Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Guy Ritchie verbuje hvězdy pro špionážní akčňák


ikona
Mr. Hlad
aubrey plazafive eyesguy ritchiehugh grantjason stathamjosh hartnett
Guy Ritchie točí vlastní skorobondovku. Koho v ní uvidíme?  

Ještě před pár lety to s Guyem Ritchiem nevypadalo úplně dobře. Měl za sebou pár ústřelů jako Revolver nebo Trosečníci a když se z nich oklepal, natočil Krycí jméno U.N.C.L.E. a Krále Artuše, což byly v jednom případě slušný a ve druhém případě boží filmy. A oba propadly. Naštěstí se v očích studií vykoupil povedeným a veleúspěšným Aladdinem a jeho gangsterka Gentlemani ukázala, že v sobě má pořád to, co nás tak bavilo na klasikách Sbal prachy a vypadni a Podfu(c)k. Letos bychom měli vidět jeho thriller Wrath of Man, ve kterém bude Jason Statham převážet spousty peněz v obrněných autech. A se Stathamem chystá i další projekt. A o něco ambicióznější. 

Five Eyes by měla být Ritchieho a Stathamova variace na bondovky. Hlavním hrdinou bude superdrsný agent MI-6, jehož naverbuje tajná organizace dohlížející na to, aby byl ve světě pořádek. Spolu s odbornicí na počítače od CIA, kterou si zahraje Aubrey Plaza, se vydají po stopě mocného obchodníka se zbraněmi, jemuž se do rukou dostala zatraceně nebezpečná technologie. 

Ritchie už začal točit v Turecku a v Kataru a na place jsou spolu se Stathamem a Plaza i Cary Elwes a Josh Hartnett, s nímž si očividně u Wrath of Man sedli. Teď to navíc vypadá, že by se mohl objevit i Hugh Grant. Ten před pár lety vyhrožoval, že ukončí kariéru a že už ho nebaví hrát v romantických filmech. Ale naštěstí si to rozmyslel a dostává konečně příležitost předvést, že je toho v něm víc. V Gentlemanech byl skvělý a v minisérii Mělas to věděl ukázal, že si poradí i s postavami, ze kterých jde i trošku strach. Koho by si ve Five Eyes měl zahrát, zatím nevíme, ale pořádně šíleného záporáka by si bezpochyby dovedl vychutnat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace