Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Vzestup Skywalkera: Recenze

příspěvky 301 - 320 Napsat příspěvek
Musím ale říct že tu třetí protirecenzi od KarlaR bych si vlastně docela rád přečetl - protože jak si tak čtu co napsal imf, tak vidím že tomu vyčítá ty samé věci co já, a přitom se mu Last Jedi na rozdíl ode mně velmi nelíbilo. Vážně by mě zajímalo proč s tímhle jako součástí SW ságy může být někdo výrazně spokojený.

U Last Jedi byl velký rozpor v tom jak se film velmi líbil kritikům a jak ho kriticky přijal mainstream, ale tady nevidím žádnou lásku od ani jedné z těch skupin.
739476
Musím ale říct že tu třetí protirecenzi od KarlaR bych si vlastně docela rád přečetl - protože jak si tak čtu co napsal imf, tak vidím že tomu vyčítá ty samé věci co já, a přitom se mu Last Jedi na rozdíl ode mně velmi nelíbilo. Vážně by mě zajímalo proč s tímhle jako součástí SW ságy může být někdo výrazně spokojený. U Last Jedi byl velký rozpor v tom jak se film velmi líbil kritikům a jak ho kriticky přijal mainstream, ale tady nevidím žádnou lásku od ani jedné z těch skupin.
2 -5
reagují: Disketa1
reagovat
Co se týče toho fan servisu... Mě bylo v každém díle téhle trilogie divný jak moc málo se měli k Chewiemu. Vždycky po bitvě/akci se všichni seběhli a Chewie stál bokem... On stál bokem vždycky, ani nedostal v Epizodě IV medaili. A proto se mi docela líbil fan service v podobě Landa, kterej mu tu medaili prostě nakonec dal. :+ 
739466
Co se týče toho fan servisu... [spoiler]Mě bylo v každém díle téhle trilogie divný jak moc málo se měli k Chewiemu. Vždycky po bitvě/akci se všichni seběhli a Chewie stál bokem... On stál bokem vždycky, ani nedostal v Epizodě IV medaili. A proto se mi docela líbil fan service v podobě Landa, kterej mu tu medaili prostě nakonec dal. *:+* [/spoiler]
6 -1
reagovat

6-7/10

Ono je hodnocení celkem irelevantní, protože nemůžeš dát 4/10 filmu, kterej je vlastně špičkovej blockbuster. Triky nejsou hnusný, děj drží pohromadě a herci něco dělají(Adam Driver:+).

Jinak prožívám takový Marriage Story. Star Wars miluju už od dětství a je to pro mě kult. Vždycky, když se rozhodnu podívat na původní triologii, tak je to událost a stále mě to baví, no PROSTĚ TO TAM JE. Bohužel, tohle Disney zničilo během 4 let(Cival:+), ne lásku k SW, ale další zájem o značku jako takovou. Náš vztah prošel nějakým vývojem a teď jsem na tom tak, že mě ta látka absolutně nezajímá a chci rozvod! :D Zkrátka: You're going down a path I can't follow.

Na krásné začátky(IV-VI) a občasné výkyvy(I-III) budu vzpomínat stále rád a kdykoliv si je rád pustím na VHS8), teda hlavně(IV-VI).

Uvidíme, co bude dál, ale tudy cesta rozhodně nevede.
739464
Ono je hodnocení celkem irelevantní, protože nemůžeš dát 4/10 filmu, kterej je vlastně špičkovej blockbuster. Triky nejsou hnusný, děj drží pohromadě a herci něco dělají(Adam Driver*:+*). Jinak prožívám takový Marriage Story. Star Wars miluju už od dětství a je to pro mě kult. Vždycky, když se rozhodnu podívat na původní triologii, tak je to událost a stále mě to baví, no PROSTĚ TO TAM JE. Bohužel, tohle Disney zničilo během 4 let(Cival*:+*), ne lásku k SW, ale další zájem o značku jako takovou. Náš vztah prošel nějakým vývojem a teď jsem na tom tak, že mě ta látka absolutně nezajímá a chci rozvod! *:D* Zkrátka: [i][b]You're going down a path I can't follow.[/b][/i] Na krásné začátky(IV-VI) a občasné výkyvy(I-III) budu vzpomínat stále rád a kdykoliv si je rád pustím na VHS*8)*, teda hlavně(IV-VI). Uvidíme, co bude dál, ale tudy cesta rozhodně nevede.
6-7/10
6 -1
reagovat
Už Mr. Hlad píše další 6/10 recenzi? Nemálo fans si přece přálo další recenze, až to nakonec zachrání svatý Karel 9/10 bombou, která bude vydávána za jedinou objektivní. Prostě minimálně 8 padnout musí, i kdyby tu měly být recenze od každého člena včetně externistů. 8)

Jinak, jak si člověk s odstupem čte ten děj od Fuky, tak si uvědomuje jak moc velká kktina to je. Kdyby v tom nebyly tak obrovské production values, tak se tomu všichni vysmějí a skončí to na CSFD vedle podobně braindead pecky Duchové Marsu od kdysi výborného Carpentera. 
link
739461
Už Mr. Hlad píše další 6/10 recenzi? Nemálo fans si přece přálo další recenze, až to nakonec zachrání svatý Karel 9/10 bombou, která bude vydávána za jedinou objektivní. Prostě minimálně 8 padnout musí, i kdyby tu měly být recenze od každého člena včetně externistů. *8)* Jinak, jak si člověk s odstupem čte ten děj od Fuky, tak si uvědomuje jak moc velká kktina to je. Kdyby v tom nebyly tak obrovské production values, tak se tomu všichni vysmějí a skončí to na CSFD vedle podobně braindead pecky Duchové Marsu od kdysi výborného Carpentera.  [url=https://www.reddit.com/r/FFFILM/comments/eca0i4/tot%C3%A1ln%C3%AD_spoilery_nov%C3%BDch_star_wars/]https://www.reddit.com/r/FFFILM/comments/eca0i4/tot%C3%A1ln%C3%AD_spoilery_nov%C3%BDch_star_wars/[/url]
4 -3
reagují: Robur
reagovat
Mne nesedí u obou rencenzí text s číselným hodnocením. Oba texty jsou tak na 4/10. Myslím si, že i známá značka a režisér by v klidu mohli dostat odpad, produkční hodnota neprodukční hodnota. 

Ale toť jenom můj subjektivní názor...
739460
Mne nesedí u obou rencenzí text s číselným hodnocením. Oba texty jsou tak na 4/10. Myslím si, že i známá značka a režisér by v klidu mohli dostat odpad, produkční hodnota neprodukční hodnota.  Ale toť jenom můj subjektivní názor...
10 -5
reagovat
Vkrádá se myšlenka, že to udělal pro prachy, jinak si to neumím vysvětlit... Chlap s jeho talentem, pověstí a možnostmi, vezme projekt, který už v době kdy dostával "notičky" musel vědět, že se obrátí proti němu...
739458
Vkrádá se myšlenka, že to udělal pro prachy, jinak si to neumím vysvětlit... Chlap s jeho talentem, pověstí a možnostmi, vezme projekt, který už v době kdy dostával "notičky" musel vědět, že se obrátí proti němu...
2 0
reagovat
reaguje na: Robur
Jo v predsali byli mozna dobry, to ja nevim, ale kdyz to spustej do Tenetu, tak mi to prislo spis rusivy. Respektive sermovali spolu pekne, ale tak nejak jakoby mimochodem. Kdyby jim zhasli a nechali je tam 2 minuty radit bylo by to lepsi nez to co bylo videt tam. Takova pekna myslenka, ale nezvladnuta. Okolo me sedeli zase skoro samy mladosi a deti a teda mladosi se smali u hodne veci, kde by se smat moc nemeli. Vcetne me, jsem taky vlastne mlados. :D 
739456
Jo v predsali byli mozna dobry, to ja nevim, ale kdyz to spustej do Tenetu, tak mi to prislo spis rusivy. Respektive sermovali spolu pekne, ale tak nejak jakoby mimochodem. Kdyby jim zhasli a nechali je tam 2 minuty radit bylo by to lepsi nez to co bylo videt tam. Takova pekna myslenka, ale nezvladnuta. Okolo me sedeli zase skoro samy mladosi a deti a teda mladosi se smali u hodne veci, kde by se smat moc nemeli. Vcetne me, jsem taky vlastne mlados. *:D* 
739443
2 0
reagovat
reaguje na: shv
Ne nešlo. S klukama jsme se smíchy mohli potrhat :D:D
739454
Ne nešlo. S klukama jsme se smíchy mohli potrhat *:D**:D*
739452
5 0
reagují: DAver
reagovat
číslo 2 v TOP 10 wtf momentech: "Huxi, ty jsi ten spion? Ano, ale nemam vas rad, delam to jen aby Kylo prohral" - just to get shot in 1 min   :D:D:D ne, jako srsly, slo ten film brat vazne?
739452
číslo 2 v TOP 10 wtf momentech: [spoiler]"Huxi, ty jsi ten spion? Ano, ale nemam vas rad, delam to jen aby Kylo prohral" - just to get shot in 1 min[/spoiler]   *:D**:D**:D* ne, jako srsly, slo ten film brat vazne?
11 -1
reagují: May
reagovat
Vzato kolem a kolem, Džej Džej asi opravdu dostal neřešitelný úkol. Zavděčit se fandomům a zachovat ducha celé ságy. Původní trilogie byla tehdy taky víceméně pro náctileté, jenže ti mezitím poněkud vyrostli. Takže se snažil udělat biják, který bude atraktivní pro hlavní cílovou skupinu více či méně odrostlých dětí (ještě navíc někde v Číně) a navíc moc nena...štvat staré fandy. K tomu ještě muset nějak rozplést bordel v příbězích z minulých dílů a samozřejmě dodat akci a výbuchy a všechny hrdiny v jednom eintopfu Tomiho Paciho.
Ale je to asi jedno, když mi v Kauflandu k nákupu přibalili kartičky Star Wars, definitivně mi došlo, že jsem už na tohle starý.
739451
Vzato kolem a kolem, Džej Džej asi opravdu dostal neřešitelný úkol. Zavděčit se fandomům a zachovat ducha celé ságy. Původní trilogie byla tehdy taky víceméně pro náctileté, jenže ti mezitím poněkud vyrostli. Takže se snažil udělat biják, který bude atraktivní pro hlavní cílovou skupinu více či méně odrostlých dětí (ještě navíc někde v Číně) a navíc moc nena...štvat staré fandy. K tomu ještě muset nějak rozplést bordel v příbězích z minulých dílů a samozřejmě dodat akci a výbuchy a všechny hrdiny v jednom eintopfu Tomiho Paciho. Ale je to asi jedno, když mi v Kauflandu k nákupu přibalili kartičky Star Wars, definitivně mi došlo, že jsem už na tohle starý.
5 0
reagovat
reaguje na: Lukassek
Tak to jsme byli spolu ;)
U traileru jsem je nesledoval, v předsálí jo a bylo to fajn.
Smích byl jen u vtipných scén, tam kam patří.
739443
Tak to jsme byli spolu *;)* U traileru jsem je nesledoval, v předsálí jo a bylo to fajn. Smích byl jen u vtipných scén, tam kam patří.
739435
3 -3
reagují: Lukassek
reagovat
reaguje na: minitroll
Většina osazenstva byli chlapi mezi 30 a 40 lety. Tedy mladší než já, ale ne o tolik.
739442
Většina osazenstva byli chlapi mezi 30 a 40 lety. Tedy mladší než já, ale ne o tolik.
739432
1 -1
reagovat
Uff... no sice se u toho zabavit dá, efektní to je nemálo a cool scén je na pohled přehršel, pravděpodobně se to trochu rozleží a ten děj pak bude v hrubém nástinu přijatelný - a jsou to SW, další projekci dám určitě - ale stejně jsem se během závěrečných titulků cítil tak nějak znásilněně.

Abramsovi se povedlo něco, co jsem považoval za naprosto nemožné - zakončit SW ságu a k tomu dát i záběr na západ dvou sluncí na Tattooine, ale přitom dokázal že u toho necítím vůbec žádné emoce. Což je na SW velká tragedie, jakkoli to jako zábavný blockbuster relativně funguje.

SW:IX je dokonalá ukázka toho jaké svinstvo dokáže nadělat toxický fandom. Po slušně vykopnuté Force Awakens, a odvážně a nepovrchně rozehraném Last Jedi, se vykašlali na jakoukoli autorskou invenci a vizi, posraní z reakcí fanoušků celý film pojali jako brutální damage controll.

Fanservis prasil už Abramsovo první Force Awakens, ale tam ještě všechno podržel Kasdanův scénář a dokonalá představovačka nových postav.
Tady už tohle není, jen producentský moloch Disneyho a Abrams - že ten neumí mnoho jiného než řemeslně sekat scény na efekt, a už ne dát jim jako celku nějaký větší smysl, to jsem věděl... ale stejně jsem doufal, marně.
Připomíná mi to finální řadu Hry o Trůny - má daný cíl, ale tápe v tom jak se tam smysluplně a citlivě dostat, a k tomu dovysvětlit všechny otevřené věci z minulých dílů.  Místo stručného dovysvětlování prostě bere tlustou fixu, a škrtá. Všechno co se nelíbilo nejvíc křičícím částem fandomu.

Abrams s dalšími scénáristy všem těm z jakéhokoli důvodu naštvaným fanouškům jako malá poslušná děvka podrží, a co nešlo popřít a vzít zpátky, to aspoň zahrávají těžce do autu, nebo shodí jako vtip. Johnson byl auteur, suverén který měl vizi a nebál se posunout SW dospělejším a vnitřně komplexnějším směrem, což někteří dali, někteří ne, ale každopádně to bylo v Hollywoodském AAA filmu nevídané. Abrams je jeho pravý opak a už jen kvůli tomu zoufalému nedostatku odvahy mu nesahá po kotníky. I když čistou zábavu umí a jednotlivé scény jsou svižný rollercoaster. Jenže tohle není seriál, tohle má být film, má tu být gradující příběh s katarzním vyvrcholením.

Vývoj charakterů, na kterém trilogie do teď stála se dostal na vedlejší kolej, a bere se to u něj tak jako v té Hře o Trůny prostě hopem. Všechno utíká šíleným tempem, akce je tolik až se pomalu stává ubíjející, postavy skáčí lokacemi tak rychle že se ani nestačí rozkoukat, umírají a oživují se jak na běžícím pásu, a silnou tenzi z toho na jakou stranu se v osudovém zápasu přikloní nahradilo tušení že je to celé vyloženě random, jen aby byl důvod pro další efektní scénu.
A smysluplnost lore už čistokrevně nahrazuje "rule of cool". Není to tak debilní jako midichloriany, rozhovory Anakina s Padme, a high ground... ale sakra, místy už nechybí mnoho. Palpatin to odnesl nejvíc, tady je už vyloženě za blbé monstrum, Voldemorta bez charismatu... a přitom ten i v těch prequelech byl tak parádní postava, ach jo. (btw představu toho jak ten vetchý znetvořený stařec przní nějakou nebohou děvečku, aby s ní zplodil potomka, tu už z hlavy asi nedostanu)

Bezprostředně po projekci z toho mám dojem že Star Wars tímhle dílem spadly na úroveň Marvelovek, z "cinema" na "theme park", a to je mi fakt hodně líto.
739440
Uff... no sice se u toho zabavit dá, efektní to je nemálo a cool scén je na pohled přehršel, pravděpodobně se to trochu rozleží a ten děj pak bude v hrubém nástinu přijatelný - a jsou to SW, další projekci dám určitě - ale stejně jsem se během závěrečných titulků cítil tak nějak znásilněně. Abramsovi se povedlo něco, co jsem považoval za naprosto nemožné - zakončit SW ságu a k tomu dát i záběr na západ dvou sluncí na Tattooine, ale přitom dokázal že u toho necítím vůbec žádné emoce. Což je na SW velká tragedie, jakkoli to jako zábavný blockbuster relativně funguje. SW:IX je dokonalá ukázka toho jaké svinstvo dokáže nadělat toxický fandom. Po slušně vykopnuté Force Awakens, a odvážně a nepovrchně rozehraném Last Jedi, se vykašlali na jakoukoli autorskou invenci a vizi, posraní z reakcí fanoušků celý film pojali jako brutální damage controll. Fanservis prasil už Abramsovo první Force Awakens, ale tam ještě všechno podržel Kasdanův scénář a dokonalá představovačka nových postav. Tady už tohle není, jen producentský moloch Disneyho a Abrams - že ten neumí mnoho jiného než řemeslně sekat scény na efekt, a už ne dát jim jako celku nějaký větší smysl, to jsem věděl... ale stejně jsem doufal, marně. Připomíná mi to finální řadu Hry o Trůny - má daný cíl, ale tápe v tom jak se tam smysluplně a citlivě dostat, a k tomu dovysvětlit všechny otevřené věci z minulých dílů.  Místo stručného dovysvětlování prostě bere tlustou fixu, a škrtá. Všechno co se nelíbilo nejvíc křičícím částem fandomu. Abrams s dalšími scénáristy všem těm z jakéhokoli důvodu naštvaným fanouškům jako malá poslušná děvka podrží, a co nešlo popřít a vzít zpátky, to aspoň zahrávají těžce do autu, nebo shodí jako vtip. Johnson byl auteur, suverén který měl vizi a nebál se posunout SW dospělejším a vnitřně komplexnějším směrem, což někteří dali, někteří ne, ale každopádně to bylo v Hollywoodském AAA filmu nevídané. Abrams je jeho pravý opak a už jen kvůli tomu zoufalému nedostatku odvahy mu nesahá po kotníky. I když čistou zábavu umí a jednotlivé scény jsou svižný rollercoaster. Jenže tohle není seriál, tohle má být film, má tu být gradující příběh s katarzním vyvrcholením. Vývoj charakterů, na kterém trilogie do teď stála se dostal na vedlejší kolej, a bere se to u něj tak jako v té Hře o Trůny prostě hopem. Všechno utíká šíleným tempem, akce je tolik až se pomalu stává ubíjející, postavy skáčí lokacemi tak rychle že se ani nestačí rozkoukat, umírají a oživují se jak na běžícím pásu, a silnou tenzi z toho na jakou stranu se v osudovém zápasu přikloní nahradilo tušení že je to celé vyloženě random, jen aby byl důvod pro další efektní scénu. A smysluplnost lore už čistokrevně nahrazuje "rule of cool". Není to tak debilní jako midichloriany, rozhovory Anakina s Padme, a high ground... ale sakra, místy už nechybí mnoho. Palpatin to odnesl nejvíc, tady je už vyloženě za blbé monstrum, Voldemorta bez charismatu... a přitom ten i v těch prequelech byl tak parádní postava, ach jo. (btw představu toho[spoiler] jak ten vetchý znetvořený stařec przní nějakou nebohou děvečku, aby s ní zplodil potomka,[/spoiler] tu už z hlavy asi nedostanu) Bezprostředně po projekci z toho mám dojem že Star Wars tímhle dílem spadly na úroveň Marvelovek, z "cinema" na "theme park", a to je mi fakt hodně líto.
8 -2
reagují: Jerec
reagovat
reaguje na: Robur
Teda ja tam byl asi s tebou, a pekne kecas. Lidi se tam smali dost, ty dva kluci s mecikama byli fakt tragicky a rozhodne ne efektivni, kdyz se zacali rezat do traileru na Tenet, coz bylo o 10 levelu zajimavejsi nez jejich serm.... Jinak film za me docela v pohode. Takovej sranec jako sedmicka to neni a osmicku vyrovnava minimalne remeslem. Jen nechapu, kde si jako splasil imperator zenskou a dite, kdyz vypadal jak sourek... 
739435
Teda ja tam byl asi s tebou, a pekne kecas. Lidi se tam smali dost, ty dva kluci s mecikama byli fakt tragicky a rozhodne ne efektivni, kdyz se zacali rezat do traileru na Tenet, coz bylo o 10 levelu zajimavejsi nez jejich serm.... Jinak film za me docela v pohode. Takovej sranec jako sedmicka to neni a osmicku vyrovnava minimalne remeslem. [spoiler]Jen nechapu, kde si jako splasil imperator zenskou a dite, kdyz vypadal jak sourek... [/spoiler]
739431
5 -4
reagují: Robur
reagovat
V uvodnich titulcich se spomina jiste radiove vysilani toho, jehoz nejmenujeme. Ve filmu ten speech neni. Chcete ho slyset? Muzete! Ve hre Fortnite.. Naprosto vazne.
739434
V uvodnich titulcich se spomina jiste radiove vysilani toho, jehoz nejmenujeme. Ve filmu ten speech neni. Chcete ho slyset? Muzete! Ve hre Fortnite.. Naprosto vazne.
1 -1
reagovat
reaguje na: Lorian
velmi sa pleties, ta hra je namixovana vynikajuco, Respawn vie co robi a myslim, ze EA im nahadzalo pod nohy dost tak ako pri Titanfall2 lebo ziadne lootboxy atd. 
gameplay je odladeny, nie je to tak dokonale ako Sekiro...ale nevidim nic zle na vyuziti parry/defense stylu. Z oboch mi chyba jedna trofej do platiny. 
Pribehovo je ta hra 1000km pred touto retard trilogiou a poslednych 10min je to najintenzivnejsie co SW prinieslo. Vynikajuca zaporacka s charizmou, ze by jej Daisy mohla zavidiet;))

PS : nevzdavajte to pri Soulsborne hrach prejdite ich, nic lepsie neexistuje ( okrem DS
2 to je shit)
739433
velmi sa pleties, ta hra je namixovana vynikajuco, Respawn vie co robi a myslim, ze EA im nahadzalo pod nohy dost tak ako pri Titanfall2 lebo ziadne lootboxy atd.  gameplay je odladeny, nie je to tak dokonale ako Sekiro...ale nevidim nic zle na vyuziti parry/defense stylu. Z oboch mi chyba jedna trofej do platiny.  Pribehovo je ta hra 1000km pred touto retard trilogiou a poslednych 10min je to najintenzivnejsie co SW prinieslo. Vynikajuca zaporacka s charizmou, ze by jej Daisy mohla zavidiet;)) PS : nevzdavajte to pri Soulsborne hrach prejdite ich, nic lepsie neexistuje ( okrem DS 2 to je shit)
739415
4 -1
reagovat
reaguje na: Robur
Tak výhoda je chodit na ten film s obecenstvem, kterému je okolo 10 let, co je pak jasné, že se nikdo nesměje a ještě se tleská :) 
739432
Tak výhoda je chodit na ten film s obecenstvem, kterému je okolo 10 let, co je pak jasné, že se nikdo nesměje a ještě se tleská :) 
739431
7 -8
reagují: Robur
reagovat

9/10

Alitu už letos nic nepřekoná, přesto řadím devátou epizodu před Endgame. Příběh v pohodě, efekty i světy skvělé a trilogie je uzavřena parádně na stejném místě, jako ta předchozí. V kině se nikdo nesmál (Nový Smíchov) a na konci i nesmělý potlesk. A dva cosplayeři to vytunili efektním soubojem mečů
739431
Alitu už letos nic nepřekoná, přesto řadím devátou epizodu před Endgame. Příběh v pohodě, efekty i světy skvělé a trilogie je uzavřena parádně na stejném místě, jako ta předchozí. V kině se nikdo nesmál (Nový Smíchov) a na konci i nesmělý potlesk. A dva cosplayeři to vytunili efektním soubojem mečů
9/10
5 -12
reagují: Lukassek, minitroll
reagovat

ad Baby Yoda

Manufacturers told CNBC that the little green creature was absent from the promotional materials they were provided ahead of the release of
“The Mandalorian” on Disney+. Some had been told that the titular
character, played by Pedro Pascal, would care for a child at some point
during the series, but nothing more.
739428
[i]Manufacturers told CNBC that the little green creature was absent from the promotional materials they were provided ahead of the release of “The Mandalorian” on Disney+. Some had been told that the titular character, played by Pedro Pascal, would care for a child at some point during the series, but nothing more.[/i]
ad Baby Yoda
2 0
reagovat
Scénáristy tohoto filmu proklínám na deset generací. To bylo utrpení. Ala Pejsek s Kočičkou vařili dort. 4/10 at best
739425
Scénáristy tohoto filmu proklínám na deset generací. To bylo utrpení. Ala Pejsek s Kočičkou vařili dort. 4/10 at best
6 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se