Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři ruší svoje komiksovky


ikona
Mr. Hlad
aquamanava duvernaydcjames wannew godsthe trenchwarner bros
Ne každá komiksovka dostane zelenou 

Warneři vypustili před pár týdny do světa Ligu spravedlnosti Zacka Snydera a nejspíš doufali, že se budou moci začít konečně zaměřovat i na jiné komiksové filmy. Fandové ale zkouší prudit dál s všeříkajícím #RestoreTheSnyderVerse a došlo to dokonce tak daleko, že někteří z nich se chovají jako idioti (ano, budu těmhle lidem říkat idioti) hrdě na internetu vykřikují, že hodlají bojkotovat všechno od Warnerů a uměle snižovat hodnocení jejich filmů, dokud studio neodklepne další film se Supermanem a Batmanem od Zacka Snydera. Ale zpátky k věci. 

Warneři teď rozjíždějí kampaň na The Suicide Squad, oznamují herecké přírůstky do dvojky Shazama! a do Black Adama, slibují nové hrdiny, jako je Blue Beetle a… ruší komiksovky oznámené před několika lety. Konkrétně se to týká výpravné sci-fi New Gods a spin-offu Aquamana The Trench, který měl být hororový a měli jsme se v něm podívat do světa podvodních monster. 

V případě New Gods režisérky Avy DuVernay tkví údajně problém v tom, že v jejím filmu měl být hlavním záporákem Darkseid a studio by si ho prý chtělo na chvilku ještě šetřit, než ho vrátí zpátky do hry. U The Trench je problém trochu jiný. Hororová komiksovka produkovaná Jamesem Wanem je jednoduše projekt, o který studio nemá zájem a chce se zaměřit jen a pouze na sequel Aquamana. To prý bude stačit. Co na to říkáte? Těšili jste se, nebo vám zrovna tyhle dva projekty byly úplně volné? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace