Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Poslední z Jediů: Protirecenze

příspěvky 141 - 160 Napsat příspěvek
Pratele Fanboys, musim se pochlubit - 
pred 34 lety me vzal tata do kina na Navrat Jediho, dneska jsem muj nejoblibenejsi dil pustil juniorovi. Cekali jsme oba dlouho...kdyz nakonec zjistil, ze Vader nekecal a je skutecne Lukuv otec, byl z toho uplne hotovej, vubec to necekal, stejne tak, ze je Leia jeho sestra. A kdyz nakonec Vader vzal cisare a hodil ho dolu, taky cumel, ze coze? Vader zabil emperadora? Tenhle film ma tak intenzivni momenty, ze jej i po tech letech prozivam jako poprve.....syn samozrejme nadsenej...
669261
Pratele Fanboys, musim se pochlubit -  pred 34 lety me vzal tata do kina na Navrat Jediho, dneska jsem muj nejoblibenejsi dil pustil juniorovi. Cekali jsme oba dlouho...kdyz nakonec zjistil, ze Vader nekecal a je skutecne Lukuv otec, byl z toho uplne hotovej, vubec to necekal, stejne tak, ze je Leia jeho sestra. A kdyz nakonec Vader vzal cisare a hodil ho dolu, taky cumel, ze coze? Vader zabil emperadora? Tenhle film ma tak intenzivni momenty, ze jej i po tech letech prozivam jako poprve.....syn samozrejme nadsenej...
8 -1
reagují: Sweat55, yeniczek
reagovat
reaguje na: Analytik
Tím, že mu zůstává skryto okolí Rey je naznačeno, že se nejedná o "přírodní" propojení, ale došlo k nějaké manipulaci (Snoke). Tedy Kylo si uvědomí, že Snoke se ho nějak snaží manipulovat.
:)
669254
[spoiler]Tím, že mu zůstává skryto okolí Rey je naznačeno, že se nejedná o "přírodní" propojení, ale došlo k nějaké manipulaci (Snoke). Tedy Kylo si uvědomí, že Snoke se ho nějak snaží manipulovat. [/spoiler] *:)*
669252
2 -1
reagovat
reaguje na: Mr_Melounek
Dotaz:

Můžeš rozvést s tím, že Kylo Snoka prokouknul, když nevidí při těch spojeních svoje okolí?

Díky:)
669252
Dotaz: [spoiler]Můžeš rozvést s tím, že Kylo Snoka prokouknul, když nevidí při těch spojeních svoje okolí? [/spoiler]Díky*:)*
669245
2 0
reagují: Mr_Melounek
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Warcraft beru jako naprosté dějové minimum a ano, vadila mi přílišná stručnost. Hodina navíc by tomu jen prospěla, ale i tak mi sedl díky světu, který dobře znám :)
Ale mě se líbí i prodloužená verze Pána prstenů a nenudím se, takže jako lembasová hlava mám jiné hodnocení než běžný divák :D.
669251
Warcraft beru jako naprosté dějové minimum a ano, vadila mi přílišná stručnost. Hodina navíc by tomu jen prospěla, ale i tak mi sedl díky světu, který dobře znám *:)* Ale mě se líbí i prodloužená verze Pána prstenů a nenudím se, takže jako lembasová hlava mám jiné hodnocení než běžný divák *:D*.
669249
0 0
reagují: mecano
reagovat
Já myslím, že dost problémů plyne z toho, že Abrams ty figury rozestavěl prakticky úplně totožně jako ve staré trilogii. Rey = Luke, Poe = Han, Ren = Vader, Snoke = Císař, Luke = Yoda atd. Ale teď se s nimi děje něco co z původní trilogie už neznáme. Proto možná spoustě lidem připadá šokující že "císař" zemře už ve druhém díle trilogie, že "Vader" je najednou nečernobílá figurka, se kterou se dá i soucítit nebo že "Yoda" je zničenej člověk, který se vzdal síly. Kdyby J.J. v VII tolik nekopíroval strukturu Nové Naděje nebo kdyby se jednalo o nějakou úplně jinou sérii, myslím, že to tolik povyku zdaleka nevzbudí.
669250
[spoiler]Já myslím, že dost problémů plyne z toho, že Abrams ty figury rozestavěl prakticky úplně totožně jako ve staré trilogii. Rey = Luke, Poe = Han, Ren = Vader, Snoke = Císař, Luke = Yoda atd. Ale teď se s nimi děje něco co z původní trilogie už neznáme. Proto možná spoustě lidem připadá šokující že "císař" zemře už ve druhém díle trilogie, že "Vader" je najednou nečernobílá figurka, se kterou se dá i soucítit nebo že "Yoda" je zničenej člověk, který se vzdal síly. Kdyby J.J. v VII tolik nekopíroval strukturu Nové Naděje nebo kdyby se jednalo o nějakou úplně jinou sérii, myslím, že to tolik povyku zdaleka nevzbudí.[/spoiler]
13 -4
reagovat
reaguje na: Robur
To súhlasím rozšírená verzia je oveľa lepšia :+

Ja si dovolím spomenúť ešte jeden film a to tvoj obľúbený Warcraft (ak sa dobre pamätám ;)). Ten má úplne jednoduchý príbeh bez nejakých obrích dejových zvratov a smeruje k jasnému koncu. Je teda podľa teba Warcraft "prostoduchá pohádka bez zápletek"? A ak aj je, vadí ti to? Tým chcem len povedať že ak by sa aj niekde ubralo, v tvojich ani v mojich očiach by ten film nič nestratil.
669249
To súhlasím rozšírená verzia je oveľa lepšia *:+* Ja si dovolím spomenúť ešte jeden film a to tvoj obľúbený Warcraft (ak sa dobre pamätám *;)*). Ten má úplne jednoduchý príbeh bez nejakých obrích dejových zvratov a smeruje k jasnému koncu. Je teda podľa teba Warcraft "prostoduchá pohádka bez zápletek"? A ak aj je, vadí ti to? Tým chcem len povedať že ak by sa aj niekde ubralo, v tvojich ani v mojich očiach by ten film nič nestratil.
669246
0 0
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: Mr_Melounek
Pěkně napsáno :+
669247
Pěkně napsáno *:+*
669245
3 -2
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Mě by ubrání jediného zvratu asi vadilo ;)
A ty dva další fantasy filmy sem tahám pro srovnání, jak to dopadne, když někdo neřeší "zbytečné" dějové linky, které ale tvoří dobrý film. Pro srovnání stačí podívat se na prodlouženou verzi Bitvy pěti armád, která je o level lepší.
669246
Mě by ubrání jediného zvratu asi vadilo *;)* A ty dva další fantasy filmy sem tahám pro srovnání, jak to dopadne, když někdo neřeší "zbytečné" dějové linky, které ale tvoří dobrý film. Pro srovnání stačí podívat se na prodlouženou verzi Bitvy pěti armád, která je o level lepší.
669243
3 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Sweat55
Smrt Snoka (tam to asi můžeme svést na Rena, protože se chová "nevypočitatelně", neboli jako spratek).
Tak minimálně v tomto bodě si dovolím nesouhlasit. Toto nebylo zkratkovité jednání, ale promyšlená věc. Celá věc kolem Snoka se má tak, že je pouze prostředkem pro vykreslení a dotvoření postavy Kyla (proto také nedostáváme otázky o jeho cestě k moci apod. protože "není důležitý").
Kylo se od začátku odprošťuje od všeho co ho svazuje (zničil svojí masku = odstřižení od ambice být jako Vader, zabití Snoka = osamostatnění se a být konečně svým vlastním pánem).
Kylo totiž Snoka prokoukl už při prvním spojení s Rey, kdy se jí vyptává, zda ona vidí jeho okolí apod. od této chvíle již Kylo má plán.
Jediné, kdy je Kylo poháněn svými emocemi je, když nastoupí Luke a on ho zavelí rozstřílet, protože Luke ho podle jeho názoru zradil (myslí si, že ho chtěl zabít a tím ho tedy definitivně posunul na temnou stranu => zabití otce).

Takže asi takhle bych to viděl:D
669245
[spoiler][i]Smrt Snoka (tam to asi můžeme svést na Rena, protože se chová "nevypočitatelně", neboli jako spratek). [/i]Tak minimálně v tomto bodě si dovolím nesouhlasit. Toto nebylo zkratkovité jednání, ale promyšlená věc. Celá věc kolem Snoka se má tak, že je pouze prostředkem pro vykreslení a dotvoření postavy Kyla (proto také nedostáváme otázky o jeho cestě k moci apod. protože "není důležitý"). Kylo se od začátku odprošťuje od všeho co ho svazuje (zničil svojí masku = odstřižení od ambice být jako Vader, zabití Snoka = osamostatnění se a být konečně svým vlastním pánem). Kylo totiž Snoka prokoukl už při prvním spojení s Rey, kdy se jí vyptává, zda ona vidí jeho okolí apod. od této chvíle již Kylo má plán. Jediné, kdy je Kylo poháněn svými emocemi je, když nastoupí Luke a on ho zavelí rozstřílet, protože Luke ho podle jeho názoru zradil (myslí si, že ho chtěl zabít a tím ho tedy definitivně posunul na temnou stranu => zabití otce).[/spoiler] Takže asi takhle bych to viděl*:D*[spoiler] [/spoiler]
669235
7 -3
reagují: Analytik, Robur
reagovat
reaguje na: MILFhunter69
Buď na to odpoví další díl, nebo se to nedozvíme. Koneckonců stejnou věc jsme zažili už s Greviousem, Jabbou Huttem, Darth Maulem, Dooku a dalšími záporáky. I minulost Palpatina nikdo nevysvětloval a původní trilogii to neumenšuje ;)
669244
Buď na to odpoví další díl, nebo se to nedozvíme. Koneckonců stejnou věc jsme zažili už s Greviousem, Jabbou Huttem, Darth Maulem, Dooku a dalšími záporáky. I minulost Palpatina nikdo nevysvětloval a původní trilogii to neumenšuje *;)*
669238
5 -2
reagovat
reaguje na: Robur
Ale bolo, aj keď to tak nevnímaš, ale v porovnaní s ďalšími SW epizodami (neviem čo sem teraz ťaháš Hobita a Eragona) je tam toho teda naozaj dosť, čo upozorňujem dopredu ;) nevravím že je zlé, len sa niekde mohlo troška ubrať a bolo by to tip top :+
669243
Ale bolo, aj keď to tak nevnímaš, ale v porovnaní s ďalšími SW epizodami (neviem čo sem teraz ťaháš Hobita a Eragona) je tam toho teda naozaj dosť, čo upozorňujem dopredu *;)* nevravím že je zlé, len sa niekde mohlo troška ubrať a bolo by to tip top *:+*
669240
2 0
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: Sweat55
Jaký je zvrat v momentu, kdy se jeden druhého pokusí přesvědčit, aby změnil stranu a oba to odmítnou? To přeci není zvrat.
669242
Jaký je zvrat v momentu, [spoiler]kdy se jeden druhého pokusí přesvědčit, aby změnil stranu a oba to odmítnou?[/spoiler] To přeci není zvrat.
669236
4 -2
reagovat
Pitváme jak za mlada.:+
669241
Pitváme jak za mlada.*:+*
1 0
reagují: mecano
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Nebylo, protože prostoduchých pohádek bez zápletek okolo už tu máme dost. Kdyby to šlo podle tebe a Sweat55, dostaneme dalšího Eragona nebo Bitvu pěti armád (kinoverze). Tzn. kostry bez pořádného příběhu a pochopení vývoje postav.
669240
Nebylo, protože prostoduchých pohádek bez zápletek okolo už tu máme dost. Kdyby to šlo podle tebe a Sweat55, dostaneme dalšího Eragona nebo Bitvu pěti armád (kinoverze). Tzn. kostry bez pořádného příběhu a pochopení vývoje postav.
669232
4 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Sweat55
Ale tohle přece nejsou žádné zvraty v ději. Jediným zvratem v tebou jmenovaných je to, že Ben nezabije Rey, ale Snokea a to jsem trochu čekal předem. A nejedná se o žádný veletoč ale opět o celkem lineární vývoj postavy už od zabití Han Sola.
Dějová linka v kasinu rozhodně zbytečná není. Díky ní se posune Finn z věčně utíkajícího na konečně odhodlaného povstalce a zároveň se z frajírka Poa stane konečně velitel, který si uvědomuje, že s velkou mocí přichází velká odpovědnost ;).

Kdybys měl ořezat "zbytečné" dějové linie v předchozích dílech, dostaneš dvacetiminutové skeče.
669239
Ale tohle přece nejsou žádné zvraty v ději. Jediným zvratem v tebou jmenovaných je to, [spoiler]že Ben nezabije Rey, ale Snokea a to jsem trochu čekal předem. A nejedná se o žádný veletoč ale opět o celkem lineární vývoj postavy už od zabití Han Sola. Dějová linka v kasinu rozhodně zbytečná není. Díky ní se posune Finn z věčně utíkajícího na konečně odhodlaného povstalce a zároveň se z frajírka Poa stane konečně velitel, který si uvědomuje, že s velkou mocí přichází velká odpovědnost *;)*.[/spoiler] Kdybys měl ořezat "zbytečné" dějové linie v předchozích dílech, dostaneš dvacetiminutové skeče.
669235
5 -4
reagovat

snokey

no tak co, panove? Jak ke to s tim Snokem? Tenhle dil mel pred jostou idalosti prece odpovedet na jeho puvod, proc si vybral Bena a jak ho zacal zpracovavat.....
669238
no tak co, panove? Jak ke to s tim Snokem? Tenhle dil mel pred jostou idalosti prece odpovedet na jeho puvod, proc si vybral Bena a jak ho zacal zpracovavat.....
snokey
2 0
reagují: Robur
reagovat
Ještě že se Kylo přidá k Rey, nakonec nepřidá. 
669236
[spoiler]Ještě že se Kylo přidá k Rey, nakonec nepřidá. [/spoiler]
2 -4
reagují: Robur
reagovat
Finn se obětuje ale nakonec neobětuje.
Leia umře, ale nakonec neumře.
Luke neumře, ale nakonec umře.
Smrt Snoka (tam to asi můžeme svést na Rena, protože se chová "nevypočitatelně", neboli jako spratek).
Toro je zradí
Celá ta linka s casinem byla úplně nakonec úplně zbytečná.
Rebelové neměli plán, ale vlastně měli plán.
Celá mapa k Lukovi ze sedmičky je tady hozená do kopru.
Meč se buduje jako důležitý. Není.
Rey a její rodiče jsou vlastně nikdo. (Ok, to je moje chyba že mě to sere)
Dál už si toho moc nepamatuju, ale všechno se prostě otáčelo za účelem šokovat, až mě to docela štvalo. 
669235
[spoiler]Finn se obětuje ale nakonec neobětuje. Leia umře, ale nakonec neumře. Luke neumře, ale nakonec umře. Smrt Snoka (tam to asi můžeme svést na Rena, protože se chová "nevypočitatelně", neboli jako spratek). Toro je zradí Celá ta linka s casinem byla úplně nakonec úplně zbytečná. Rebelové neměli plán, ale vlastně měli plán. Celá mapa k Lukovi ze sedmičky je tady hozená do kopru. Meč se buduje jako důležitý. Není. Rey a její rodiče jsou vlastně nikdo. (Ok, to je moje chyba že mě to sere) Dál už si toho moc nepamatuju, ale všechno se prostě otáčelo za účelem šokovat, až mě to docela štvalo. [/spoiler]
4 -5
reagují: Mr_Melounek, Robur
reagovat

Gorecki, Robur

Hoši ale musíte uznať že tých dejových zvratov tam bolo až až. Na jeden film podľa mňa dokonca až troška moc. Tým samozrejme nechcem hejtovať len proste mohli niekde troška ubrať. Myslím že filmu samotnému by to neuškodilo len pomohlo ;)
669232
Hoši ale musíte uznať že tých dejových zvratov tam bolo až až. Na jeden film podľa mňa dokonca až troška moc. Tým samozrejme nechcem hejtovať len proste mohli niekde troška ubrať. Myslím že filmu samotnému by to neuškodilo len pomohlo *;)*
Gorecki, Robur
2 0
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: Sweat55
Taky mě tam žádný "nečekaný" zvrat nepřekvapil. Odvyprávěné to bylo dobře a v podstatě každá postava k tomu svému směřovala už od sedmičky. Vůbec netuším, o čem píšeš. Můžeš to rozvést?
669231
Taky mě tam žádný "nečekaný" zvrat nepřekvapil. Odvyprávěné to bylo dobře a v podstatě každá postava k tomu svému směřovala už od sedmičky. Vůbec netuším, o čem píšeš. Můžeš to rozvést?
669226
6 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se