Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Wonder Woman 1984: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: rush
Zas nepřehánět to s tím bitím ženských za kamerou, první Wonder Woman byla na svůj nízký rozpočet nejúspěšnější film DC univerza, z hlediska producenta by vyhodit Jenkins od WW2 bylo jako vyhodit z Marvelovek Russoovce. 
Problém tohohle je že si ten scénář nikdo jiný snad ani nepřečetl a tomu vedení je asi úplně ukradené co se v tom světě děje, no ale to dopadalo stejně i od Snydera... a ještě to od něj vydělalo menší prachy. Feminizace je problém u mnoha děl, tohle ale trápí jiné nemoci. 
775801
Zas nepřehánět to s tím bitím ženských za kamerou, první Wonder Woman byla na svůj nízký rozpočet nejúspěšnější film DC univerza, z hlediska producenta by vyhodit Jenkins od WW2 bylo jako vyhodit z Marvelovek Russoovce.  Problém tohohle je že si ten scénář nikdo jiný snad ani nepřečetl a tomu vedení je asi úplně ukradené co se v tom světě děje, no ale to dopadalo stejně i od Snydera... a ještě to od něj vydělalo menší prachy. Feminizace je problém u mnoha děl, tohle ale trápí jiné nemoci. 
775800
6 -2
reagují: rush
reagovat
Tak to dopadá když film s hlavní ženskou hrdinkou musí za každou cenu režírovat žena i přesto že je režisérka kvalitativně maximálně na úrovni nekvalitních béčkových seriálu!
Je vidět že feminizace za každou cenu je jen vyhazování peněz do kanálu a kdovíkdy to dojde i producentům těch filmu! :D
A už teď vím že ten SW film od Petry Jenkins , pokud nebude odejita, skončí jako průser nebo půjde rovnou na Disney plus!
775800
Tak to dopadá když film s hlavní ženskou hrdinkou musí za každou cenu režírovat žena i přesto že je režisérka kvalitativně maximálně na úrovni nekvalitních béčkových seriálu! Je vidět že feminizace za každou cenu je jen vyhazování peněz do kanálu a kdovíkdy to dojde i producentům těch filmu! *:D* A už teď vím že ten SW film od Petry Jenkins , pokud nebude odejita, skončí jako průser nebo půjde rovnou na Disney plus!
4 -4
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: KarelR
Jo, tohle mi na tom přišlo úplně úžasné - ona se tam Wonderka hrozně stará aby se ani jeden strážný v bitce s ní nepraštil moc do hlavy, ale mezitím mimo scénu po celém světě hynou pravděpodobně miliony lidí protože toho záporáka nesejme dost rychle :D
775779
Jo, tohle mi na tom přišlo úplně úžasné - ona se tam Wonderka hrozně stará aby se ani jeden strážný v bitce s ní nepraštil moc do hlavy, ale mezitím mimo scénu po celém světě hynou pravděpodobně miliony lidí protože toho záporáka nesejme dost rychle *:D*
775777
8 -2
reagovat
reaguje na: HAL
"s hromadou mrtvých lidí"

"In the same interview, Jenkins adds to Gadot's points, explaining, "and not one person dies in the whole movie. You may or may not notice, but we went out of our way, because if all these people were under the power of something else, then it’s not their fault. I loved dealing with that. It’s not their fault that they’re attacking you, so it became hilariously entertaining."

8):D
775777
"s hromadou mrtvých lidí" "In the same interview, Jenkins adds to Gadot's points, explaining, "and not one person dies in the whole movie. You may or may not notice, but we went out of our way, because if all these people were under the power of something else, then it’s not their fault. I loved dealing with that. It’s not their fault that they’re attacking you, so it became hilariously entertaining." *8)**:D*
775773
4 0
reagují: HAL
reagovat
Wow! A to jsem si myslel že hůř než v BvS a Justice League už to nejde. Neuvěřitelně debilní a nefunkční film, je nepochopitelné jak tohle mohlo už na papíře připadat komukoli jako dobrý nápad.
První WW mě docela bavila až na ten praštěný digitální závěr, ale tohle je kompilát všeho co DC dělá na svých komiksovkách špatně, a navíc jako bonus to nemá tu adekvátní hodinu a půl, ale o hodinu víc... a to tu přitom záběrů na nohy a zadek Gal Gadot je míň než v jedničce, navzdory tomu že to jediné by snad mohlo dokázat existenci těchto filmů ospravedlnit.

I ten Green Lantern byl lepší, ten se o nadsázku a odlehčenost snažil aspoň trochu konzistentně, kdežto tady se na základu příběhu o kouzelném šutru který plní přání a spider-manovité holce v klaunských hadrech pokouší budouvat jaksi epické drama, dojemné, emancipované, uvědomělé, s drsnými tématy s hromadou mrtvých lidí a blížící se jadernou apokalypsou. Výsledek bolí tak že už to ani není směšné.
A k tomu se sem časem propadl úplně zbytečný Chris Pine, který se na moderní svět tváří občas jako by se v něm narodil, a občas jako by do něj přišel přinejmenším z pravěku. Marvelovky taky nejsou žádné veledílo, ale po tomhle se mi po tom Kapitánovi Amerika fakt stýská. 4/10
775773
Wow! A to jsem si myslel že hůř než v BvS a Justice League už to nejde. Neuvěřitelně debilní a nefunkční film, je nepochopitelné jak tohle mohlo už na papíře připadat komukoli jako dobrý nápad. První WW mě docela bavila až na ten praštěný digitální závěr, ale tohle je kompilát všeho co DC dělá na svých komiksovkách špatně, a navíc jako bonus to nemá tu adekvátní hodinu a půl, ale o hodinu víc... a to tu přitom záběrů na nohy a zadek Gal Gadot je míň než v jedničce, navzdory tomu že to jediné by snad mohlo dokázat existenci těchto filmů ospravedlnit. I ten Green Lantern byl lepší, ten se o nadsázku a odlehčenost snažil aspoň trochu konzistentně, kdežto tady se na základu příběhu o kouzelném šutru který plní přání a spider-manovité holce v klaunských hadrech pokouší budouvat jaksi epické drama, dojemné, emancipované, uvědomělé, s drsnými tématy s hromadou mrtvých lidí a blížící se jadernou apokalypsou. Výsledek bolí tak že už to ani není směšné. A k tomu se sem časem propadl úplně zbytečný Chris Pine, který se na moderní svět tváří občas jako by se v něm narodil, a občas jako by do něj přišel přinejmenším z pravěku. Marvelovky taky nejsou žádné veledílo, ale po tomhle se mi po tom Kapitánovi Amerika fakt stýská. 4/10
12 -3
reagují: KarelR
reagovat
6-7/10
775772
6-7/10
1 -3
reagovat
No jasne... netrhaju sa a nesekeju hlavy a ine koncatiny hlavne tie hlavy, ziadna krvava rezba, ziadne kung-fu, ziaden wick, ziadne explicitna brutalita, ziadna hanca montana alebo zendaya... 5/10 a este nam podvrataci podsuvaju nejake posolstva... pche, my sa chceme bavit, bavit a bavit a nejak pomimo zdemolovat celu planetu.
775770
No jasne... netrhaju sa a nesekeju hlavy a ine koncatiny hlavne tie hlavy, ziadna krvava rezba, ziadne kung-fu, ziaden wick, ziadne explicitna brutalita, ziadna hanca montana alebo zendaya... 5/10 a este nam podvrataci podsuvaju nejake posolstva... pche, my sa chceme bavit, bavit a bavit a nejak pomimo zdemolovat celu planetu.
3 -4
reagovat
Já jsem spokojený, ale rozhodně to není bez výhrad. Jsou tady desítky věcí, co mě lehce kazily zážitek z filmu. A je mi jasný, že pro většinu z Vás jsou mnohem větší překážkou, než pro mě. A ve výsledku máte v mnoha případech pravdu, a o to více je to smutnější. Měl jsem kliku, že jsem navnadil na tu naivní poetiku filmu a vše co s tím souvisí. Je to komiksově hloupé(do jaké míry to si musí určit každý sám). Nedělalo mě problém se od toho oprostit a užít si příběh. 

Z mého pohledu to Patty Jenkinson natočila dobře, ale je cítit, že některé pasáže se jí moc točit nechtěly nebo jí nejdou. Po akční stránce nejde o žádný zázrak a většina akce je svým způsobem sterilní. Naštěstí to vynahrazuje práce s postavy a dialogy. Gal není oscarová herečka, ale své scény si odehraje, Pine si krade každou scénu pro sebe a Pascal s Wiig jsou v pohodě. A tady je prostě vidět, že Jenkinson vnímá Dianu nejenom jako superhrdinku ale i jako ženu, které chybí smysl života a láska. To co se skrývá za tou zápletkou je mnohem zajímavější, než samotná akce. 

Díky tomu mě film opravdu utekl a nenudil jsem. Dokonce jsem si dost užil závěrečnou půlhodinku a i to poselství. Nicméně rozumím každému, kdo s tímto má jakýkoliv problém. Navíc je to jasný důkaz toho, že u DC a WB chybí někdo jako Feige, který by to krotil a dal tomu nějaký tvar a ucelenost. Jsem spokojený, ale čekal jsem to lepší. 7,5/10
775752
Já jsem spokojený, ale rozhodně to není bez výhrad. Jsou tady desítky věcí, co mě lehce kazily zážitek z filmu. A je mi jasný, že pro většinu z Vás jsou mnohem větší překážkou, než pro mě. A ve výsledku máte v mnoha případech pravdu, a o to více je to smutnější. Měl jsem kliku, že jsem navnadil na tu naivní poetiku filmu a vše co s tím souvisí. Je to komiksově hloupé(do jaké míry to si musí určit každý sám). Nedělalo mě problém se od toho oprostit a užít si příběh.  Z mého pohledu to Patty Jenkinson natočila dobře, ale je cítit, že některé pasáže se jí moc točit nechtěly nebo jí nejdou. Po akční stránce nejde o žádný zázrak a většina akce je svým způsobem sterilní. Naštěstí to vynahrazuje práce s postavy a dialogy. Gal není oscarová herečka, ale své scény si odehraje, Pine si krade každou scénu pro sebe a Pascal s Wiig jsou v pohodě. A tady je prostě vidět, že Jenkinson vnímá Dianu nejenom jako superhrdinku ale i jako ženu, které chybí smysl života a láska. To co se skrývá za tou zápletkou je mnohem zajímavější, než samotná akce.  Díky tomu mě film opravdu utekl a nenudil jsem. Dokonce jsem si dost užil závěrečnou půlhodinku a i to poselství. Nicméně rozumím každému, kdo s tímto má jakýkoliv problém. Navíc je to jasný důkaz toho, že u DC a WB chybí někdo jako Feige, který by to krotil a dal tomu nějaký tvar a ucelenost. Jsem spokojený, ale čekal jsem to lepší. 7,5/10
9 -7
reagují: Hajens
reagovat
reaguje na: Bay_watch
Je to průměrná režisérka, která má jen štěstí, protože dnes je v kurzu, aby režisérky režírovaly filmy o ženských hrdinkách což je trend, kterému upřímně nerozumím. 
775749
Je to průměrná režisérka, která má jen štěstí, protože dnes je v kurzu, aby režisérky režírovaly filmy o ženských hrdinkách což je trend, kterému upřímně nerozumím. 
775734
4 -4
reagovat
Kdyby Patty Jenkins byl Patrick Jenkins, mluvim uplne stejne. Debutovej film v roce 2003, pote nekolik nezrealizovanych projektu, prace na serialech, kde vzdycky zrezirovala akorat jednu epizodu.
Po 12 letech ji priklepnou Wonder Woman, jeji druhy film. Vsichni za oceanem jsou z toho udelani, ze to toci reziserka Zrudy.
Film vychazi, ma jakz takz pozitivni reakce, vydelava balik, nic, o cem bych musel psat rodicum domu, to ale neni. Dostava tedy na starost i sequel, kde ji studio da uplne volnou ruku. Ok, dosud asi v pohode. 
Za dalsi roky 3 roky uvadi sequel k WW, kterej ale konci jako totalni pruser z reziserskyho, scenaristickyho, remeslnyho, ideologistickyho a ja-nevim-co-jeste hlediska, ale prakticky nikde neslysis nejakou kritiku na jeji osobu. Naopak, studio ji sveruje i 3. dil, Disney se tesi na Rogue Squadron...
Fakt mi prosim vas, vy minuskari, vysvetlete, cim je Patty Jenkins a jeji rezirovani zajimave a proc bych se mel tolik tesit na jeji dalsi filmy. Ja jsem tam zatim nic nespatril, a to mam zhlednutou celou jeji filmografii (lol)
775734
Kdyby Patty Jenkins byl Patrick Jenkins, mluvim uplne stejne. Debutovej film v roce 2003, pote nekolik nezrealizovanych projektu, prace na serialech, kde vzdycky zrezirovala akorat jednu epizodu. Po 12 letech ji priklepnou Wonder Woman, jeji druhy film. Vsichni za oceanem jsou z toho udelani, ze to toci reziserka Zrudy. Film vychazi, ma jakz takz pozitivni reakce, vydelava balik, nic, o cem bych musel psat rodicum domu, to ale neni. Dostava tedy na starost i sequel, kde ji studio da uplne volnou ruku. Ok, dosud asi v pohode.  Za dalsi roky 3 roky uvadi sequel k WW, kterej ale konci jako totalni pruser z reziserskyho, scenaristickyho, remeslnyho, ideologistickyho a ja-nevim-co-jeste hlediska, ale prakticky nikde neslysis nejakou kritiku na jeji osobu. Naopak, studio ji sveruje i 3. dil, Disney se tesi na Rogue Squadron... Fakt mi prosim vas, vy minuskari, vysvetlete, cim je Patty Jenkins a jeji rezirovani zajimave a proc bych se mel tolik tesit na jeji dalsi filmy. Ja jsem tam zatim nic nespatril, a to mam zhlednutou celou jeji filmografii (lol)
12 -6
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: Bay_watch
Dostals nake mínus palce ale odpověď žádnou.. Taky mě to zajímá, ta ženská je podle mě omyl a štve mě, že točí megafilmy u kterých by se chtěl bavit a ne nějaké zapadlé indie movie, kde bych ji mohl ignorovat.. 
775727
Dostals nake mínus palce ale odpověď žádnou.. Taky mě to zajímá, ta ženská je podle mě omyl a štve mě, že točí megafilmy u kterých by se chtěl bavit a ne nějaké zapadlé indie movie, kde bych ji mohl ignorovat.. 
775689
5 -6
reagovat

30%

Mimo jiné (příběh, triky, Pine a jeho ledvinka, triky) jsem před rokem NETUŠIL, že opět uvidím konkrétní zrůdnost z Cats 2019, a pak to přihopkalo.
775718
Mimo jiné (příběh, triky, Pine a jeho ledvinka, triky) jsem před rokem NETUŠIL, že opět uvidím konkrétní zrůdnost z Cats 2019, a pak to přihopkalo.
30%
5 -1
reagovat
No jo, vážně už jsem starej.
775707
No jo, vážně už jsem starej.
2 -4
reagovat
Protože se jedná o čistokrevný mainstrem, na který jsou lidé zvědaví. Proto si ten film snad skoro každý pustí a pak ho řeší. ;)
775704
Protože se jedná o čistokrevný mainstrem, na který jsou lidé zvědaví. Proto si ten film snad skoro každý pustí a pak ho řeší. *;)*
7 -1
reagovat
Proč zrovna tenhle film vzbuzuje takové vášně je mi záhadou z nejtajemnějších.
775696
Proč zrovna tenhle film vzbuzuje takové vášně je mi záhadou z nejtajemnějších.
3 -9
reagovat
Jedinej opravdu dobrej a vseobecne pozitivne prijatej film Patty Jenkins je z roku 2003, a i tam to za ni cele utahla Theronka. WW1 se ji rozpadlo v tretim aktu, tady to byla stupidni nuda na vystreleni mozku z hlavy uz od prvnich 30 minut. Ona zatim vlastne ani na jedinem projektu neukazala, ze ma nejake uzasne reziserske kvality, nejakej ksicht a rukopis, teda snad krome toho, ze toci tzv. zensky. Ja fakt absolutne nechapu tu hollywoodskou adoraci jeji osoby (uz dokonce pred komercnim uspechem WW1) a z ceho ta zenska tezi to svoje renome.
Dokaze mi to prosim vas nekdo vysvetlit? A rymuje se to se slovem "angina"?
775689
Jedinej opravdu dobrej a vseobecne pozitivne prijatej film Patty Jenkins je z roku 2003, a i tam to za ni cele utahla Theronka. WW1 se ji rozpadlo v tretim aktu, tady to byla stupidni nuda na vystreleni mozku z hlavy uz od prvnich 30 minut. Ona zatim vlastne ani na jedinem projektu neukazala, ze ma nejake uzasne reziserske kvality, nejakej ksicht a rukopis, teda snad krome toho, ze toci tzv. zensky[b]™[/b]. Ja fakt absolutne nechapu tu hollywoodskou adoraci jeji osoby (uz dokonce pred komercnim uspechem WW1) a z ceho ta zenska tezi to svoje renome. Dokaze mi to prosim vas nekdo vysvetlit? A rymuje se to se slovem "angina"?
7 -9
reagují: Pa3cky, dreamy
reagovat
Ako dobre ze tento skvost stihol kinopremieru ;)
775688
Ako dobre ze tento skvost stihol kinopremieru *;)*
1 0
reagovat
Muze mi nekdo vysvetlit jak Diana muze litat na blescich?:D Kdyz uz ma nevuditelny letadlo
775687
Muze mi nekdo vysvetlit jak Diana muze litat na blescich?*:D* Kdyz uz ma nevuditelny letadlo
1 -1
reagovat
reaguje na: David92

Hudba

Nemám důvod si soundtrack pouštět samostatně, ale ve filmu na mě působil dvěma způsoby. Buď jako zaměnitelná temp music která jen tak prošumí nebo jako hudba, která se vůbec nehodí k dané scéně. Hlavně v akčních a ikonických momentech (chytání lanem blesky) mě to docela štvalo :-
775686
Nemám důvod si soundtrack pouštět samostatně, ale ve filmu na mě působil dvěma způsoby. Buď jako zaměnitelná temp music která jen tak prošumí nebo jako hudba, která se vůbec nehodí k dané scéně. Hlavně v akčních a ikonických momentech (chytání lanem blesky) mě to docela štvalo *:-*
Hudba
775684
6 -1
reagovat
reaguje na: David92
ČSFD: 51 %
Moviezone 5/10
IMDB 5,6/10
Metacritic: 59
Rotten tomatoes: 60 % (6,2/10)

;)
775685
ČSFD: 51 % Moviezone 5/10 IMDB 5,6/10 Metacritic: 59 Rotten tomatoes: 60 % (6,2/10) *;)*
775683
9 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se