Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Vzestup Skywalkera: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
reaguje na: Mr. Hlad
Napisal som, ze ta recenzia je NATIAHNUTY chrchel, ktorym si Cival odpluvol v prvych dojmoch. Proste slovny obrat. Zrovna ty by si to mal chapat.

Pretoze ten prvy dojem naozaj nic ine nebolo (bol zhodou okolnosti aj najkratsi, proste zhnuseny vykrik) a citit z neho obrovske znechutenie a odpor nielen voci filmu ale celej trilogii. Tak preco by som mal citat to iste, len napisane na viac znakov?

Skus prosim akceptovat toto moje vysvetlenie (opatovne), namiesto toho, aby si svojim prispevkom do debaty len za kazdu cenu na mna utocil, ze pisem blaboly, ze oznacujem recenzie za chrachle alebo ze nic hodnotne zo mna nepada.
739023
Napisal som, ze ta recenzia je NATIAHNUTY chrchel, ktorym si Cival odpluvol v prvych dojmoch. Proste slovny obrat. Zrovna ty by si to mal chapat. Pretoze ten prvy dojem naozaj nic ine nebolo (bol zhodou okolnosti aj najkratsi, proste zhnuseny vykrik) a citit z neho obrovske znechutenie a odpor nielen voci filmu ale celej trilogii. Tak preco by som mal citat to iste, len napisane na viac znakov? Skus prosim akceptovat toto moje vysvetlenie (opatovne), namiesto toho, aby si svojim prispevkom do debaty len za kazdu cenu na mna utocil, ze pisem blaboly, ze oznacujem recenzie za chrachle alebo ze nic hodnotne zo mna nepada.
739018
6 -12
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: Ironhead
Nie, nie je. Kedze som to pisal okamzite potom, ako som s nim mal vasnivu debatu v susednej diskusii. Je mi uplne jedno, ze si to dovolil skritizovat, len mi bolo jasne, ze bude extremne negativny, tak ako bol v prvych dojmoch a ze tym padom nema velmi vyznam to citat, kedze bude zaujaty a viem, ze to vnima inak ako ja. Ved pises to iste v prvom prispevku. :D
739022
Nie, nie je. Kedze som to pisal okamzite potom, ako som s nim mal vasnivu debatu v susednej diskusii. Je mi uplne jedno, ze si to dovolil skritizovat, len mi bolo jasne, ze bude extremne negativny, tak ako bol v prvych dojmoch a ze tym padom nema velmi vyznam to citat, kedze bude zaujaty a viem, ze to vnima inak ako ja. Ved pises to iste v prvom prispevku. *:D*
739017
2 -13
reagovat
Jo, možná tu budu ukamenován, ale mně žádný ze Star Wars nepřijde jako velký umělecký dílo. Všechno je to prostě popcorn. Řekl bych, že velkou roli hraje to, že někteří na tom vyrůstali (Cival), ale já když si vybavím třeba Ewoky, tak mi to hlava nebere :D.
739020
Jo, možná tu budu ukamenován, ale mně žádný ze Star Wars nepřijde jako velký umělecký dílo. Všechno je to prostě popcorn. Řekl bych, že velkou roli hraje to, že někteří na tom vyrůstali (Cival), ale já když si vybavím třeba Ewoky, tak mi to hlava nebere *:D*.
7 -2
reagují: Hairy_Ass
reagovat
reaguje na: Gorecki
Hele víš co, už se na to vykašli. Napsal jsi hned v prvním příspěvku, že ta recenze je chrchel a že ji číst nebudeš a od té doby se tu točíme v kruhu, ty sem sypeš jeden blábol za druhým a nic hodnotného z tebe už evidentně nevypadne.

Navrhuju, aby si do téhle diskuse přestal psát, sám sebe považoval za vítěze téhle disputace a všem bude líp. 

Můžeme pak pokračovat, až ten film uvidíš. Ale nemusíme. Myslím, že dost lidí ocení, když nebudem. 
739018
Hele víš co, už se na to vykašli. Napsal jsi hned v prvním příspěvku, že ta recenze je chrchel a že ji číst nebudeš a od té doby se tu točíme v kruhu, ty sem sypeš jeden blábol za druhým a nic hodnotného z tebe už evidentně nevypadne. Navrhuju, aby si do téhle diskuse přestal psát, sám sebe považoval za vítěze téhle disputace a všem bude líp.  Můžeme pak pokračovat, až ten film uvidíš. Ale nemusíme. Myslím, že dost lidí ocení, když nebudem. 
739016
35 -7
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ale vyjadřuješ. Stačí to velké rozladění z toho, že si tvou oblíbenou značku dovolil recenzent zkritizovat...  a už je oheň na střeše. ;) A celé je to o tom, že recenzent film viděl a ty ještě ne, takže nemáš ani konkrétní protiargumenty, jen je očekáváš, protože oblíbená značka.
739017
Ale vyjadřuješ. Stačí to velké rozladění z toho, že si tvou oblíbenou značku dovolil recenzent zkritizovat...  a už je oheň na střeše. *;)* A celé je to o tom, že recenzent film viděl a ty ještě ne, takže nemáš ani konkrétní protiargumenty, jen je očekáváš, protože oblíbená značka.
739016
14 -5
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Ironhead
Vies co je megavtipne?

Ze hned pod tymto prispevkom velmi pekne vysvetlujes, preco pre mna recenzia Civala nie je smerodatna a v podstate mi davas za pravdu. :D

Pretoze ja sa ku kvalitam filmu zatial nijak nevyjadrujem.
739016
Vies co je megavtipne? Ze hned pod tymto prispevkom velmi pekne vysvetlujes, preco pre mna recenzia Civala nie je smerodatna a v podstate mi davas za pravdu. *:D* Pretoze ja sa ku kvalitam filmu zatial nijak nevyjadrujem.
739015
7 -12
reagují: Mr. Hlad, Ironhead
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak u něj je zjevně jedno, že film ještě neviděl. On už na něj názor má předem. Ví už teď, že se mu bude líbit, protože po tom co napsal, to ani jinak být nemůže. Aneb názorná ukázka zaslepeného a nekritického fanboyství. Nic proti němu, jen je fajn, si ho alespoň sám přiznat a nevyčítat okolí, že to všichni necítí stejně jako já 8)
739015
Tak u něj je zjevně jedno, že film ještě neviděl. On už na něj názor má předem. Ví už teď, že se mu bude líbit, protože po tom co napsal, to ani jinak být nemůže. Aneb názorná ukázka zaslepeného a nekritického fanboyství. Nic proti němu, jen je fajn, si ho alespoň sám přiznat a nevyčítat okolí, že to všichni necítí stejně jako já *8)*
738969
8 -4
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Majajkalamul
Chápeš, že objektivní recenze je vlastně oxymóron, protože každá recenze se zakládá na subjektivním vkusu a názoru recenzenta? Nebo je to na tebe moc složité? 8)?)  
U recenzí jde především o to, najít si recenzenta, který má přibližně stejný vkus jako já a nechodit zbytečně dokolečka hejtovat třeba Mirku na iDnes pod každou recenzi, když s ní zjevně nesouhlasím nikdy, protože náš filmový vkus je absolutně odlišný.
739014
Chápeš, že objektivní recenze je vlastně oxymóron, protože každá recenze se zakládá na subjektivním vkusu a názoru recenzenta? Nebo je to na tebe moc složité? *8)**?)*   U recenzí jde především o to, najít si recenzenta, který má přibližně stejný vkus jako já a nechodit zbytečně dokolečka hejtovat třeba Mirku na iDnes pod každou recenzi, když s ní zjevně nesouhlasím nikdy, protože náš filmový vkus je absolutně odlišný.
738961
10 0
reagovat
reaguje na: drive
To je skoda, lebo neviem co si tym chcel povedat. :))
739013
To je skoda, lebo neviem co si tym chcel povedat. *:))*
739010
4 -7
reagovat
6 underground 6/10, SW - Vzestup Skywalkera 6/10... no comment.
739010
6 underground 6/10, SW - Vzestup Skywalkera 6/10... no comment.
1 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Majajkalamul
Ano fanboy vždy počká na pozitivní recenzi, aby se měl čím kolem sebe ohánět, chápu to:D
739009
Ano fanboy vždy počká na pozitivní recenzi, aby se měl čím kolem sebe ohánět, chápu to*:D*
738961
5 -4
reagovat
reaguje na: Hairy_Ass
KOTORY, ale i akční Rogue squadron 1 a 2 jsou samo nepřekonaný. Nejradši jsem měl ale stejne Dark Forces 2, hlavně datadisk byl parádní. Což mě přivádí k těm omnibusům a doporučil bych minimálně Stíny Impéria s Maru Jade, což je elitní zabiják, kterou vycvičil sám Palpatine a má 10x více charismatu a osobnosti nez Kylo Ren i jen z obrázků. 8)
739008
KOTORY, ale i akční Rogue squadron 1 a 2 jsou samo nepřekonaný. Nejradši jsem měl ale stejne Dark Forces 2, hlavně datadisk byl parádní. Což mě přivádí k těm omnibusům a doporučil bych minimálně Stíny Impéria s Maru Jade, což je elitní zabiják, kterou vycvičil sám Palpatine a má 10x více charismatu a osobnosti nez Kylo Ren i jen z obrázků. *8)*
738997
5 -1
reagovat
6/10? to je deja vu (IMFova recenze na 6 underground)... je to chabe, plno veci me stve, dal bych tomu nejradsi 4/10, ale to nejde, nebot nektere sceny to zvedaji na 6.....holt serie, ktera skocila ze Spolecenstvi prstenu rovnou do Bitvy peti armad. doba je rychla
739003
6/10? to je deja vu (IMFova recenze na 6 underground)... je to chabe, plno veci me stve, dal bych tomu nejradsi 4/10, ale to nejde, nebot nektere sceny to zvedaji na 6.....holt serie, ktera skocila ze Spolecenstvi prstenu rovnou do Bitvy peti armad. doba je rychla
3 0
reagovat
reaguje na: BigCake1
Ale prd, Slovaci jsou bratia a jsou fajn :)
Ono se to na netu obcas vyhroti (znam z vlastni zkusenosti) a pak si s nima sednes konecne na pivo a na dalsi internetove putky uz nahlizis jinou optikou :)
739001
Ale prd, Slovaci jsou bratia a jsou fajn :) Ono se to na netu obcas vyhroti (znam z vlastni zkusenosti) a pak si s nima sednes konecne na pivo a na dalsi internetove putky uz nahlizis jinou optikou :)
738971
10 -1
reagovat
reaguje na: BigCake1
Ježiš, Ty seš kokot... :D



P.S.: Proč hejtit někoho, kdo film neviděl, že jde diskutovat pod recenzi?
Zatím se debatovala pouze ta recenze a to, jak byla napsaná, ne? 
Já scrollnul na hodnocení, přečetl pak zpátky první dvě věty a číst to ani nebudu.
To není hejt, ani nic proti Civalovi. Prostě si nechci kazit náladu.
738999
Ježiš, Ty seš kokot... *:D* P.S.: Proč hejtit někoho, kdo film neviděl, že jde diskutovat pod recenzi? Zatím se debatovala pouze ta recenze a to, jak byla napsaná, ne?  Já scrollnul na hodnocení, přečetl pak zpátky první dvě věty a číst to ani nebudu. To není hejt, ani nic proti Civalovi. Prostě si nechci kazit náladu.
738971
3 -7
reagovat
reaguje na: minitroll
Už mám dohráno. Je to dobré, ale Jedi Outcast/Academy (nebo KotOR1/2?) stále na pomyslném trůnu zůstává. Ale je pravda, že v tom rozpětí posledních 10 let, máš pravdu.
738997
Už mám dohráno. Je to dobré, ale Jedi Outcast/Academy (nebo KotOR1/2?) stále na pomyslném trůnu zůstává. Ale je pravda, že v tom rozpětí posledních 10 let, máš pravdu.
738994
5 0
reagují: minitroll
reagovat
reaguje na: BlackAdder
Jo, asi je využiju. Do kina nejdu. A to jsem si SW fanboyovství dal do autorského medailonku první knihy :(
738996
Jo, asi je využiju. Do kina nejdu. A to jsem si SW fanboyovství dal do autorského medailonku první knihy *:(*
738964
3 0
reagovat
Než utrácet peníze za brak, nechte na to jít 15x Goreckiho a dejte 1100 za Star Wars: Jedi Fallen Order na Ps4, nebo Xbox a bavte se přes 10 hodin u nejlepších a nejdospělejších Star Wars za posledních 10 let. Nebo nějaký Omnibus. Vážně :) 
link
738994
Než utrácet peníze za brak, nechte na to jít 15x Goreckiho a dejte 1100 za Star Wars: Jedi Fallen Order na Ps4, nebo Xbox a bavte se přes 10 hodin u nejlepších a nejdospělejších Star Wars za posledních 10 let. Nebo nějaký Omnibus. Vážně :)  [url=https://www.youtube.com/watch?v=CTc-iYL_rrU]https://www.youtube.com/watch?v=CTc-iYL_rrU[/url]
7 -4
reagují: BranMakMorn, Hairy_Ass
reagovat
Já jsem to sem přišel automaticky vyhejtovat. Star Wars se staly spotřební prázdnotou zhruba v okamžiku, kdy skončil Návrat Jediho. Pak už se tohle (podle slov samotného Lucase) univerzum pro třináctileté kluky cucalo. Když se kouknem na filmy, seriály, knihy a komiksy, krmivo pro těch pár smutných lidí, kteří tomu věnují čas. A že devítka bude průser, bylo jasný už ve chvíli, kdy se začaly skládat trailery z momentů minulých dílů...ale zase to bylo fakt vtipný. Rozhodně nejvtipnější trailer letošního roku. 
738993
Já jsem to sem přišel automaticky vyhejtovat. Star Wars se staly spotřební prázdnotou zhruba v okamžiku, kdy skončil Návrat Jediho. Pak už se tohle (podle slov samotného Lucase) univerzum pro třináctileté kluky cucalo. Když se kouknem na filmy, seriály, knihy a komiksy, krmivo pro těch pár smutných lidí, kteří tomu věnují čas. A že devítka bude průser, bylo jasný už ve chvíli, kdy se začaly skládat trailery z momentů minulých dílů...ale zase to bylo fakt vtipný. Rozhodně nejvtipnější trailer letošního roku. 
4 -14
reagovat
reaguje na: KarelR
Hej, nakoniec som si teda tu recenziu so sebazapretim precital, kde je dolu uvedene, ze to bude pisat imf.:)
738992
Hej, nakoniec som si teda tu recenziu so sebazapretim precital, kde je dolu uvedene, ze to bude pisat imf.*:)*
738989
4 -12
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se