Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Guy Ritchie míří do druhé světové války


ikona
Spooner
guy ritchieMinistry of Ungentlemanly Warfare
Natočí si slavný režisér vlastní Tucet špinavců? 

Jednu dobu to sice vypadalo, že to bude s kariérou Guye Ritchieho všelijaké. Tyhle časy už jsou však naštěstí dávno pryč a britský šikula je aktuálně v neskutečné formě. Lonští Gentlemani bavili podle výsledků žebříčků minulého roku nejen nás, ale samozřejmě i vás, s miliardovým Aladinem taky vedle nešlápl a fakt, že jeho naspeedovaný Král Artuš byl komerčním propadákem, nás asi nikdy nepřestane mrzet. Oblíbený režisér nicméně vůbec nepolevuje a aktuálně má v zásobě dva snímky se svým starým parťákem Jasonem Stathamem. V thrilleru Wrath of Man bude plešatý drsňák převážet hromadu peněz a následující Five Eyes bude zase variací na bondovky. Guy Ritchie už si však stihnul vyhlídnout svůj další režijní projekt. A opět zní hodně lákavě.

Chystá totiž válečný thriller z druhé světové Ministry of Ungentlemanly Warfare podle knihy Damiena Lewise. Snímek bude vyprávět o tajné vojenské jednotce vytvořené na rozkaz Winstona Churchilla, která má za úkol plnit v Africe a Evropě tu nejšpinavější práci a v případě průseru se může popřít její existence. Speciální tým pak bude složen z kriminálníků a dalších pochybných živlů, kteří budou zkrátka lehce postradatelní. Projekt je pak popisován jako mix Tuctu špinavců a Hanebných panchartů, jenž si bere pod produkční záštitu Jerry Bruckheimer. Drsných válečných snímků si pak momentálně zrovna moc neužíváme a pod Ritchieho dohledem bychom mohli dostat tučnou žánrovou podívanou. Teď jen záleží na tom, jaké drsňáky si režisér do snímku sežene. Že by zase došlo na Stathama?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace