Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmový Metal Gear Solid našel hlavní hvězdu


ikona
do_Od
adaptacefilmhryKong: Ostrov lebekMetal Gear SolidOscar Isaac
Filmová adaptace slavné herní série Metal Gear Solid se blíží realitě. Film čerstvě obsadil hlavní roli. 

Adaptace her se Hollywoodu obecně příliš nedaří, alespoň po finanční stránce díky hitům jako Detektiv Pikachu nebo Sonic ale pomalu začínají dávat čím dál tím větší smysl, a tak se do nich studia v příštích pár letech pustí ve velkém. Čeká nás Uncharted, dojde i na The Last of Us, a kdo ví, možná se dočkáme i toho druhého Warcraftu. Každopádně další projekt, který se nyní přiblížil realitě, je filmový Metal Gear Solid.

Snímek režiséra Jordana Vogt-Robertse (Kong: Ostrov lebek) totiž do hlavní role bývalého vojáka Solid Snakea obsadil Oscara Isaaca, hvězdu nové Duny, poslední trilogie Star Wars a nespočtu dalších filmů. Především ale velkého fanouška předlohy, který se dva roky zpátky nechal slyšet, že by si Snakea moc rád zahrál. Přání se mu tak s největší pravděpodobností vyplní. O ději se pak v tuto chvíli nic neví, vzhledem k počtu předloh a jejich šíři záběru je ale možné vydat se prakticky kamkoliv.

Pro hrami nepolíbené čtenáře, MGS se v zásadě točí kolem bývalého vojáka a člena speciální jednotky Solid Snakea, jenž se vydává na nejrůznější tajné mise a při tom využívá kupu high-tech vybavení. Občas je to ale pěkný bizár, to když se například ve hře objeví upíři, nebo dojde na nějaká zásadní rodinné odhalení. Autorem herní série je Hideo Kojima, který se bude podílet i na produkci nového filmu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace