Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: 11 herců, kteří by si mohli zahrát Johnnyho Cage v Mortal Kombat


ikona
Mr. Hlad
charlie hunnamchris evanschris hemsworthjames marsdenjean-claude van dammejohnny cagemortal kombatnicolas cagescott adkinsstephen amelltéma
Hollywoodská superstar na turnaji, ve kterém se hraje o osud světa.  

Ať už patříte mezi diváky, kteří si nový filmový Mortal Kombat užili, nebo jste se jím pronudili, na jedné věci se asi všichni shodneme. Johnny Cage tam chyběl. Hollywoodská superstar s dost možná největším egem na světě by se ale měla objevit v dalším filmu a my jsme se rozhodli dát dohromady pár herců, kteří by se nám v téhle roli líbili. Rozdělili jsme si je do dvou kategorií – v té první budou realistické volby, druhá spíš dream team. Úplně nepočítáme s tím, že by dvojka Mortal Kombatu měla extrémně vyšší rozpočet než jednička, takže James Wan a jeho parta budou nejspíš opět hledat mezi méně známými herci. Ale i tak jsme pár docela zajímavých kandidátů dali dohromady. A pro jistotu abecedně. 

James Marsden
„Hele, už jsem to říkal dřív a zopakuju to. Ta osoba, jenž mi vytanula na mysl (a je to můj kámoš) je James Marsden. Nevím, má pro mě prostě ten Johnny Cage vibe. Možná se mýlím, ale něco na něm je. Má ten hollywoodskej look a myslím, že by to dal“. Josh Lawson si jako hláškující Kane ukradl Mortal Kombat pro sebe a byl jedním ze světlých bodů nijak výjimečné adaptace legendární hry. Už jenom proto bych jeho názor na možné obsazení Cage nebral úplně na lehkou váhu a čím víc nad Marsdenem přemýšlím, tím víc se mi vlastně James zamlouvá. Jasně, už není na vrcholu popularity, kterou mu před dvaceti přinesla především role Cyclopse v X-Menech, ale 47 let bych mu teda ani náhodou nehádal a ten šarm tam pořád je, což nám před pár lety připomenul jako zamilovaný pistolník Teddy ve Westworldu. Vlastně mám pocit, že by jeho obsazením vyhráli úplně všichni. Jednak studio, které by moc nestál, a zároveň i diváci, kteří si ho i přes jistý ústup z hollywoodského výsluní pořád dobře pamatují a mají ho zafixovaného spíše z jeho filmových rolí, což je v případě hvězdného Cage přece jenom žádoucí. Znovu se samozřejmě nabízí otázka, jak přesvědčivý by Marsden byl v roli mistra bojových umění, ale lamači ženských srdcí hraje do karet ještě jedna docela podstatná věc: Vypadá sakra dobře ve slunečních brýlích. (TedGeorge)

Mike Mizanin
Mike Mizanin alias wrestler The Miz je možná na první pohled trošku podivná volba. Ale dává smysl. The Miz moc hereckých zkušeností nemá, sice přebral sérii Voják, ve které začínal John Cena, a objevil se ve jejích čtyřech dílech, to ovšem není zrovna něco, co by člověku pomohlo dostat se do herecké první ligy. Takže proč? Protože tenhle zápasník jako Johnny Cage v ringu často vypadá a navíc ho má nastudovaného. Aby taky ne, herní bouchač byl totiž inspirací pro Mizaninův wrestlingový charakter a v letech 2014-2015 se prý choval úplně stejně jako jeho herní vzor. A na fanoušky to zabíralo. Krom toho wrestlingově přepálené herectví by bez problémů mělo fungovat i u filmového Cage. The Miz má navíc samozřejmě i dost zkušeností s akcí, podle všeho by se líbil i fandům a navíc má podporu i tvůrce herního Mortal Kombatu Eda Boonea. A že je to wrestler s nulovou filmovou star power? Kdo z vás znal Joshe Lawsona nebo Maxe Huanga? (Mr. Hlad)

Antony Starr
Upřímně, nejlepším realistickým kandidátem na Johnnyho Cage je Antony Starr. Novozélandský sympaťák by s přehledem zvládnul fyzickou část role – stačí se podívat na skvělé akční scény ze seriálové pecky Banshee. Ještě lepší by ale byl jako namyšlený frajírek z Hollywoodu, protože… ano, stačí se podívat na jeho Homelandera z The Boys. Starr umí naprosto ovládnout každou scénu, do které ho dáte, zároveň ale není příliš slavný na to, aby Cage dostal hereckou tvář, která zastíní samotnou postavu. Podobně jako Mel Gibson navíc bravurně zvládá zmláceného hrdinu, který sebere poslední síly a vymlátí z protivníka duši, a snad není potřeba zdůrazňovat, že má charismatu na rozdávání. Skoro mám pocit, že Starra na Cage bude škoda, protože se dvojka Mortalu Kombatu asi nebude moc lišit od jedničky (zábavné akční béčko a nazdar). Vzhledem k tomu, že ve dvojce asi bude chybět Kano, ale musí Cage klapnout na jedničku, a vážně mě nenapadá nikdo (finančně dosažitelný), kdo by si tuhle roli v současnosti povodit víc. (KarelR)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace