Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hellboy: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
18.04.2019 23:31:28
reaguje na: OzyTheKing
Pozri si vzkazník :)
714386
Pozri si vzkazník *:)*
714365
0 0
reagovat
18.04.2019 18:46:02
reaguje na: Mr.FREAKE
A nevíš kde bych mohl sehnat Hellboy prava ruka zkázy? To je jedinej díl, kterej jsem nezískal.
714365
A nevíš kde bych mohl sehnat Hellboy prava ruka zkázy? To je jedinej díl, kterej jsem nezískal.
714354
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
18.04.2019 18:10:16
reaguje na: Mr.FREAKE
Jo dala :D ale je vtipný, jak si Del Toro vlastně vypůjčil jen vzhled (s nějakými rozdíly) postav a jejich jména a zbytek je úplně jiný až na pár základních věcí.
714357
Jo dala *:D* ale je vtipný, jak si Del Toro vlastně vypůjčil jen vzhled (s nějakými rozdíly) postav a jejich jména a zbytek je úplně jiný až na pár základních věcí.
714355
1 0
reagovat
18.04.2019 18:07:48
reaguje na: Mr.FREAKE
Tak to počkám až to dočtu :D
714356
Tak to počkám až to dočtu *:D*
714354
0 0
reagovat
18.04.2019 17:43:48
reaguje na: OzyTheKing
Podla mňa by sa tá Del Torova zápletka dala prakticky použiť kdekolvek. Mám chuť mu ju ukradnúť :D:D:D
714355
Podla mňa by sa tá Del Torova zápletka dala prakticky použiť kdekolvek. Mám chuť mu ju ukradnúť *:D**:D**:D*
714348
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
18.04.2019 17:42:34
reaguje na: OzyTheKing
Jop a je tam také malé prekvapenie ale nerád by som ti ho skazil :D:D ale ak chceš tak si iba vyhladaj toto -  BPRD: Devil you Know
714354
Jop a je tam také malé prekvapenie ale nerád by som ti ho skazil *:D**:D* ale ak chceš tak si iba vyhladaj toto -  BPRD: Devil you Know
714348
0 0
reagují: OzyTheKing, OzyTheKing
reagovat
18.04.2019 16:49:58
reaguje na: Mr.FREAKE
Tak to zní celkem dobře. 

To BPRD se bude odehrávat po událostech Pekla na zemi?
714348
Tak to zní celkem dobře.  To BPRD se bude odehrávat po událostech Pekla na zemi?
714340
0 0
reagují: Mr.FREAKE, Mr.FREAKE
reagovat
18.04.2019 16:31:07
reaguje na: OzyTheKing
Tak on tú trojku plánoval tuším so zápletkou že nacisti robili nejaké experimenty na nejakom archanjelovy a on sa zbláznil a chce spôsobyť apocalypsu kde chce využiť Hellboya. Vidieť by som to chcel. :D:D

Hej je to pecky ja som zvedavý teraz na nové BPRD s podtitulom "Devil you Know" Keď teraz znovu dočítam BPRD idem do toho.
714340
Tak on tú trojku plánoval tuším so zápletkou že nacisti robili nejaké experimenty na nejakom archanjelovy a on sa zbláznil a chce spôsobyť apocalypsu kde chce využiť Hellboya. Vidieť by som to chcel. *:D**:D* Hej je to pecky ja som zvedavý teraz na nové BPRD s podtitulom "Devil you Know" Keď teraz znovu dočítam BPRD idem do toho.
714336
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
18.04.2019 16:22:49
Tak jsem dočetl Návrat Mistra a ten zvrat mě potěšil pan Pope je super, hlavně jeho vzhled se mi dost líbí 
714337
Tak jsem dočetl Návrat Mistra a ten zvrat mě potěšil [spoiler]pan Pope je super, hlavně jeho vzhled se mi dost líbí [/spoiler]
0 0
reagovat
18.04.2019 16:18:36
reaguje na: Mr.FREAKE
Já nevím komu bych to dal, ale Del Torovi asi ne. Ne že by ty filmy byly špatné, ale žádný z nich mě úplně nestrhl jenom tak na 8/10 (ale už jsem to tak 5 let neviděl, asi dám znova) on spíš umí vymyslet tu vizuální stránku a masky.
Ale tak tu trojku bych byl i rád kdyby dotočil, špatný to fakt nebylo jen od toho seriálu bych očekával velkou pecku.
714336
Já nevím komu bych to dal, ale Del Torovi asi ne. Ne že by ty filmy byly špatné, ale žádný z nich mě úplně nestrhl jenom tak na 8/10 (ale už jsem to tak 5 let neviděl, asi dám znova) on spíš umí vymyslet tu vizuální stránku a masky. Ale tak tu trojku bych byl i rád kdyby dotočil, špatný to fakt nebylo jen od toho seriálu bych očekával velkou pecku.
714333
1 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
18.04.2019 16:12:18
reaguje na: OzyTheKing
Tak dejovo by sa to dalo lahko vymyslieť v BPRD je toho dosť. Kludne by mohli začať tými komornejšími príbehmi a keby tam boli kvalitné kostýmy a masky tak by ani CGI nebolo potrebné to by sa mohlo použiť napr v tje pripadnej druhej sérii. Alebo keby to robil Netflix tak by mohli urobiť to že každé dva roky Hellboy film a popri tom seriál BPRD. Hej no kvalitných tvorcov by trebalo všade osobne by som zobral Del Tora naparil mu dosť prachov ako to urobili u iných tvorcov a volnú ruku. Možno by urobil aj tú svoju plánovanú trojku Hellboya ale s iným hercom (Perlman je už strarý a Harbour už s netflixom spolupracuje na ST).
714333
Tak dejovo by sa to dalo lahko vymyslieť v BPRD je toho dosť. Kludne by mohli začať tými komornejšími príbehmi a keby tam boli kvalitné kostýmy a masky tak by ani CGI nebolo potrebné to by sa mohlo použiť napr v tje pripadnej druhej sérii. Alebo keby to robil Netflix tak by mohli urobiť to že každé dva roky Hellboy film a popri tom seriál BPRD. Hej no kvalitných tvorcov by trebalo všade osobne by som zobral Del Tora naparil mu dosť prachov ako to urobili u iných tvorcov a volnú ruku. Možno by urobil aj tú svoju plánovanú trojku Hellboya ale s iným hercom (Perlman je už strarý a Harbour už s netflixom spolupracuje na ST).
714328
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
18.04.2019 15:57:08
reaguje na: Mr.FREAKE
Taky mě to párkrát napadlo, ale HBO by muselo vymyslet pořádnou reklamní kampaň aby na to přilákali diváky. Přece jenom ta látka pro většinu lidí asi není "Must see." 
S pořádným trailerem a dobrým obsazením by to nalákat mohlo, ještě když k tomu přidáme šikovné tvůrce za kamerou a dobrou šeptandu okolo. Samozřejmě by to pak taky museli podpořit dobré recenze, pak by do toho HBO asi ty prachy dala. V 1. sérii by ale asi nic  moc epického nebylo. Stejně jako ve Hře o Trůny, bitva přišla až ve 2. řadě, přitom dle předlohy měla být už v 1.
714328
Taky mě to párkrát napadlo, ale HBO by muselo vymyslet pořádnou reklamní kampaň aby na to přilákali diváky. Přece jenom ta látka pro většinu lidí asi není "Must see."  S pořádným trailerem a dobrým obsazením by to nalákat mohlo, ještě když k tomu přidáme šikovné tvůrce za kamerou a dobrou šeptandu okolo. Samozřejmě by to pak taky museli podpořit dobré recenze, pak by do toho HBO asi ty prachy dala. V 1. sérii by ale asi nic  moc epického nebylo. Stejně jako ve Hře o Trůny, bitva přišla až ve 2. řadě, přitom dle předlohy měla být už v 1.
714327
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
18.04.2019 15:51:51
reaguje na: OzyTheKing
Hej preto i myslím že BPRD by bol super seriál od HBO. HBO má na to prachy aby to urobili dobre a rovnako ako s GoT majú super a super dlhú predlohu.
714327
Hej preto i myslím že BPRD by bol super seriál od HBO. HBO má na to prachy aby to urobili dobre a rovnako ako s GoT majú super a super dlhú predlohu.
714322
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
18.04.2019 15:24:50
reaguje na: Mr.FREAKE
Máme tady krysu :D

Nejvíc se mi na tom BPRD líbí jak je nekompromisní a nemají problém zabíjet hlavní postavy, ikdyž zabili moje nejoblíbenější nebo je na nějakou dobu odstavili (Abe)
Taky mě potěšil návrat Kroenena, sice v komiksu není nějak moc super, ale díky filmu jsem si ho prostě oblíbil a tak čekám jestli předvede něco zajímavého.
714322
Máme tady krysu *:D* Nejvíc se mi na tom BPRD líbí jak je nekompromisní a nemají problém zabíjet hlavní postavy, ikdyž zabili moje nejoblíbenější nebo je na nějakou dobu [spoiler]odstavili (Abe) [/spoiler]Taky mě potěšil návrat Kroenena, sice v komiksu není nějak moc super, ale díky filmu jsem si ho prostě oblíbil a tak čekám jestli předvede něco zajímavého.
714311
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
18.04.2019 15:05:36
Niekto nám tu dávav disliky :D
714311
Niekto nám tu dávav disliky *:D*
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
18.04.2019 14:26:08
Tak zachranili sme to!!! :D:D:D
714303
Tak zachranili sme to!!! *:D**:D**:D*
0 -1
reagovat
18.04.2019 14:25:43
reaguje na: OzyTheKing
Heh no pecka :D ja ako sme to tu začali oživovať tak som odznovu začal čítať BPRD  a prve som dočítal Návrat mistra :D:D:D A hej HELL ON THE EARTH je velka pecka hlavne málokedy vidíš taký obrovský celok tak silne dejovo previazaný.
714302
Heh no pecka *:D* ja ako sme to tu začali oživovať tak som odznovu začal čítať BPRD  a prve som dočítal Návrat mistra *:D**:D**:D* A hej HELL ON THE EARTH je velka pecka hlavne málokedy vidíš taký obrovský celok tak silne dejovo previazaný.
714291
0 -1
reagovat
18.04.2019 13:01:17
BPRD podle mě definitivně lepší než Hellboy. Sice jsem ještě nepřečetl Hellboy v pekle, ale to už asi nic nezmění na tom, že Peklo na zemi je fakt něco úžasnýho. Teď mě čeká Návrat Mistra (po něm dočtu Hellboye).
714291
BPRD podle mě definitivně lepší než Hellboy. Sice jsem ještě nepřečetl Hellboy v pekle, ale to už asi nic nezmění na tom, že Peklo na zemi je fakt něco úžasnýho. Teď mě čeká Návrat Mistra (po něm dočtu Hellboye).
0 -1
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
18.04.2019 11:23:21
Jsme tu pořád :D
714285
[spoiler]Jsme tu pořád [/spoiler]*:D*
0 -1
reagovat
18.04.2019 02:41:14
reaguje na: Mr.FREAKE
Já to posoudím až v Neděli :D Ale asi máš pravdu, uvidím :D

Hej to by bylo super to tam dát :D
714260
Já to posoudím až v Neděli *:D* Ale asi máš pravdu, uvidím *:D* Hej to by bylo super to tam dát *:D*
714259
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2019.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se