Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Black Adam ulovil Jamese Bonda


ikona
Mr. Hlad
black adamdcdoctor fatedwayne johnsonpierce brosnanwarner bros
Black Adam zlákal agenta 007 

Liga spravedlnosti Zacka Snydera už je na HBO MAX, respektive na HBO GO, a tak se Warneři musí začít zabývat budoucností. Včera jsme psali, že ve dvojce Shazama! se objeví v roli záporačky Helen Mirren, což je vcelku solidní úlovek, a casting začíná vypadat zajímavě i u Black Adama. V něm si Dwayne Johnson zahraje drsňáka, který má ke klasickým hrdinům trošku daleko, ale přeci jenom kope za ty hodné. Víceméně. Za lumpa by tu měl být Marwan Kenzari z Aladdina a dorazí i pár dalších superhrdinů jako Hawkman, Atom Smasher nebo Cyclone, které ztvární Aldis Hodge, Noam Centineo nebo Quintessa Swindell. A teď k nim přibyl Pierce Brosnan. 

Bývalý James Bond ulovil roli superhrdiny Doctora Fatea. Ve skutečnosti si říká Kent Nelson a před lety spolu se svým otcem archeologem objevil hrobku mocného čaroděje, jehož se mu povedlo oživit. Jenže při tom způsobil smrt svého otce. No a čaroděj, jak už to čarodějové dělávají, se rozhodl kluka trošku vzdělat v umění magie, dal mu mocnou Helmu osudu a poslal ho do světa páchat dobro. Doctor Fate se na stránkách komiksů objevil už v roce 1940 a vidět jste ho mohli i v několika hrách nebo animácích, ale v hrané podobě bude debutovat. A Brosnana ve velkém filmu ve velké roli určitě uvidíme rádi. Jen zatím netušíme kdy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace