Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komiksový Blue Beetle našel režiséra. Natáčet se začne ještě letos


ikona
do_Od
Blue BeetleDClatinskoamerickýpostavasuperhrdina
První latinskoamerický superhrdina míří na velké plátno. 

Nebudu lhát, když se Mark Ruffalo v Avengers: Infinity War pozastavil nad tím, že po světě pobíhá Ant-Man i Spider-Man, byl jsem dost možná jediný, kdo se v kině nahlas zasmál. Většina lidí zkrátka neocenila fakt, že superhrdinové s hmyzím jménem nepůsobí úplně nejserióznějším dojmem, dokonce bych zašel tak daleko a napsal, že jsou jejich jména vyloženě trochu stupidní. Alespoň v kontextu dnešní doby a v doslovném překladu. Na druhou stranu, kdybychom takhle začali uvažovat nad každým superhrdinským jménem, asi bychom k podobnému závěru dospívali poměrně často, takže lepší nad tím moc nepřemýšlet. A proč tak dlouhý úvod? Protože do kin míří další úsměvně pojmenovaný hrdina, tentokrát ovšem od konkurenční stáje DC.

Warneři a DC Films čerstvě oznámili, že se na velká plátna podívá taky komiksový Blue Beetle. Natočí ho režisér Angel Manuel Soto a bude se jednat o vůbec první komiksový projekt s latinskoamerickým hlavním hrdinou. Výše zmíněný hrdina se stejně jako mnozí další dočkal mnoha verzí, snímek se ovšem bude soustředit na jeho nejnovější reinkarnaci, ve které sledujeme mladého teenagera žijícího v El Pasu, jenž je oddaný své rodině a s ostatními superhrdiny de facto nemá nic společného. Tedy aspoň do té doby, než narazí na starodávného brouka, který se mu zakousne do páteře a tím mu předá některé ze svých speciálních schopností, jako je mimozemské brnění, jež mu dává vyšší sílu a rychlost a taky z něj dokáže vytvářet různé zbraně či křídla.

Scénář k filmu píše Gareth Dunnet-Alcocerm, jenž má na svědomí například scénář k chystanému remaku Zjizvené tváře. Natáčení by pak mělo začít ještě letos na podzim, snímek ale zatím nemá dané datum premiéry.

- - -

Vytáhni v hospodě: Postava Blue Beetlea vznikla už v roce 1939 a údajně se jí inspiroval Alan Moore při vytváření Nite Owla z Watchmenů. Historii má tak poměrně bohatou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace