Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Režisér Slunovratu plánuje hororovou komedii

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Horor všeobecne je zrejme jediný subžáner, ktorý za poslednú dekádu prešiel pomerne výrazným a zaujímavým vývojom, ktorý korunovali Aster a Robert Eggers (The Witch, Lighthouse). 

Asterove aj Eggersove filmy sú strašne precízne, pedantne spravené, vystavané, vidno na nich že režiséri majú veľmi jasnú víziu toho čo chcú a vedia ju zrealizovať. 

Čiže ja Asterovi verím. Ale 4 hodiny nie, to je moc a IMO mu to neprejde - Midsommar sa síce zaplatil, ale na tržbách predsa len trochu sklamal. Tak 150 minút max. 
756612
Horor všeobecne je zrejme jediný subžáner, ktorý za poslednú dekádu prešiel pomerne výrazným a zaujímavým vývojom, ktorý korunovali Aster a Robert Eggers (The Witch, Lighthouse).  Asterove aj Eggersove filmy sú strašne precízne, pedantne spravené, vystavané, vidno na nich že režiséri majú veľmi jasnú víziu toho čo chcú a vedia ju zrealizovať.  Čiže ja Asterovi verím. Ale 4 hodiny nie, to je moc a IMO mu to neprejde - Midsommar sa síce zaplatil, ale na tržbách predsa len trochu sklamal. Tak 150 minút max. 
2 0
reagovat
Aster sa filmárskemu remeslu rozumie, o tom pokoj!
Ale pri Slnovrate mi to označenie "horor" nejak úplne nesedí :). Netvrdím, že to robí žánru hanbu, ale zaujímalo by ma, čo na to sensei Wan. To Chytilovej Vlčí bouda mi teda príde viac hororová (ja viem, teraz to schytám). :))
Radšej by som si od neho dal nejakú súdnu drámu, kde by rozvinul svoje motívy (napr. domáce násilie, psychické týranie,...)
756549
Aster sa filmárskemu remeslu rozumie, o tom pokoj! Ale pri [i]Slnovrate [/i]mi to označenie "horor" nejak úplne nesedí *:)*. Netvrdím, že to robí žánru hanbu, ale zaujímalo by ma, čo na to sensei Wan. To Chytilovej [i]Vlčí bouda[/i] mi teda príde viac hororová (ja viem, teraz to schytám). *:))* Radšej by som si od neho dal nejakú súdnu drámu, kde by rozvinul svoje motívy (napr. domáce násilie, psychické týranie,...)
2 0
reagovat
Jako pokud mám s jeho filmy jeden problém, tak je to vždycky půlhodina stopáže navíc. Takže myslím, že pokud to budou vážně čtyři hodiny, tak minimálně půlka budou jen sugestivní obrazy bez vlivu na děj. 
756540
Jako pokud mám s jeho filmy jeden problém, tak je to vždycky půlhodina stopáže navíc. Takže myslím, že pokud to budou vážně čtyři hodiny, tak minimálně půlka budou jen sugestivní obrazy bez vlivu na děj. 
2 -4
reagovat
Tak sem s tím! I loňský Slunovrat dokázal v nějakých částech pobavit takže projektu věřím. 
Jinak neví někdo jestli u nás Slunovrat vyjde na DVD nebo Blu-ray? Rád bych viděl tu prodlouženou verzi.
756532
Tak sem s tím! I loňský Slunovrat dokázal v nějakých částech pobavit takže projektu věřím.  Jinak neví někdo jestli u nás Slunovrat vyjde na DVD nebo Blu-ray? Rád bych viděl tu prodlouženou verzi.
3 -1
reagovat
"Režisér Slunovratu plánuje hororovou komedii"
Takže "Slunovrat 2"? :))
756523
"Režisér Slunovratu plánuje hororovou komedii" Takže "Slunovrat 2"? *:))*
6 -6
reagovat
Sem s tím. Slunovrat je můj loňský top a při každém sledování mě baví víc a víc. Škoda, že diváci chtějí jen duchařiny, kde se budou lekat. Už kvůli tomu Astera podpořím :+
756522
Sem s tím. Slunovrat je můj loňský top a při každém sledování mě baví víc a víc. Škoda, že diváci chtějí jen duchařiny, kde se budou lekat. Už kvůli tomu Astera podpořím *:+*
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se