Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: 11 herců, kteří by si mohli zahrát Johnnyho Cage v Mortal Kombat


ikona
Mr. Hlad
charlie hunnamchris evanschris hemsworthjames marsdenjean-claude van dammejohnny cagemortal kombatnicolas cagescott adkinsstephen amelltéma
Hollywoodská superstar na turnaji, ve kterém se hraje o osud světa.  

Ať už patříte mezi diváky, kteří si nový filmový Mortal Kombat užili, nebo jste se jím pronudili, na jedné věci se asi všichni shodneme. Johnny Cage tam chyběl. Hollywoodská superstar s dost možná největším egem na světě by se ale měla objevit v dalším filmu a my jsme se rozhodli dát dohromady pár herců, kteří by se nám v téhle roli líbili. Rozdělili jsme si je do dvou kategorií – v té první budou realistické volby, druhá spíš dream team. Úplně nepočítáme s tím, že by dvojka Mortal Kombatu měla extrémně vyšší rozpočet než jednička, takže James Wan a jeho parta budou nejspíš opět hledat mezi méně známými herci. Ale i tak jsme pár docela zajímavých kandidátů dali dohromady. A pro jistotu abecedně. 

Jensen Ackles
Docela mě překvapuje, že starší brácha Winchester z populárních Lovců duchů doposud nedostal v Hollywoodu větší příležitost mimo seriály. Od roku 2005 má na kontě pouze pět filmových zářezů a hlavní roli si vystřihl akorát v mizerných hororech Cesta ke zlu a Krvavý Valentýn. Jednu chvíli se sice ochomýtal kolem role Capa/Steva Rogerse, ale na „kdyby“ se nehraje. Jako „duchobijec“ Dean byl každopádně prvních šest sezón Lovců duchů (pak jsem přestal sledovat) velmi fajn, diváci si ho oblíbili a poloha arogantního floutka Cage by mu mohla sednout. Je tu pouze jeden menší problém, který divákům nekonečného seriálu jistě neunikl: Jensen jaksi neovládá ani základy žádného bojového umění. V seriálu se blízká setkání s nepřáteli ze záhrobí odbyla zapomocí brokovnice, nějakého toho kopu nebo zaříkadla. Johnny Cage by však měl rozdávat rány nejenom díky své zálibě v karate a nejsem si úplně jistý, zda bychom „nevybojovanému“ Acklesovi tu agilní hvězdu akčních filmů baštili. Na druhou stranu – pokud by mu studio dalo nějaký čas na přípravu a seriálový herec by na sobě zamakal – v minulosti už se staly divnější věci. Kdyby mi před pár lety někdo řekl, že budu jásat nad Bobem Odenkirkem v roli nekompromisního drsoně masakrujícího ruské mafiány, vysmál bych se mu. Jen je vážně třeba brát zřetel na fakt, že zrovna Bob měl na přípravu celé dva roky. (TedGeorge)

Scott Adkins
Ten kluk je dobrej! Má na to obličej, má na to muskulaturu a v neposlední řadě i neposedné končetiny, aby odkopal Johnnyho Cage v nejvyšší možné formě. A navíc je to celoživotní fanda Jeana-Claudea Van Dammea, jehož manýry postavu v herním Mortal Kombatu inspirovaly. Odtud potud není divu, že je Scott Adkins favoritem mnoha fanoušků. Vlastně se tak trochu doufalo, že se třeba v závěru prvního filmu mihne. Nestál by moc, i když je králem béčkových akčňáků a v áčkách hraje podržtašky hlavních záporáků. Potíž je v tom, že Adkins možná kope až příliš vysokou ligu a všichni ostatní by vedle něj vypadali jako amatéři. Přitom je postava Cage spíš namyšleným frajírkem, co bojuje s filmovými kritiky (ha!), jež mu vyčítají, že kopat neumí a používá záskoky a kaskadéry. Turnaj je pro něj příležitostí ukázat zlým jazykům, zač je toho loket. A tady má Scott trochu rezervu, protože tu rozpustilou primadonu, která nejdřív vytáčí, ale nakonec i přitahuje Sonyu Blade, v něm prostě nevidím. I Linden Ashby v prvním filmu to hrál spíš obočím než otočkami nad pás. Adkins by musel ukázat, že má kromě břišních i obličejové svaly. (imf)

Stephen Amell
Pěkných pár let dřel v televizi v seriálovém Arrow, objevil se ve dvojce Želv ninja a teď nemá moc do čeho píchnout. Byl vidět dost na to, aby o něm filmoví (i když v tomhle případě spíš seriáloví) fandové věděli a akci se nikdy nevyhýbal. Jako fanda wrestlingu hostoval i v několika zápasech a minimálně tuší, jak by měl pojmout hrdinu, který je hollywoodská superstar a prvotřídně otravný arogantní blb. Ne že by se nám Amell do role Johnnyho Cage nějak extra líbil, ovšem ta jeho kombinace dostatečné známosti, zároveň ale i minimální hvězdnosti a jakž takž akčních zkušeností z něj dělá popravdě možná i ideálního kandidáta. Takového, jakého by si tvůrci dvojky mohli dovolit, on by mohl mít zájem a výsledek by s trochou štěstí mohl fungovat. Z producentského úhlu pohledu by byl Amell na roli Cage ideální. A pak už by záleželo na něm, jestli by dokázal fanoušky přesvědčit, že na to má. A kdyby se mu nechtělo, jeho bratranec Robbie Amell by to klidně mohl vzít za něj. (Mr. Hlad)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace