Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Predátor: Evoluce: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
18.09.2018 09:28:32
reaguje na: pytlik
presne
0 0
reagovat
18.09.2018 09:12:48
reaguje na: pepo
ze by tato reakcia prekvapila:D a ku Covenantovi...asi rad hras na flauticky s inymi muzmi :* 
a tie festivalovky ti zavidim:)
0 0
reagovat
18.09.2018 07:12:47
Není to dobrý a za mě 5/10 ale těm nářkům o tom jak Black zabil Predátora nerozumím. Ta série byla zabitá už dávno předtím ?)
4 -1
reagují: WalkingDude
reagovat
18.09.2018 05:38:16
reaguje na: pepo
ani maslo?
1 0
reagovat
18.09.2018 00:30:46
reaguje na: TedGeorge
Vsimol si si ako pouzivam podla mna, myslim si alebo mne? :D:D:D
0 0
reagovat
18.09.2018 00:01:04
Do kina se po těch recenzích nechystám a to jsem se těšil. Místo toho jsem se po osmi letech opět mrknul na Predators a lidi, ono to krásně uzrálo. 
0 -2
reagovat
17.09.2018 23:33:55
reaguje na: pepo
Krasne definovanej Covenant :+ ja to videl trikrat a posledni dobou to na me zas jde
1 0
reagovat
17.09.2018 23:26:18
Tak uz ale pepo tyvole :D
1 0
reagují: pepo
reagovat
17.09.2018 23:09:17
A Covenanta som videl už asi 6x a stále si myslím že je to veľmi dobrý film. aj keď s OBROVSKÝMI chybami
1 -2
reagují: vZeč
reagovat
17.09.2018 23:08:10
netvrdím, že nie:D a možno je to tým, že som v živote nedrogoval. Ani trávu:D
1 0
reagují: WalkingDude
reagovat
17.09.2018 21:47:31
reaguje na: pepo
Tohle reakce na všechny ty festivalové snímky, které jsi v poslední době viděl. Jinak tomu nerozumím. :D
1 0
reagovat
17.09.2018 21:37:55
reaguje na: pepo
Ty budeš asi akýsi miestny filmový masochista :)
Alien: Covenant si dal s pochvalou 7/10, nad týmto brakom taktiež onanuješ s hodnotením 7/10. Skutočne by som rád vyskúšal tvoj matroš - adresu zašlem obratom v správe! :+
1 0
reagovat
17.09.2018 20:26:43
Po týždni cinematiku to pôsobilo ako balzam na dušu :) Shane Black si zohnal stroj času a priniesol drsnú spielbergovku ako z 80. rokov. Až to pôsobí nepatrične. Všetko, čo sa napísalo je pravda. Je to ultrablbé, vôbec to nie je napínavé a posledný akt sucks (a epilóg to už úplne zabil.) Ale mňa to neskutočne bavilo. Šialené tempo, Silvestriho motívy, cool momenty kopa hlášok,partička magorov mi prišla sympatická a Predátor to reže ostošesť. Otázkou je, či sa séria mala uberať týmto smerom. Asi nie. Ale vážne s niekto myslí, že dredatého mimozemského lovca trofejí sa v tejto dobe bude niekto báť? Za mňa je posun k akčnej komédii správny smer. Akurát Black nepekne zišiel z cesty. Keby sa to nevolalo Predátor a behalo tam nejaké iné monštrum, tak som možno aj nadšený. 7/10
2 0
reagovat
17.09.2018 08:25:08
První dvě třetiny jsou docela zábavná fanfiction na téma Predátor, které se minimálně nedá upřít, že místy pobaví. U poslední třetiny se nemohu zbavit dojmu, že FOX propustil celý filmařský štáb a natočený materiál předal na dokončení borcům z Asylum zodpovědným za Sharknada a Hady v letadle a podobné Opus Magnum. A to jak po vizuální stránce finální steče, tak po motivaci obou přítomných Predátorů a až zoufale neuvěřitelně debilní závěr. Jen kvůli první části filmu nejde hodnocení do "Naprostý odpad" a zůstanu u směs(š)ného odpadu.

Pro ty, co film neviděli, doporučuji mít v krvi trochu toho alkoholu. Zmírní to bolest.

Co pobavilo nejvíc (ale ne v dobrém slova smyslu):
Lobotomizovaný Predátor-pes, Predátoři chtějící se vylepšit Aspergrem a megabrnění, které naprosto popírá myšlenku toho, proč  se vlastně Predátor přiletěl v první řadě.
0 0
reagovat
16.09.2018 22:43:36
Já byl strašně spokojen. Bavil jsem se celou dobu a hned bych chtěl pokračování. 9/10*

Nechápu co se vám na závěru nelíbí. Mě se právě moc líbí a ten oblek bych chtěl hned vidět v akci. 8)
1 0
reagovat
16.09.2018 08:58:58
Škoda, ja se těšil na Thomase Janea a že by mohl mít opět faj roli a ono nic
0 0
reagovat
16.09.2018 03:40:01
dnes videne....velke sklamanie,shane zabil predatora.....film plny wtf momentov(predator dog s granatom v hube,thomas jane,zaverecna scena,atd atd.):-:-
0 0
reagovat
16.09.2018 00:14:03
Čekal jsem spoustu věcí, ale tohle rozhodně ne. Je to hodně špatné. Fakt jsem se místy musel nahlas smát, abych překonal chuť nadávat, co všechno Black s Predátorem vymyslel. Obrovské zklamání. 4/10
0 0
reagovat
15.09.2018 00:58:34

7/10

S kamošmi a manželkou v kine, vydarená paródia na predátora. Bavil som sa dosť, kult z toho nebude
2 0
reagovat
14.09.2018 15:37:36

zmatených 5/10

Tento film není nedopečený. Tento film je upečený zhruba podle původního receptu Shanea Blacka, přičemž výsledek se sice může částečně lišit od počátečního konceptu (viz dotáčky a stříhání), ale v součtu to bude zhruba odpovídat. Proto mě ten film strašně mate a pořád ještě nevím, jak moc se mi líbil nebo nelíbil. Začíná to jako Predátor, ale končí to jako tuctová marvelovka. Jsou tam zajímavé nápady, ale i naprosté kokotiny. Je to střelená buddy movie, ale některé postavy vůbec nefungují. Je to eRko se slušným gorefestem, ale přitom je to film pro dvanáctileté kluky. Věřím, že Black to takto natočit chtěl, ale nevím, pro koho to točil.

Problém je asi v tom, že se to jmenuje Predátor, kterého mají fanoušci tak nějak zaškatulkovaného a když dostanou něco jiného, tak se jim to nelíbí. Ono to bude asi platit i o Terminátorovi a Alienovi - fanoušci nechtějí, aby se s jejich oblíbenými postavami dělaly nějaké pokusy a obyčejného diváka to vůbec nezajímá, protože pro něj to jsou nějaké vykopávky z 80. let. Žijeme v době, kdy kinům vládnou marvelovky (vtipné, odlehčené omalovánky) a snažit se do této košile napasovat Predátora prostě nemůže dost dobře fungovat. Resp. může, ale ne v podobě, v jaké Predátora známe.

Záleží na každém, jak moc velké znesvěcení vesmírného lovce to pro něj znamená. Zmatených 5/10
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se