Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Aquaman: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: Vincent
Prostoru dost, slusi ji to hodne, hrat furt moc neumi.
702860
Prostoru dost, slusi ji to hodne, hrat furt moc neumi.
702858
6 -1
reagovat
Co Amber? Kolik ma prostoru? Slusi ji to? :))
702858
Co [b]Amber[/b]? Kolik ma prostoru? Slusi ji to? *:))*
1 0
reagují: TedGeorge, imf
reagovat

8/10

Já byl v IMAXu nadšenej. A dokonce i ten příběh podali tak dobře, že ta jednoduchost se prostě ztratila, stačilo vyměnit asi tucet lokací, z nichž každá má něco do sebe, hlavní dvě postavy nechat pošťuchovat tak akorát, aby na to stačili, nasadit promyšlený akční scény, a hlavně aspoň trochu dodržet elementární logiku. Řeknu Vám ani mi to nepřišlo na dvě a půl hodiny. Rozhodně krok správným směrem :)

Jo a nemá Amber Heard v reálu ten hlas ještě víc nakřáplej? Nedoladili ji tak trochu? 
702843
Já byl v IMAXu nadšenej. A dokonce i ten příběh podali tak dobře, že ta jednoduchost se prostě ztratila, stačilo vyměnit asi tucet lokací, z nichž každá má něco do sebe, hlavní dvě postavy nechat pošťuchovat tak akorát, aby na to stačili, nasadit promyšlený akční scény, a hlavně aspoň trochu dodržet elementární logiku. Řeknu Vám ani mi to nepřišlo na dvě a půl hodiny. Rozhodně krok správným směrem :) Jo a nemá Amber Heard v reálu ten hlas ještě víc nakřáplej? Nedoladili ji tak trochu? 
8/10
6 0
reagovat

9/10

Tak tohle předčilo všechny moje očekávání.
Včera konečně v kině a příští víkend je jasný IMAX.

Víceméně souhlasím se všemi +  i -  , co tu už jsou zmíněný.  Tomu filmu se dá vytknout spoustu věcí, ať je to předvídatelnej scénář, kdy od první chvíle víš, jak všechno dopadne, kdo všechno přežije atd. , ale je to přece pohádka. U těch taky víte, že nakonec ten Honza draka porazí, vezme si princeznu a půl království k tomu a všichni žijí štastně až do smrti. Můžeme hodnotit herecký výkony hlavních hrdinů. Co si budeme nalhávat... Momoa ani Amber nikdy Oscara nedostanou, ale vadí to? Momoa naprosto splňuje to, co má = dokonalá neurvalá neandrtálská vizáž včetně stejně připitomnělých hlášek + dokonalá nádherná Amber, která ho umírňuje a vysvětluje mu ( a divákům), co má vlastně dělat takovým způsobem, že to chápou v kině i děti a jedinci slabší inteligence. 

Faktem je, že Wan servíruje neuvěřitelně našláplou, zábavnou, epickou podívanou, která mi vizuálem připomínala snad jen Avatara a asi žádná jiná komixárna se jí nemůže rovnat.

Závěrečná bitva je fakt epická, přeci jen se v ní utkají armády 2/3 planety, a být mi 10 nebo 12 let, tak po filmu asi zkoumám, proč mám mokro v trenkách, když se mi čůrat nechtělo. Nicméně v mém věku jsem se jen kochal a bavil.
O to víc musím ale ocenit akční scény na souši, o kterých se skoro nemluví. Pro mě měly naprosto super kameru a střih. :+:+

Bod dolu dávám za přepálenou stopáž. I když to bylo super, tak čeho je moc, toho je příliš a spousta scán by se dala vystřihnout. Za mě třeba a celou linku s Black Mantou. Ne že by byla špatná, ale ve filmu absolutně nepodstatná, Mantu by mohl zastoupit jakýkoliv "velitel komanda" a klidně by se z ní dal udělat komornější vlastní film, kde nejde o bitvu mezi armádami, ale 1vs1, jako třeba Black Panther. 

Celkově pecka. Běžte na to do kina, pak byste litovali, že jste o tuhle show přišli. 
702821
Tak tohle předčilo všechny moje očekávání. Včera konečně v kině a příští víkend je jasný IMAX. Víceméně souhlasím se všemi +  i -  , co tu už jsou zmíněný.  Tomu filmu se dá vytknout spoustu věcí, ať je to předvídatelnej scénář, kdy od první chvíle víš, jak všechno dopadne, kdo všechno přežije atd. , ale je to přece pohádka. U těch taky víte, že nakonec ten Honza draka porazí, vezme si princeznu a půl království k tomu a všichni žijí štastně až do smrti. Můžeme hodnotit herecký výkony hlavních hrdinů. Co si budeme nalhávat... Momoa ani Amber nikdy Oscara nedostanou, ale vadí to? Momoa naprosto splňuje to, co má = dokonalá neurvalá neandrtálská vizáž včetně stejně připitomnělých hlášek + dokonalá nádherná Amber, která ho umírňuje a vysvětluje mu ( a divákům), co má vlastně dělat takovým způsobem, že to chápou v kině i děti a jedinci slabší inteligence.  Faktem je, že Wan servíruje neuvěřitelně našláplou, zábavnou, epickou podívanou, která mi vizuálem připomínala snad jen Avatara a asi žádná jiná komixárna se jí nemůže rovnat. Závěrečná bitva je fakt epická, přeci jen se v ní utkají armády 2/3 planety, a být mi 10 nebo 12 let, tak po filmu asi zkoumám, proč mám mokro v trenkách, když se mi čůrat nechtělo. Nicméně v mém věku jsem se jen kochal a bavil. O to víc musím ale ocenit akční scény na souši, o kterých se skoro nemluví. Pro mě měly naprosto super kameru a střih. *:+**:+* Bod dolu dávám za přepálenou stopáž. I když to bylo super, tak čeho je moc, toho je příliš a spousta scán by se dala vystřihnout. Za mě třeba a celou linku s Black Mantou. Ne že by byla špatná, ale ve filmu absolutně nepodstatná, Mantu by mohl zastoupit jakýkoliv "velitel komanda" a klidně by se z ní dal udělat komornější vlastní film, kde nejde o bitvu mezi armádami, ale 1vs1, jako třeba Black Panther.  Celkově pecka. Běžte na to do kina, pak byste litovali, že jste o tuhle show přišli. 
9/10
9 0
reagovat
Nečekaně dobrý. Nevěřil jsem těm ohlasům a bavil jsem se královsky od začátku do konce.
Tohle chcu vídávat v kině. Vypnout, bejt zase desetiletej kluk a nemít naprosto žádný starosti a jen a jen se bavit.
Bylo to nepokrytě strašně americky cheesy a corny ale to je to co mě na tom tak bavilo. Žádný ambice sbírat pseudodůležitý ceny a hrát si na něco víc. Prostě zábava.
Možná bych to trochu zkrátil, ale nevím kde :D
9/10 a po Man of Steel nejlepší DC film.

Jdu zase na soundtrack :)
702796
Nečekaně dobrý. Nevěřil jsem těm ohlasům a bavil jsem se královsky od začátku do konce. [b]Tohle[/b] chcu vídávat v kině. Vypnout, bejt zase desetiletej kluk a nemít naprosto žádný starosti a jen a jen se bavit. Bylo to nepokrytě strašně americky cheesy a corny ale to je to co mě na tom tak bavilo. Žádný ambice sbírat pseudodůležitý ceny a hrát si na něco víc. Prostě zábava. Možná bych to trochu zkrátil, ale nevím kde *:D* 9/10 a po Man of Steel nejlepší DC film. Jdu zase na soundtrack *:)*
12 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Karle, fandil jsem jim a prozival to s nima rozhodne vic, nez jsem fandil hrdinum z predaleke galaxie :D ke konci se navic misto WTF pocitu dostavilo uspokojeni, ba co vic, nadseni. U blockbusteru neocekavam ani nevyzaduji zadneho sejkspira, postavy byly dostatecne prokleslene, linka s mamkou a tatkou, a vlastne i s brachou temer vymackla slzu, epicky momenty, patos, hrdinsky pozy, takhle ja si predstavuju komiksarnu, stejne barevnou, jako ty casaky, co jsem v mladi kupoval.  Jinak, herci, dialogy a to ostatni vidam zcela bezne v ostatnich komiksarnach, na nez se tu, co jsem si vsiml, obecne diva shovivavejsi optikou, ale jak rikam, je to komics a v tomto ohledu, budme uprimni, maloco spadne do prizemi ke Green Lantern, coz?
702793
Karle, fandil jsem jim a prozival to s nima rozhodne vic, nez jsem fandil hrdinum z predaleke galaxie *:D* ke konci se navic misto WTF pocitu dostavilo uspokojeni, ba co vic, nadseni. U blockbusteru neocekavam ani nevyzaduji zadneho sejkspira, postavy byly dostatecne prokleslene, linka s mamkou a tatkou, a vlastne i s brachou temer vymackla slzu, epicky momenty, patos, hrdinsky pozy, takhle ja si predstavuju komiksarnu, stejne barevnou, jako ty casaky, co jsem v mladi kupoval.  Jinak, herci, dialogy a to ostatni vidam zcela bezne v ostatnich komiksarnach, na nez se tu, co jsem si vsiml, obecne diva shovivavejsi optikou, ale jak rikam, je to komics a v tomto ohledu, budme uprimni, maloco spadne do prizemi ke Green Lantern, coz?
702785
10 0
reagovat
reaguje na: pepo
link :)):)

Jako vážně, přijde mi to jako hezká žánrová atrakce z ranku G. I. Joe, která je akorát produkčně vymazlená na absolutní maximum 8)
702792
https://i.redd.it/lnqv97xemuh11.gif *:))**:)* Jako vážně, přijde mi to jako hezká žánrová atrakce z ranku G. I. Joe, která je akorát produkčně vymazlená na absolutní maximum *8)*
702788
3 -10
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: KarelR
Fandil som im a prežíval to s nimi;)
702788
Fandil som im a prežíval to s nimi*;)*
702785
11 0
reagují: KarelR
reagovat

6/10

Za mě teda průměr. Vizuál je naprosto boží a finální bitva nemá chybu, ale... dá se na tom filmu vážně chválit i něco jinýho než design, triky a kamera? Wan bohužel podědil dva stěžejní herce od Snydera a všechno jejich špíčkování je daleko častějc miss než hit. Oba sice vypadaj náramně, ale hrát moc neuměj a taky to podle toho vypadá. Scénář je archetypální pohádková klasika, což je plně ok (navíc je tam akorát linka s Black Mantou), ale zase - rozhodně to netáhnou herci, dialogy nebo vymakaný interakce mezi postavama, ale jenom Wanovo epický kouzlení, bez kterýho by na to podle mě všichni akorát plivali.

Nakonec jsem přišel na to, co mi to připomíná - Rogue One nebo poslední velký filmy od Scotta jako Exodus nebo Prometheus, který taky vypadaj naprosto famózně, ale všechno ostatní je bohužel o level jinde. Aquaman oproti těmhle věcem hrozně těží z toho, že si úspěšně nehraje na víc, než na velkou pohádku pro malý kluky. A vlastně je docela fajn, protože ty základní parametry (bejt strašně epic a nespadnout do nudný křeče) v klidu plní. V rámci žánru je to ale hitparáda fakt jenom v měřítku, budování krásnýho světa a svižný akci, neříkejte mi, že jste těm hrdinům nějak zásadně fandili a prožívali to s nima ?)
702785
Za mě teda průměr. Vizuál je naprosto boží a finální bitva nemá chybu, ale... dá se na tom filmu vážně chválit i něco jinýho než design, triky a kamera? Wan bohužel podědil dva stěžejní herce od Snydera a všechno jejich špíčkování je daleko častějc miss než hit. Oba sice vypadaj náramně, ale hrát moc neuměj a taky to podle toho vypadá. Scénář je archetypální pohádková klasika, což je plně ok (navíc je tam akorát linka s Black Mantou), ale zase - rozhodně to netáhnou herci, dialogy nebo vymakaný interakce mezi postavama, ale jenom Wanovo epický kouzlení, bez kterýho by na to podle mě všichni akorát plivali. Nakonec jsem přišel na to, co mi to připomíná - Rogue One nebo poslední velký filmy od Scotta jako Exodus nebo Prometheus, který taky vypadaj naprosto famózně, ale všechno ostatní je bohužel o level jinde. Aquaman oproti těmhle věcem hrozně těží z toho, že si úspěšně nehraje na víc, než na velkou pohádku pro malý kluky. A vlastně je docela fajn, protože ty základní parametry (bejt strašně epic a nespadnout do nudný křeče) v klidu plní. V rámci žánru je to ale hitparáda fakt jenom v měřítku, budování krásnýho světa a svižný akci, neříkejte mi, že jste těm hrdinům nějak zásadně fandili a prožívali to s nima *?)*
6/10
6 -15
reagují: foxbat, duro, mecano, pepo
reagovat
Tak prave videno na Cernaku v Dolby Atmos. Film bomba, a to jsem cekal, ze uprostred usnu. Pro me jedna z nejlepsich komiksaren vubec a chci pokracovani. 9/10
702780
Tak prave videno na Cernaku v Dolby Atmos. Film bomba, a to jsem cekal, ze uprostred usnu. Pro me jedna z nejlepsich komiksaren vubec a chci pokracovani. 9/10
7 -1
reagovat
Velká spokojenost. Velká blockbusterová podívaná, která je pořádně velkolepá, hlasitá, epická, cool a trikově vymazlená. Wan dal do filmu srdíčko a jede na maximum. A já se nenudil a co chvilku jsem měl úsměv na rtech. Je to přepálené, přesto hodně zábavné. A ve výsledku jsem dostal to co jsem chtěl a místy mnohem více. 8,5/10
702778
Velká spokojenost. Velká blockbusterová podívaná, která je pořádně velkolepá, hlasitá, epická, cool a trikově vymazlená. Wan dal do filmu srdíčko a jede na maximum. A já se nenudil a co chvilku jsem měl úsměv na rtech. Je to přepálené, přesto hodně zábavné. A ve výsledku jsem dostal to co jsem chtěl a místy mnohem více. 8,5/10
8 0
reagovat
videné 3D, 3-4/10 (resp. netuším ako film ohodnotiť, toto je IMO mimo bežné tabuľky) 

ak niekto dumal nad tým ako by vyzeral komiksák pod taktovkou Michaela Baya, zrejme našiel odpoveď. ja osobne som niečo takéto obludne prepálené ešte asi nevidel. Black Panther pôsobí oproti Aquamanovi ako skromná, civilná, komorná dráma. 

Pedál pritlačený na podlahu od začiatku do konca, žiadna gradácia, žiadne tichšie momenty, žiadny nadhľad či odľahčenie (film sa berie pomerne vážne) - len kolekcia megalomansky opulentných scén, ktoré sú do poslednej podávané spôsobom ako keby sa jednalo o epické osudové finále (vrátane permanentne burácajúcej hudby). Humoru je málo a je slabý - zasmial som sa len raz. Logika hapruje aj v rámci pravidiel tohto fikčného sveta (ktorý je svojím dizajnom a štylizáciou ťažká, ale fakt ťažká mimóza). Herci ma sklamali - Momoa a Amber Heard buď nevedia hrať, alebo ich Wan nevie viesť (Momoa mi v Justice League prišiel celkom slušný). Navyše majú nulovú chémiu.

vizuálne je to čisto z hľadiska kvality efektov neuveriteľné žrádlo, v zásade nemajúce obdoby, možno až na Cameronovho Avatara. Odporúčam 3D, ktoré bolo podarené - toto je film, ktorý je stvorený pre IMAX viac než čokoľvek za posledných X rokov. 

absolútne nechápem business koncept WB a DC. Snydera vyrazili, lebo jeho ťažkotonážny štýl bez rozumného príbehu a humoru sa im nepáčil, ale  vzápätí vypustia von Aquamana, ktorý je ešte snyderovitejší než keby ho robil Snyder. ak je novým cieľom WB a DC byť ešte rozprávkovejší, farebnejší a infantilnejší ako Marvel, čomu by nasvedčoval aj chystaný Shazam, tak misia splnená. 

osobne sa čudujem aké vysoké hodnotenia Aquaman zbiera - absurdnosťou a divokosťou fikčného sveta mu konkuruje asi len univerzálne odmietnutý Green Lantern a ten mal sympatickejších hercov, funkčnejší humor, menej úmornú stopáž. 
702773
videné 3D, 3-4/10 (resp. netuším ako film ohodnotiť, toto je IMO mimo bežné tabuľky)  ak niekto dumal nad tým ako by vyzeral komiksák pod taktovkou Michaela Baya, zrejme našiel odpoveď. ja osobne som niečo takéto obludne prepálené ešte asi nevidel. Black Panther pôsobí oproti Aquamanovi ako skromná, civilná, komorná dráma.  Pedál pritlačený na podlahu od začiatku do konca, žiadna gradácia, žiadne tichšie momenty, žiadny nadhľad či odľahčenie (film sa berie pomerne vážne) - len kolekcia megalomansky opulentných scén, ktoré sú do poslednej podávané spôsobom ako keby sa jednalo o epické osudové finále (vrátane permanentne burácajúcej hudby). Humoru je málo a je slabý - zasmial som sa len raz. Logika hapruje aj v rámci pravidiel tohto fikčného sveta (ktorý je svojím dizajnom a štylizáciou ťažká, ale fakt ťažká mimóza). Herci ma sklamali - Momoa a Amber Heard buď nevedia hrať, alebo ich Wan nevie viesť (Momoa mi v Justice League prišiel celkom slušný). Navyše majú nulovú chémiu. vizuálne je to čisto z hľadiska kvality efektov neuveriteľné žrádlo, v zásade nemajúce obdoby, možno až na Cameronovho Avatara. Odporúčam 3D, ktoré bolo podarené - toto je film, ktorý je stvorený pre IMAX viac než čokoľvek za posledných X rokov.  absolútne nechápem business koncept WB a DC. Snydera vyrazili, lebo jeho ťažkotonážny štýl bez rozumného príbehu a humoru sa im nepáčil, ale  vzápätí vypustia von Aquamana, ktorý je ešte snyderovitejší než keby ho robil Snyder. ak je novým cieľom WB a DC byť ešte rozprávkovejší, farebnejší a infantilnejší ako Marvel, čomu by nasvedčoval aj chystaný Shazam, tak misia splnená.  osobne sa čudujem aké vysoké hodnotenia Aquaman zbiera - absurdnosťou a divokosťou fikčného sveta mu konkuruje asi len univerzálne odmietnutý Green Lantern a ten mal sympatickejších hercov, funkčnejší humor, menej úmornú stopáž. 
2 -11
reagovat
reaguje na: remy
No já už zvažuju koupi filmu na UHD, fakt mě to ohromně bavilo včetně moji 10lety dcery, jsem nadšenej a to mě bavil i Lundgren(ten Wan je fakt dobrej
702767
No já už zvažuju koupi filmu na UHD, fakt mě to ohromně bavilo včetně moji 10lety dcery, jsem nadšenej a to mě bavil i Lundgren(ten Wan je fakt dobrej
702761
7 0
reagovat
reaguje na: Marty7CZ
Asi tak. A mám pocit, že když to porovnám s podobně ambiciózním Valerianem, tak kvality Aquamana stoupaj neskutečně vysoko :D
702761
Asi tak. A mám pocit, že když to porovnám s podobně ambiciózním Valerianem, tak kvality Aquamana stoupaj neskutečně vysoko *:D*
702759
4 0
reagují: Marty7CZ
reagovat
Tak sem se vrátil z 3D, pecka obrovská a za mě 9/10. WAN je vážně machr, Momoa mi obrovsky sedí, Kidman vypadá úžasně, Amber je nádherná a vizuálně je to nářez. Super a konečně zábavnej komiks, než to, co dokola vomila Marvel... 
702759
Tak sem se vrátil z 3D, pecka obrovská a za mě 9/10. WAN je vážně machr, Momoa mi obrovsky sedí, Kidman vypadá úžasně, Amber je nádherná a vizuálně je to nářez. Super a konečně zábavnej komiks, než to, co dokola vomila Marvel... 
7 0
reagují: remy
reagovat

7,5/10

James Wan 8)
702731
James Wan *8)*
7,5/10
5 0
reagovat
Sice jsem dal plný počet, ale a to díky tomu že jsem se bavil, přesto tu bylo ještě co zlepšovat.
702698
Sice jsem dal plný počet, ale a to díky tomu že jsem se bavil, přesto tu bylo ještě co zlepšovat.
4 0
reagovat
Od začátku do konce neskutečná zábava ve všech ohledech. Suverénně nejlepší DCU film 8)
702696
Od začátku do konce neskutečná zábava ve všech ohledech. Suverénně nejlepší DCU film *8)*
7 -1
reagovat

6/10

Na tom filmu je krom designu vlastne vsechno spatne od berlickoveho scenare, pres otresne herce, hodne divne score (nekoherentni bordel od sranda melodii jak z youtube knihovny, po dnes uz ubijejici 80's synthaky), nehodici se pisnicky, po strnule digi obliceje ala Cavilluv pysk. Nejakym hodne zvlastnim zpusobem to ale relativne funguje jako film a (bohuzel) je to nejlepsi DC od Man of steel. Vlastně se mi to i dost libilo. Je to neco jak kdyz mate behavku a podelate celej hajzl. Je to skarede a smrdi to, ale svym zpusobem vas fascinuje, ze to vzniklo ve vas a jste na to i docela hrdi. 
702674
Na tom filmu je krom designu vlastne vsechno spatne od berlickoveho scenare, pres otresne herce, hodne divne score (nekoherentni bordel od sranda melodii jak z youtube knihovny, po dnes uz ubijejici 80's synthaky), nehodici se pisnicky, po strnule digi obliceje ala Cavilluv pysk. Nejakym hodne zvlastnim zpusobem to ale relativne funguje jako film a (bohuzel) je to nejlepsi DC od Man of steel. Vlastně se mi to i dost libilo. Je to neco jak kdyz mate behavku a podelate celej hajzl. Je to skarede a smrdi to, ale svym zpusobem vas fascinuje, ze to vzniklo ve vas a jste na to i docela hrdi. 
6/10
4 -9
reagovat
budem pravdepodobne patrit ku '' mensine'' ktora je sklamana...film je maximalne napchaty vsetkym moznym,zbrane brnenia a podmorske kostymi posobia strasne umelo a vsetko je tazko predvidatelne....kompliment si zasluzia tak triky a vizual...?)5/10
702672
budem pravdepodobne patrit ku '' mensine'' ktora je sklamana...film je maximalne napchaty vsetkym moznym,zbrane brnenia a podmorske kostymi posobia strasne umelo a vsetko je tazko predvidatelne....kompliment si zasluzia tak triky a vizual...*?)*5/10
2 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se