Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vetřelci: 35mm trailer

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Tenhle film brousím snad 10x ročně:-) Top movie:-)
775706
Tenhle film brousím snad 10x ročně:-) Top movie:-)
0 0
reagovat
Po tomhle traileru muselo tehdy mrznout v kině...mrazí mě vlastně i teď.
Moc by mě zajímalo před jakým filmem tohle promítali.

Jediné nedostatky jsou jako obvykle tehdy charakteristické pro to období , tj.sled scén sestříhán ze všech důležitých scén až po finále...

Alien1 trailer více wtf - hlavně ten rychlej střih na konci, ta siréna a kocourek.

Oboje je masakr ! 
775304
Po tomhle traileru muselo tehdy mrznout v kině...mrazí mě vlastně i teď. Moc by mě zajímalo před jakým filmem tohle promítali. Jediné nedostatky jsou jako obvykle tehdy charakteristické pro to období , tj.sled scén sestříhán ze všech důležitých scén až po finále... Alien1 trailer více wtf - hlavně ten rychlej střih na konci, ta siréna a kocourek. Oboje je masakr ! 
3 0
reagovat
Tady ten trailer zbožňuju. Už v bonusech nu Bluray/DVD jsem si ho pouštěl snad milionkrát a je divný to říct, ale ta špatná kvalita mu paradoxně ještě prospívá. Navíc je krásně vidět jak nadčasovej byl ten hudební podkres použitej už v traileru na první díl a jeho motiv samozřejmě i v traileru na Promethea (a všichni jsme si z toho traileru tehdá nasrali do gatí :D). Navíc je vidět, jak "pouhá" hudba dovede totálně našponovat atmosféru a i když člověk Aliens zná nazpaměť, tak prostě musí uznat, že tak tísnivej jako tenhle trailer ten film prostě není (ale pořád to je 10/10 :+).
Snad jedinou věc co bych nepochválil je propálení královny. To je skoro až žalovatelnej spoiler. U traileru na jedničku Vetřelce neproflákli a moc dobře věděli proč.
775294
Tady ten trailer zbožňuju. Už v bonusech nu Bluray/DVD jsem si ho pouštěl snad milionkrát a je divný to říct, ale ta špatná kvalita mu paradoxně ještě prospívá. Navíc je krásně vidět jak nadčasovej byl ten hudební podkres použitej už v traileru na [url=https://www.youtube.com/watch?v=LjLamj-b0I8]první díl[/url] a jeho motiv samozřejmě i v traileru na [url=https://www.youtube.com/watch?v=cFfhttZYoEw]Promethea[/url] (a všichni jsme si z toho traileru tehdá nasrali do gatí *:D*). Navíc je vidět, jak "pouhá" hudba dovede totálně našponovat atmosféru a i když člověk Aliens zná nazpaměť, tak prostě musí uznat, že tak tísnivej jako tenhle trailer ten film prostě není (ale pořád to je 10/10 *:+*). Snad jedinou věc co bych nepochválil je propálení královny. To je skoro až žalovatelnej spoiler. U traileru na jedničku Vetřelce neproflákli a moc dobře věděli proč.
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se