Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Greta: Recenze

příspěvky 21 - 25 Napsat příspěvek
Dívat se nebudu, protože mě ta holka prostě nezajímá. :D Hodnocení jakéhokoliv dokumentu by nemělo být hodnocením dané osoby, ale hodnocení zpracování atd. Jinak na světě je nepochybně celá řada zajímavějších lidí, kteří se zabývají stejnými tématy jako ona, jen zkrátka nemají takové PR a makají. Co je dobře nebo špatně si netroufám posoudit. 8)
777912
Dívat se nebudu, protože mě ta holka prostě nezajímá. *:D* Hodnocení jakéhokoliv dokumentu by nemělo být hodnocením dané osoby, ale hodnocení zpracování atd. Jinak na světě je nepochybně celá řada zajímavějších lidí, kteří se zabývají stejnými tématy jako ona, jen zkrátka nemají takové PR a makají. Co je dobře nebo špatně si netroufám posoudit. *8)*
7 -1
reagovat
Nejzajímavější na tomhle filmu je, že nikoho nezajímá, co v něm je, jen to, že je o Gretě (čemuž vtipně odpovídá hodnocení na csfd).
777900
Nejzajímavější na tomhle filmu je, že nikoho nezajímá, co v něm je, jen to, že je o Gretě (čemuž vtipně odpovídá hodnocení na csfd).
6 -2
reagovat
Hele, já to neviděl, ani neuvidím, vůči Gretě chovám opatrný sympatie (nejlíp to za mě vystihl tuhle v diskuzi k traileru Randal K.), ale...

...nepřijde vám podivný, jak ten argument s armchair psychologem / ekonomem / hokejistou atd. používaj lidi jen v případě, že zrovna jim někdo šlápl na kuří oko? Výhradně pokud je to názor kritickej, je na něj zjevně potřeba nějaká odbornost, zatímco naopak to je fuk, rozplývat se může každej jak chce, tedy za předpokladu, že se ta stejná věc líbí i mně 8)
777899
Hele, já to neviděl, ani neuvidím, vůči Gretě chovám opatrný sympatie (nejlíp to za mě vystihl tuhle v diskuzi k traileru [url=https://www.moviezone.cz/clanek/41412-greta-trailer/diskuze#comment_776355]Randal K.[/url]), [b]ale...[/b] ...nepřijde vám podivný, jak ten argument s armchair psychologem / ekonomem / hokejistou atd. používaj lidi jen v případě, že zrovna jim někdo šlápl na kuří oko? Výhradně pokud je to názor kritickej, je na něj zjevně potřeba nějaká odbornost, zatímco naopak to je fuk, rozplývat se může každej jak chce, tedy za předpokladu, že se ta stejná věc líbí i mně *8)*
6 -1
reagovat
777898
[url=https://www.youtube.com/watch?v=V3p_a2tpAGI]Globální varování[/url]
4 0
reagovat
* bere popcorn *
777896
* bere popcorn *
4 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se