdnou, ale pro diváky už povědomou tvář, která nebude stát tolik peněz, má slavné jméno a mohl by do kina nalákat i nějaké ty divačky. Prostě žádné extra velké komerční lákadlo, na druhou stranu ovšem přesně akorát známé jméno, jež si producenti budou moci dovolit. Jen fakt, že s hláškováním a kopáním na tom Eastwood asi není zrovna nejlépe, by fandy herních předloh asi moc nepotěšil. (Spooner)

Charlie Hunnam
Hunnama máme v redakci rádi. Umí hrát, je to sympaťák a nebojí se jít do rolí naplno. Jenomže má zatím trošku smůlu. Po seriálovém Zákonu gangu dostal hned dvě šance ve velkých filmech, ale první Pacific Rim úplně neuspěl a jeho Král Artuš… ten neuspěl vůbec navzdory faktu, že to je strašlivá pecka. Ani v jednom případě za to však Hunnam nemohl a v menších filmech ukazuje, že si místo v Hollywoodu zaslouží. Na to, aby běhal po place svlečený do půl těla a s tetováním Johnny na hrudi rozhodně muskulaturu má, hrát umí a už pár let se věnuje brazilskému jiu-jitsu, takže nějakou tu bojovou průpravu má. Jediný zásadnější problém by mohl tkvět v tom, že se nám zatím nepředvedl v žádné podobné roli, kde by se musel chovat jako arogantní zmetek a zároveň u toho být sympatický. I když možná, že zrovna tohle by ho mohlo docela lákat. A pak taky to, že by mohl pěstí lidem urážet hlavy. (Mr. Hlad)

Joel Kinnaman
Upřímně, zrovna Kinnamanovi bych podobně populární roli přál. Tenhle skandinávský sympaťák má za sebou v Hollywoodu už slušný počet skvělých hereckých zářezů a díky prvnímu Sebevražednému oddílu seriálům The Killing či Altered Carbon se jedná i o docela oblíbenou tvář, která ale stále nepronikla do první ligy, takže by si ji producenti mohli ještě jakž takž dovolit. A podobně divácky vděčná hláškující postava by ho ve správné režisérské péči mohla v zámoří zase hezky nakopnout. Charismatu má požehnaně, utáhnout videoherní řežbu by mu taky nemuselo dělat problémy a trailery na nové Suicide Squad ukazují, že se naučil i solidně hláškovat. Ostatně, ani ty výrazné outfity, jež v ukázkách nosí, nemají do šatníku Johnny Cage daleko. Kinnaman se tak zdá být ideálním a stále trochu realistickým kandidátem, z něhož bych měl slušnou radost. (Spooner)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace