Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sony chystá herní invazi


ikona
Spooner
god of warlast of usmetal gear solidplaystationsonyuncharted
Prolomí v Sony videoherní prokletí? 

Asi všichni víme, že herním adaptacím se v kinech stále nedaří úplně ideálně. Ježek Sonic či nový Tomb Raider byli sice fajn a nakonec se druhých dílů dočkají, o žádné kasovní terno se však nejednalo. A Mr. Hlad se druhého Warcraftu asi taky nikdy nedočká. Filmová i herní studia se ovšem toto prokletí stále snaží prolomit a v následujících letech na to půjdou více seriálovou cestou, kde se svého reparátu na Netflixu dočká Assassin's Creed a dorazí také legendární Fallout. V Sony ale mají možná ambice ještě větší a hodlají své největší hity do hrané podoby servírovat ve velkém.

Šéf Sony Pictures Tony Vinciquerra totiž prozradil, že jejich divize PlayStation Productions zaměřující se na adaptace jejich herních značek, aktuálně pracuje rovnou na 10 projektech, a to na 3 filmech a 7 seriálech. Už nějaký čas víme, že se konečně dočkáme dlouho odkládaného Uncharted, do kin se podívá legendární Metal Gear Solid a HBO chystá seriálové The Last of Us. Jména dalších projektů však známá nejsou a vlastně ani není jisté, zda Vinciquerra zmiňované kousky do plánovaných projektů zahrnoval, nebo nás těch překvapení ještě více. Dohady o tom, jaké slavné Playstation značky se podívají před kamery, se tak u fanoušků rozjely naplno. A samozřejmě nejvíc by si asi všichni přáli příchod Kratose z God of War. Samozřejmě ale může dojít i na jména jako Infamous, Horizon Zero Dawn, Gran Turismo a spousty herních klasik. Tak uvidíme, zda se tyto ambiciózní plány studia opravdu vyplní. Jakou hru od Playstationu byste nejraději v kinech viděli?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace