Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka Shazama našla záporačku


ikona
Spooner
dchelen mirrenshazam
Superhrdina a teenager v jednom si troufá na řecké bohy. 

Komiksový Shazam! nepatří zrovna mezi DC kousky, na něž by se nějak zvlášť vzpomínalo. Ve výsledku šlo o nijak výjimečnou, ale taky naprosto neurážející komiksovku, která se vám hodně rychle vykouří z hlavy. I když se nejednalo o divácký megahit, nějaké dolary teenager měnící se v mocného superhrdinu vydělal a i díky potenciálnímu střetnutí s Black Adamem s tváří Dwaynea Johnsona se dvojka přeci jen chystá. Sequel Shazam! Fury of the Gods dorazí v roce 2023, opět ho natočí David F. Sandberg, před kameru se samozřejmě vrátí Zachary Levi a více prostoru by měla dostat hrdinova rodinka. A nyní už máme jasno, proti komu se Shazam a spol. postaví tentokrát.

Záporačku zde ztvární herecká matadorka a držitelka Oscara Helen Mirren, což je docela hezká a zvučná posila do ne úplně silného castingu. Britská veteránka si pak zahraje Hesperu, dceru řeckého boha Atlase. Detaily postavy zatím tvůrci drží pod pokličkou a moc se o ní neví, jelikož se v komiksech nevyskytuje. Podle spekulací a řecké mytologie se však bude jednat u jednu ze tří Atlasových dcer, Hesperidek. A jelikož už se dřív objevily zprávy, že se Shazam ve druhém postaví proti třem záporačkám, dávalo by to celkem smysl. Nejmladší ze sesterské trojice by si pak měla zahrát Rachel Zegler z nového West Side Story, jméno třetí ségry do party pak prozatím není známo. Dá se tedy očekávat, že právě Helen Mirren bude v sequelu zárukou hereckých kvalit. A jelikož už např. v Rychle a zběsile či akčním Red ukázala, že si blbnutí v podobných jednohubkách celkem užívá, bude na sebe poutat nejspíš dost pozornosti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace