Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Slunovratu plánuje hororovou komedii


ikona
Spooner
Ari Asterděsivé dědictvíslunovrat
Co má v plánu tvůrce chválených hororů Slunovrat a Děsivé dědictví, režisér Ari Aster? 

Ari Aster je režisér, jenž o sobě dává v posledních letech docela výrazně vědět a mezi filmovými fanoušky si buduje čím dál lepší reputaci. Tedy zejména mezi těmi hororovými, jelikož jeho Děsivé dědictví a zejména loňský Slunovrat patří mezi hodně výrazné žánrové kousky, o nichž se dost mluvilo, a zapsaly se do diváckého povědomí. I když dle modrých hodnocení na CSFD jeho pomalý a atmosférický styl nesedne každému, rozhodně patří mezi tvůrce, jež se vyplatí sledovat. Je proto dobře, že už pracuje na svém dalším celovečerním zářezu, s nímž možná nebude úplně troškařit.

Během diskuze na americké univerzitě v Santa Barbaře totiž prohlásil, že aktuálně pracuje na hororové komedii, která by měla mít rovnou čtyři hodiny. Ano, čtete správně. Žádné další detaily o novém projektu zatím neřekl. Dá se však předpokládat, že se toto prohlášení musí do jisté míry brát s rezervou. Aster se sice nyní nachází v hodně solidní pozici, kdy mu producenti asi odklepnou kdejaký nápad, na čtyřhodinovou nálož bych to ale přeci jen asi neviděl. O svých plánech napsat hororovou komedii ovšem režisér mluvil už dříve, takže v této vizi už nejspíš pokročil. Do natáčení nás sice asi ještě čeká nějakých pár měsíců, s premiérou Asterova nového snímku se ovšem počítá už příští rok. Ta doufejme, že bude komediální prvky zvládat stejně špičkově, jako ty hororové.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace