Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Poslední z Jediů: Protirecenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: Sony
Na většinu otázek se dá odpovědět. Jinak pár věcí opravdu je zvláštních a filmy nejsou bez chyb, ale co tu občas někteří z vás předvádí je nesmysl.
669675
Na většinu otázek se dá odpovědět. Jinak pár věcí opravdu je zvláštních a filmy nejsou bez chyb, ale co tu občas někteří z vás předvádí je nesmysl.
669669
6 -3
reagovat
reaguje na: Muf

Muf

Zato ty nemáš ani tu půlku :D
669674
Zato ty nemáš ani tu půlku *:D*
Muf
669671
6 -4
reagovat
reaguje na: Sony
Odpovědi nehledej, ten film je prostě totální nesmyslná sračka, každej kdo má aspoň půlku mozku to musí vidět :+
669671
Odpovědi nehledej, ten film je prostě totální nesmyslná sračka, každej kdo má aspoň půlku mozku to musí vidět *:+*
669669
7 -10
reagují: Ravenhorn
reagovat

50 otazek

  1. Co se stalo mezi událostmi Epizody VI (Návrat Jediů) a Epizody VII (Síla se probouzí)? Když Povstalci zničili celé Impérium a Luke dlouho učil novou generaci Jediů, jak se vše mohlo tak rychle změnit? Ano, už to byl problém Epizody VII, ale proč to neřeší ani Epizoda VIII?
  2. V Epizodě VII se podařilo Prvnímu řádu zničit základnu Republiky, na oplátku se Odboji podařilo zničit základnu Prvního odboje na Hvězdovrahovi. Zní to jako remíza? Ne, podle Epizody VIII má První řád pořád obrovskou převahu a Odboj se skládá už jen z několika lodí.
  3. Odkdy jsou v módě ve Star Wars dělat si srandu z něčího jméno? Hux? Haksna? Nepatří tohle spíš do Star Treku? Nebo do Marvelu? Tony Stank!



  4. Jak navázat na málem osudový konec jednoho ze tří hlavníhů nové trilogie? Co třeba vtipně? Prostě necháme Finna probudit se z kómatu a nechat ho (polo)nahého vylézt do evakuce Odboje s čůrajícím oblekem.
  5. Jak je možné, že První řád sledoval Odboj přes hyperprostor? A co je “nitka”, o které tam mluví? Pokud vynález podobného druhu nyní vlastně zcela zničí další překvapivé útoky Odboje, proč o něm nevíme víc?
  6. Kdo je vůbec Snoke a jak se dostal k moci? Jak se stal hlavním představitelem Prvního řádu? Kde byl během dob Impéria a proč se k němu nepřidal?
  7. Luke se odstěhoval na zapadlou planetu Ach-To, kam přišel umřít a nechce být rušen, ale přitom v jeho R2-D2, kterého před svým exilem opustil, existuje podstatná část mapy, jak ho najít?
  8. Epizoda VII buduje pracně napětí, jestli si Luke vezme nebo nevezme od Rey světelný meč. A když ho vezme, odhodí ho jako cetku.
  9. Proč se nikdy nedozvíme, co všechno bylo ve svitcích první rytířů Jedi, ale dozvíme, že mají uklízečky, které jim pomáhají převlíkat peřiny a prát prádlo?
  10. Bylo opravdu nutné vidět ve Star Wars jako zachránce Republiky a rytíř Jedi dojí jakousi vesmírnou krávu, aby si nabral její mléko?
  11. Leia nikdy neprošla ve Star Wars filmech žádným výcvikem Jedi, přesto jako první Jedi v historii filmových Star Wars dokáže nezmrznout ve vesmíru, existovat tam několik minut bez dechu a pak i přes vážná zranění přitáhnout se / přiletět stylem Supermana / Mary Poppins k několik set metrů vzdálené vesmírné lodi.



  12. Porgové pozorují jak si Chewie ugriluje na ostrově u Luka jednoho z nich, ale tváří se skoro tak, jako by chtěli si taky kousnout. A pak nemají problém s tím nastoupit k Chewiemu do Falcona a odletět s ním přes půl galaxie.
  13. Proč Luke mluví o Darthu Sidiousovi, když ho z první trilogie znal pouze jako Palpatina?
  14. Vztah Rey a Finna v Epizodě VII patřil k tomu nejlepšímu ve filmu, i díky tomu že se nesl v duchu “dají to dohromady - ano nebo ne?” Epizoda VIII jejich vztah vůbec neřeší, pouze přihraje do cesty Rose, o kterou ale Finn nemá zájem.
  15. Během celého filmu jsme nedostali odpověď na to, jak vznikl První řád, ale jsme rádi, že víme, že na palubě jejich lodí používají klasické žehličky.
  16. První řád dokáže rozpoznat na dálku, že hlavní lodi Odboje dochází palivo nebo že se chystá na skok do hyperprostoru, ale nedokáže poznat, že ze hlavní lodi oddělí menší plavidlo, které skáče hyperprostorem tam a zpět.
  17. Když lodě Prvního řádu nemohou dohnat lodě Odboje, proč nedají signál jiné své lodi, aby se hyperprostorem přenesla blíže k nim a zničila je?
  18. Jakou roli mají v Epizodě VII postavy jako Chewie, C-3PO nebo R2-D2 kromě toho, že řeknou/zařvou/zapípají pár nepodstatných vět?
  19. Admirál Ackbar zemře dřív, než stačí říct “Je to past”.



  20. Proč admirálka Holdo neřekla rovnou Poeovi, co chystá? Jistě by si nechal vysvětlit, že plán je dorazit na tajnou základnu a tam se nenápadně vydat transportéry. Vypadá to logičtěji než to hrotit než do vzpoury. Kdyby to věděli Finn a Rose, nemuseli by nikam odlétat.
  21. Proč musí Finn a Rose odletět na planetu s kasinem Canto Bight na celou půlhodinu filmu, když se později ukáže, že celá jejich snaha byla zcela k ničemu a nepomohla vůbec ději filmu, protože si Odboj poradí s Prvním řádem jinak?
  22. Proč na planetě s kasinem musíme slyšet, jak zlí kapitalisté bohatnou tím, že prodávají oběma stranám a jak ostatní trpí? A proč je tolik času věnováno záchraně pár zvířat, když všichni vědí, že Odboj potřebuje každou minutu k tomu, než jim dojde palivo?
  23. Proč se Finn a Rose v útěku v kukuřičném poli najednou chtěli rychle vzdát, když mohli očividně utíkat pohodlně ještě dál?
  24. Vesmírná postava, která je hackerem a říká si DJ. V žádném klubu ale hudbu nepouští, protože jeho motto je “Dont Join”, česky “di jinak”, prostě nepřidej se k žádné straně. Kde jsou časy sympatických lumpů, kteří si říkali prostě a jednoduše ...Lando?
  25. Čím dál tím více rytířu Jedi se stává mocnějším poté, co zemřeli. Například Mistr Yoda nyní i po své smrti dokáže metat blesky a zapalovat Jedi chrámy líp než když metal blesky živý císař Palpatine.
  26. Proč loutkový Yoda (či snad digitální Yoda, co má záměrně evokovat loutku?) vypadá podstatně hůř než v Impériu a Návratu Jediů?
  27. Klíčem k odloučení Luka a přerodu Bena Solo v Kylo Rena je jejich konflikt při výcviku. Z něj ale nevidíme nic, pouze tři verze toho, jak došlo k jeho ukončení.
  28. V Epizoda VII se řeší, kdo jsou rodiče Rey a jak je možné, že ovládá Sílu. Neviděli jsme jejich obličej a spekulovalo se, že to je někdo známý (Luke…). Osmička celou tuto záhadu vyřeší tím, že rodiče Rey nejsou nikdo. Proč tedy se budovalo v Epizodě VII celé napětí?



  29. Když rytířem Jedi podle Epizody VIII může být každý, a to po relativně rychlém tréninku, proč tedy existuje něco jako řád rytířů Jedi a trénink? I Harry Potter a Škola v Bradavicích měli jasnější pravidla.
  30. Supermocný a záhadný vůdce Snoke, který dokáže dva lidi mentálně spojit přes celou galaxii, je zabit Kylo Renem tři vteřiny poté, co prohlašuje, že předvídá každou jeho myšlenku.
  31. Nejzásadnější zvrat Epizody VIII? Když se Rey podaří přesvědčit Kyla, aby ji pomohl a možná se přidal na její stranu. Aby se k ní přidal asi tak na 5 minut, zabil Snokea a pak zase zůstal opravdu zlý.
  32. Kapitánka Phasma měla být epizodní hvězdou Epizody VII, ale víc pozornosti získal Finnův kámoš s laserem, který vykřikuje “Traitor”. Přesto se nezajímavá Phasma vrátí (jak podle filmů přežila výbuch na Hvězdovrahovi?), aby se znovu utkala s Finnem a navíc ukradne hlášku “Traitor”.
  33. Musel skutečně BB-8 po vystřelení ze své pistole odfouknout kouř, když nejspíš ani neměl čím?
  34. Jak se Maz spojila s Poem, a kde měla tu kameru, která ji snímala během velkého souboje, během kterého utíká a skáče z místa na místo?
  35. Velitelka Holdo se obětuje tím, že zůstane na palubě poslední lodě a hyperprostorovým skokem “rozřízne” Snokeovu loď. Nemohl místo důležité velitelky zůstat na palubě třeba droid (autopilot?), který by udělal stejný příkaz? A proč většinu času Holdo v posledních minutách před skokem jen nehnutě sleduje boj a neřídí?
  36. Luke a Leia se setkají na planetě Crait. Teda nesetkají, protože Luke se pouze na planetu vzdáleně promítá. Předájí jí dvojici zlatých kostek, ale to je taky projekce, ale Leia je drží v ruce jako opravdové. Že nejsou opravdové pozná až poté, co Luke zemře.
  37. Jak je možné, že v rozpadající se Snokeově lodi, našli Finn a Rose tak rychle záchranný člun?
  38. Jak se dostala v závěru Rey do Millenium Falcon, když z rozpadající se Snokeovy lodě použila jeho osobní záchranný člun?



  39. Kdyby Finn hrdinsky umřel vlétnutím do obřího děla na solné planetě a Rose by ho nezachránila, Odboj by byl zachráněn a Luke by nemusel bojovat s Kylo Renem (a zemřít).
  40. V bitvě na solné planetě Crait trvá několik dlouhých filmových minut než od brány úkrytů doletí lyžové spídry k dělu a tankům Prvního řádu. Když potom nazpět táhne Finn zraněnou Rose po svých, je zpátky během okamžiku.
  41. Nejdůležitější postava původní trilogie, Luke Skywalker, zemře během souboje s Kylo Renem. Tedy, vlastně nezemře, protože to nebyl skutečný Luke, ale projekce jeho já z druhého konce vesmíru. Tedy vlastně zemře, protože když se přenesete na druhý konec vesmíru jako projekce, tak umřete vyčerpáním. Nebo jak teda?
  42. Proč existuje v tomto filmu tolik nevysvětlených důležitých otázek a odpověď na ně najdeme pouze ve Star Wars knížkách či comicsech?
  43. Ze tří hlavních postav z původní trilogie jsou mrtví aktuálně dva (Han, Luke), naživu je pouze Leia. Bohužel ale právě představitelka Leiy, herečka Carrie Fisher, nedávno zemřela a do další epizody se vrátit nemůže.
  44. Proč poslední záběr není na klasický široký záběr se všemi představiteli nebo na vesmírnou loď, ale na anonymního kluka, který z čista jasna najednou umí používat Sílu? Nepatří podobné lákání, ehm třeba do Marvelu? A proč tedy nepřišel na konci titulků Mace Windu?
  45. Proč nás nyní má zajímat, jestli se podaří Odboji vyhrát, když víme, že ani mnohem přesvědčivější vítězství Povstalců v původni trilogii k ničemu nevedlo a Impérium tehdy nebylo poraženo tak zásadně, jak bychom čekali.
  46. Proč se máme těšit na třetí díl, když víme, že na rozdíl od prequelů to nebude můstek mezi oběma trilogiemi, ale jen dílčí vítězství v nějaké další bitvě?
  47. Svazující téma tohoto filmu má být moudro „selhání je nejlepší učitel“. Vyjma Holdo tu ale nikdo nedostane příležitost se ze svého selhání aktivně poučit, navíc když ostatní většinou ani neselhávají vlastní vinou, jako spíš vnějšími vlivy.
  48. Proč všichni oslavují, jak se režisérovi Rianu Johnsovi podařilo v Epizodě VIII zbourat všechno, co vystavěl režisér J. J. Abrams? Neměli by se chovat tak, že točí jednu, dějově a stylem propojenou ságu? Ostatně závěrečný díl trilogie, Epizodu IX točí….ano, znovu J. J. Abrams.



  49. Ti, kdo chválí Epizodu VIII, že na rozdíl Epizody VII tolik nekopíruje odpovídající díl původní trilogie, tak si to jen srovnejme. Mladý adept na rytíře Jedi letí na zapomenutou planetu potkat starého rytíře Jedi, který ho ale zpočátku odmítá trénovat, ale pak to udělá a taky navede hrdinu do jeskyně, jde je možná temná strana Síly. Mezitím další hlavní hrdinové musí prchat před dotírajícími loděmi nepřítele, které jsou jim v patách. Zdá se, že jedinou jejich záchranou bude drsňák z obchodní planety, který je ale vzápětí zradí nepříteli. Mladý adept rytíře Jedi mezitím letí své přátelé zachránit a také porazit svůj protějšek na straně zla. Jediný podstatný rozdíl tkví v tom, že souboj na bílé planetě není na začátku, ale na konci.
  50. Proč nemá čeština nějaký hezký překlad pro kategorii bitevních lodí, kterým se říká Dreadn...Drednogh….Dreadnought? Chceme zpátky člověka, který dokázal naopak česká slova vzít a udělat z nich anglicky znějící název postavy! Žaba Had!
669669
[list=1][*][/*][/list][spoiler][list=1][*]Co se stalo mezi událostmi Epizody VI (Návrat Jediů) a Epizody VII (Síla se probouzí)? Když Povstalci zničili celé Impérium a Luke dlouho učil novou generaci Jediů, jak se vše mohlo tak rychle změnit? Ano, už to byl problém Epizody VII, ale proč to neřeší ani Epizoda VIII?[/*][*][b]V Epizodě VII se podařilo Prvnímu řádu zničit základnu Republiky, na oplátku se Odboji podařilo zničit základnu Prvního odboje na Hvězdovrahovi. Zní to jako remíza? Ne, podle Epizody VIII má První řád pořád obrovskou převahu a Odboj se skládá už jen z několika lodí.[/b][/*][*]Odkdy jsou v módě ve Star Wars dělat si srandu z něčího jméno? Hux? Haksna? Nepatří tohle spíš do Star Treku? Nebo do Marvelu? Tony Stank![/*] [*]Jak navázat na málem osudový konec jednoho ze tří hlavníhů nové trilogie? Co třeba vtipně? Prostě necháme Finna probudit se z kómatu a nechat ho (polo)nahého vylézt do evakuce Odboje s čůrajícím oblekem.[/*][*]Jak je možné, že První řád sledoval Odboj přes hyperprostor? A co je “nitka”, o které tam mluví? Pokud vynález podobného druhu nyní vlastně zcela zničí další překvapivé útoky Odboje, proč o něm nevíme víc?[/*][*]Kdo je vůbec Snoke a jak se dostal k moci? Jak se stal hlavním představitelem Prvního řádu? Kde byl během dob Impéria a proč se k němu nepřidal?[/*][*]Luke se odstěhoval na zapadlou planetu Ach-To, kam přišel umřít a nechce být rušen, ale přitom v jeho R2-D2, kterého před svým exilem opustil, existuje podstatná část mapy, jak ho najít?[/*][*]Epizoda VII buduje pracně napětí, jestli si Luke vezme nebo nevezme od Rey světelný meč. A když ho vezme, odhodí ho jako cetku.[/*][*]Proč se nikdy nedozvíme, co všechno bylo ve svitcích první rytířů Jedi, ale dozvíme, že mají uklízečky, které jim pomáhají převlíkat peřiny a prát prádlo?[/*][*]Bylo opravdu nutné vidět ve Star Wars jako zachránce Republiky a rytíř Jedi dojí jakousi vesmírnou krávu, aby si nabral její mléko?[/*][*][b]Leia nikdy neprošla ve Star Wars filmech žádným výcvikem Jedi, přesto jako první Jedi v historii filmových Star Wars dokáže nezmrznout ve vesmíru, existovat tam několik minut bez dechu a pak i přes vážná zranění přitáhnout se / přiletět stylem Supermana / Mary Poppins k několik set metrů vzdálené vesmírné lodi.[/b][/*] [*]Porgové pozorují jak si Chewie ugriluje na ostrově u Luka jednoho z nich, ale tváří se skoro tak, jako by chtěli si taky kousnout. A pak nemají problém s tím nastoupit k Chewiemu do Falcona a odletět s ním přes půl galaxie.[/*][*]Proč Luke mluví o Darthu Sidiousovi, když ho z první trilogie znal pouze jako Palpatina?[/*][*]Vztah Rey a Finna v Epizodě VII patřil k tomu nejlepšímu ve filmu, i díky tomu že se nesl v duchu “dají to dohromady - ano nebo ne?” Epizoda VIII jejich vztah vůbec neřeší, pouze přihraje do cesty Rose, o kterou ale Finn nemá zájem.[/*][*]Během celého filmu jsme nedostali odpověď na to, jak vznikl První řád, ale jsme rádi, že víme, že na palubě jejich lodí používají klasické žehličky.[/*][*]První řád dokáže rozpoznat na dálku, že hlavní lodi Odboje dochází palivo nebo že se chystá na skok do hyperprostoru, ale nedokáže poznat, že ze hlavní lodi oddělí menší plavidlo, které skáče hyperprostorem tam a zpět.[/*][*]Když lodě Prvního řádu nemohou dohnat lodě Odboje, proč nedají signál jiné své lodi, aby se hyperprostorem přenesla blíže k nim a zničila je?[/*][*]Jakou roli mají v Epizodě VII postavy jako Chewie, C-3PO nebo R2-D2 kromě toho, že řeknou/zařvou/zapípají pár nepodstatných vět?[/*][*]Admirál Ackbar zemře dřív, než stačí říct “Je to past”.[/*] [*][b]Proč admirálka Holdo neřekla rovnou Poeovi, co chystá? Jistě by si nechal vysvětlit, že plán je dorazit na tajnou základnu a tam se nenápadně vydat transportéry. Vypadá to logičtěji než to hrotit než do vzpoury. Kdyby to věděli Finn a Rose, nemuseli by nikam odlétat.[/b][/*][*]Proč musí Finn a Rose odletět na planetu s kasinem Canto Bight na celou půlhodinu filmu, když se později ukáže, že celá jejich snaha byla zcela k ničemu a nepomohla vůbec ději filmu, protože si Odboj poradí s Prvním řádem jinak?[/*][*]Proč na planetě s kasinem musíme slyšet, jak zlí kapitalisté bohatnou tím, že prodávají oběma stranám a jak ostatní trpí? A proč je tolik času věnováno záchraně pár zvířat, když všichni vědí, že Odboj potřebuje každou minutu k tomu, než jim dojde palivo?[/*][*]Proč se Finn a Rose v útěku v kukuřičném poli najednou chtěli rychle vzdát, když mohli očividně utíkat pohodlně ještě dál?[/*][*]Vesmírná postava, která je hackerem a říká si DJ. V žádném klubu ale hudbu nepouští, protože jeho motto je “Dont Join”, česky “di jinak”, prostě nepřidej se k žádné straně. Kde jsou časy sympatických lumpů, kteří si říkali prostě a jednoduše ...Lando?[/*][*]Čím dál tím více rytířu Jedi se stává mocnějším poté, co zemřeli. Například Mistr Yoda nyní i po své smrti dokáže metat blesky a zapalovat Jedi chrámy líp než když metal blesky živý císař Palpatine.[/*][*]Proč loutkový Yoda (či snad digitální Yoda, co má záměrně evokovat loutku?) vypadá podstatně hůř než v Impériu a Návratu Jediů?[/*][*]Klíčem k odloučení Luka a přerodu Bena Solo v Kylo Rena je jejich konflikt při výcviku. Z něj ale nevidíme nic, pouze tři verze toho, jak došlo k jeho ukončení.[/*][*][b]V Epizoda VII se řeší, kdo jsou rodiče Rey a jak je možné, že ovládá Sílu. Neviděli jsme jejich obličej a spekulovalo se, že to je někdo známý (Luke…). Osmička celou tuto záhadu vyřeší tím, že rodiče Rey nejsou nikdo. Proč tedy se budovalo v Epizodě VII celé napětí?[/b][/*] [*]Když rytířem Jedi podle Epizody VIII může být každý, a to po relativně rychlém tréninku, proč tedy existuje něco jako řád rytířů Jedi a trénink? I Harry Potter a Škola v Bradavicích měli jasnější pravidla.[/*][*][b]Supermocný a záhadný vůdce Snoke, který dokáže dva lidi mentálně spojit přes celou galaxii, je zabit Kylo Renem tři vteřiny poté, co prohlašuje, že předvídá každou jeho myšlenku.[/b][/*][*]Nejzásadnější zvrat Epizody VIII? Když se Rey podaří přesvědčit Kyla, aby ji pomohl a možná se přidal na její stranu. Aby se k ní přidal asi tak na 5 minut, zabil Snokea a pak zase zůstal opravdu zlý.[/*][*]Kapitánka Phasma měla být epizodní hvězdou Epizody VII, ale víc pozornosti získal Finnův kámoš s laserem, který vykřikuje “Traitor”. Přesto se nezajímavá Phasma vrátí (jak podle filmů přežila výbuch na Hvězdovrahovi?), aby se znovu utkala s Finnem a navíc ukradne hlášku “Traitor”.[/*][*]Musel skutečně BB-8 po vystřelení ze své pistole odfouknout kouř, když nejspíš ani neměl čím?[/*][*]Jak se Maz spojila s Poem, a kde měla tu kameru, která ji snímala během velkého souboje, během kterého utíká a skáče z místa na místo?[/*][*]Velitelka Holdo se obětuje tím, že zůstane na palubě poslední lodě a hyperprostorovým skokem “rozřízne” Snokeovu loď. Nemohl místo důležité velitelky zůstat na palubě třeba droid (autopilot?), který by udělal stejný příkaz? A proč většinu času Holdo v posledních minutách před skokem jen nehnutě sleduje boj a neřídí?[/*][*]Luke a Leia se setkají na planetě Crait. Teda nesetkají, protože Luke se pouze na planetu vzdáleně promítá. Předájí jí dvojici zlatých kostek, ale to je taky projekce, ale Leia je drží v ruce jako opravdové. Že nejsou opravdové pozná až poté, co Luke zemře.[/*][*]Jak je možné, že v rozpadající se Snokeově lodi, našli Finn a Rose tak rychle záchranný člun?[/*][*]Jak se dostala v závěru Rey do Millenium Falcon, když z rozpadající se Snokeovy lodě použila jeho osobní záchranný člun?[/*] [*]Kdyby Finn hrdinsky umřel vlétnutím do obřího děla na solné planetě a Rose by ho nezachránila, Odboj by byl zachráněn a Luke by nemusel bojovat s Kylo Renem (a zemřít).[/*][*]V bitvě na solné planetě Crait trvá několik dlouhých filmových minut než od brány úkrytů doletí lyžové spídry k dělu a tankům Prvního řádu. Když potom nazpět táhne Finn zraněnou Rose po svých, je zpátky během okamžiku.[/*][*][b]Nejdůležitější postava původní trilogie, Luke Skywalker, zemře během souboje s Kylo Renem. Tedy, vlastně nezemře, protože to nebyl skutečný Luke, ale projekce jeho já z druhého konce vesmíru. Tedy vlastně zemře, protože když se přenesete na druhý konec vesmíru jako projekce, tak umřete vyčerpáním. Nebo jak teda?[/b][/*][*]Proč existuje v tomto filmu tolik nevysvětlených důležitých otázek a odpověď na ně najdeme pouze ve Star Wars knížkách či comicsech?[/*][*]Ze tří hlavních postav z původní trilogie jsou mrtví aktuálně dva (Han, Luke), naživu je pouze Leia. Bohužel ale právě představitelka Leiy, herečka Carrie Fisher, nedávno zemřela a do další epizody se vrátit nemůže.[/*][*]Proč poslední záběr není na klasický široký záběr se všemi představiteli nebo na vesmírnou loď, ale na anonymního kluka, který z čista jasna najednou umí používat Sílu? Nepatří podobné lákání, ehm třeba do Marvelu? A proč tedy nepřišel na konci titulků Mace Windu?[/*][*]Proč nás nyní má zajímat, jestli se podaří Odboji vyhrát, když víme, že ani mnohem přesvědčivější vítězství Povstalců v původni trilogii k ničemu nevedlo a Impérium tehdy nebylo poraženo tak zásadně, jak bychom čekali.[/*][*]Proč se máme těšit na třetí díl, když víme, že na rozdíl od prequelů to nebude můstek mezi oběma trilogiemi, ale jen dílčí vítězství v nějaké další bitvě?[/*][*]Svazující téma tohoto filmu má být moudro „selhání je nejlepší učitel“. Vyjma Holdo tu ale nikdo nedostane příležitost se ze svého selhání aktivně poučit, navíc když ostatní většinou ani neselhávají vlastní vinou, jako spíš vnějšími vlivy.[/*][*][b]Proč všichni oslavují, jak se režisérovi Rianu Johnsovi podařilo v Epizodě VIII zbourat všechno, co vystavěl režisér J. J. Abrams? Neměli by se chovat tak, že točí jednu, dějově a stylem propojenou ságu? Ostatně závěrečný díl trilogie, Epizodu IX točí….ano, znovu J. J. Abrams.[/b][/*] [*]Ti, kdo chválí Epizodu VIII, že na rozdíl Epizody VII tolik nekopíruje odpovídající díl původní trilogie, tak si to jen srovnejme. Mladý adept na rytíře Jedi letí na zapomenutou planetu potkat starého rytíře Jedi, který ho ale zpočátku odmítá trénovat, ale pak to udělá a taky navede hrdinu do jeskyně, jde je možná temná strana Síly. Mezitím další hlavní hrdinové musí prchat před dotírajícími loděmi nepřítele, které jsou jim v patách. Zdá se, že jedinou jejich záchranou bude drsňák z obchodní planety, který je ale vzápětí zradí nepříteli. Mladý adept rytíře Jedi mezitím letí své přátelé zachránit a také porazit svůj protějšek na straně zla. Jediný podstatný rozdíl tkví v tom, že souboj na bílé planetě není na začátku, ale na konci.[/*][*]Proč nemá čeština nějaký hezký překlad pro kategorii bitevních lodí, kterým se říká Dreadn...Drednogh….Dreadnought? Chceme zpátky člověka, který dokázal naopak česká slova vzít a udělat z nich anglicky znějící název postavy! Žaba Had![/*][/list][/spoiler]
50 otazek
8 -14
reagují: Robur, Gorecki, Ravenhorn, Muf
reagovat
669667
https://www.youtube.com/watch?v=9QJRw56cOVw *:+*
1 -3
reagovat
reaguje na: Muf
Evidentně máme naprosto rozdílný pohled na tenhle film, to se holt stává. Mě přišel subjektivně kratší, než je reálná stopáž a nenudil jsem se ani minutu. Holt jsem v tomhle případě šťastnější divák, já se zase pekelně nudil třeba u Fontány a přitom to režíroval Aronofsky, hrají tam Jackman s Weiszovou a je to sci-fi/fantasy mix. Pro mě papírově 100% film a přitom jsem ho najednou nedokoukal a přišel mi pětihodinový. A to si myslím, že je to skvěle natočené, s perfektními záběry, jen mi šíleně nesedl. Odpad mu kvůli tomu nedám.
669654
Evidentně máme naprosto rozdílný pohled na tenhle film, to se holt stává. Mě přišel subjektivně kratší, než je reálná stopáž a nenudil jsem se ani minutu. Holt jsem v tomhle případě šťastnější divák, já se zase pekelně nudil třeba u Fontány a přitom to režíroval Aronofsky, hrají tam Jackman s Weiszovou a je to sci-fi/fantasy mix. Pro mě papírově 100% film a přitom jsem ho najednou nedokoukal a přišel mi pětihodinový. A to si myslím, že je to skvěle natočené, s perfektními záběry, jen mi šíleně nesedl. Odpad mu kvůli tomu nedám.
669652
6 -4
reagovat
reaguje na: Robur
Snahu vnímat děj? Vždyť se tam 3/4 filmu nic neděje! :(
669652
Snahu vnímat děj? Vždyť se tam 3/4 filmu nic neděje! *:(*
669647
3 -8
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: Robur
Ano s vývojem postav problém nemám, jak jsem psal. U kylo Rena jsem dokonce jeho vývojem potěšen.

Líbilo by se mi, kdyby se děj posledního dílu odehrával s větším časovým odstupem, kdy by už byl Kylo vyzrálejší, nabral by zkušenosti a byl podobnou postavou jako Vader, tedy jednající s rozvahou a oproštěn od emocí. Stejně tak Poe už by mohl být nový lídr odboje a naplno převzít pozici Leii, jejíž odchod by tak mohli vyřešit v úvodních titulcích, což sice není nejlepší varianta, ale asi lepší, než nějaké digitální podoby a jiná řešení. Finn by byl také již zkušeným bojovníkem odboje a Rey, které Luke vysvětlil princip fungování síly, by se sama trenikem svých dovedností taky mohla posunout dál, nakonec to bylo vždy jen o tom, že i ten Yoda Lukeovi pár radami vysvětlil jak používat sílu atd., takže i samostatným treninkem by se měla naučit ovládat sílu, když již zná princip, jak síla funguje.

Pak by nám poslední epizoda mohla dát pořádnej boj dobra se zlem se vším všudy, protože i ten odboj by se za třeba pětileté období zase reálně zformoval.

Spíš si ale myslím, že to bude navazovat, kde to skončilo a uvidíme, jak to dopadne. Určitě si nemyslím, že by ten příběh neměli předem načrtnutý a že by Johnson Abramsovi něco zbořil. Jsem si jist, že nějaké mantinely, ve kterých se měl pohybovat měl dané a bylo třeba jen na něm, jakým způsobem do určitého bodu postavy dovede, ale domluva mezi režiséry tam musela být, aby měl abrams, kde navázat a mohl to smysluplně dokončit. Brečíky typu, že mu pozabíjel postvay a podobné hlouposti jsou nesmyslné.
669651
Ano s vývojem postav problém nemám, jak jsem psal. U kylo Rena jsem dokonce jeho vývojem potěšen. [spoiler]Líbilo by se mi, kdyby se děj posledního dílu odehrával s větším časovým odstupem, kdy by už byl Kylo vyzrálejší, nabral by zkušenosti a byl podobnou postavou jako Vader, tedy jednající s rozvahou a oproštěn od emocí. Stejně tak Poe už by mohl být nový lídr odboje a naplno převzít pozici Leii, jejíž odchod by tak mohli vyřešit v úvodních titulcích, což sice není nejlepší varianta, ale asi lepší, než nějaké digitální podoby a jiná řešení. Finn by byl také již zkušeným bojovníkem odboje a Rey, které Luke vysvětlil princip fungování síly, by se sama trenikem svých dovedností taky mohla posunout dál, nakonec to bylo vždy jen o tom, že i ten Yoda Lukeovi pár radami vysvětlil jak používat sílu atd., takže i samostatným treninkem by se měla naučit ovládat sílu, když již zná princip, jak síla funguje. Pak by nám poslední epizoda mohla dát pořádnej boj dobra se zlem se vším všudy, protože i ten odboj by se za třeba pětileté období zase reálně zformoval. Spíš si ale myslím, že to bude navazovat, kde to skončilo a uvidíme, jak to dopadne. Určitě si nemyslím, že by ten příběh neměli předem načrtnutý a že by Johnson Abramsovi něco zbořil. Jsem si jist, že nějaké mantinely, ve kterých se měl pohybovat měl dané a bylo třeba jen na něm, jakým způsobem do určitého bodu postavy dovede, ale domluva mezi režiséry tam musela být, aby měl abrams, kde navázat a mohl to smysluplně dokončit. Brečíky typu, že mu pozabíjel postvay a podobné hlouposti jsou nesmyslné.[/spoiler]
669646
5 -3
reagovat
reaguje na: do_Od
Někteří prostě film odsoudili předem a už nemají snahu vnímat děj nebo se na něj podívat zpětně. Prostě jim Johnson rozšlápl jejich hrad z písku a tím to pro ně končí :D

Já doufám, že v devítce se utká Rey s Kylem jako už zkušení bojovníci a bude na co koukat.
669647
Někteří prostě film odsoudili předem a už nemají snahu vnímat děj nebo se na něj podívat zpětně. Prostě jim Johnson rozšlápl jejich [url=https://www.wowfan.cz/pic/komix/30.jpg]hrad z písku[/url] a tím to pro ně končí *:D* Já doufám, že v devítce se utká Rey s Kylem jako už zkušení bojovníci a bude na co koukat.
669644
7 -3
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: Nazgul
Tohle je od tebe zajímavý příspěvek, především tím, že píšeš stejnou věc, kterou jsme tady už psali v asi pěti lidech. Takže souhlasím. A chyb filmu se nezastávám, fyzika není reálná. Nicméně ze světa Hvězdných válek nijak nevybočuje a stejné "chyby" tam byly vždycky.
Největší výhrady mám k argumentům typu: postavy se nikam neposunuly nebo nechovají se v souladu s předchozím dílem a s tím, jak byly představeny. Podle mě je jejich vývoj přirozený a podle tebe jak jsem pochopil také.
669646
Tohle je od tebe zajímavý příspěvek, především tím, že píšeš stejnou věc, kterou jsme tady už psali v asi pěti lidech. Takže souhlasím. A chyb filmu se nezastávám, fyzika není reálná. Nicméně ze světa Hvězdných válek nijak nevybočuje a stejné "chyby" tam byly vždycky. Největší výhrady mám k argumentům typu: postavy se nikam neposunuly nebo nechovají se v souladu s předchozím dílem a s tím, jak byly představeny. Podle mě je jejich vývoj přirozený a podle tebe jak jsem pochopil také.
669642
4 -2
reagují: Nazgul
reagovat
reaguje na: Robur
Obdivuji tvoji výdrž. Aspoň někdo tu má nervy ostatním vysvětlovat věci, které by jim mohly úplně v klidu docházet i samy, kdyby nebyli tak líní ;)

Jinak viděno napočtvrté, zraje to jak víno. Jak mě sedmá epizoda bavila s každým zhlédnutím méně, tak tady je to přesně naopak. Abramse u devítky se dost bojím, imho se nedokáže odpoutat od škatulek a klišé podobně odvážně jako Johnson a devítka bude zase zcela předvídatelnej pokus složit něčemu poctu. 

Na druhou stranu snad má aspoň dost rozumu, aby nezměnil vývoj Kylo Rena zpátky ke světlé straně síly, dovysvětlil Snokea a dal tam fakt pořádnej duel, protože od Epizody III tu ještě nic tak epického nebylo. 
669644
Obdivuji tvoji výdrž. Aspoň někdo tu má nervy ostatním vysvětlovat věci, které by jim mohly úplně v klidu docházet i samy, kdyby nebyli tak líní *;)* Jinak viděno napočtvrté, zraje to jak víno. Jak mě sedmá epizoda bavila s každým zhlédnutím méně, tak tady je to přesně naopak. Abramse u devítky se dost bojím, imho se nedokáže odpoutat od škatulek a klišé podobně odvážně jako Johnson a devítka bude zase zcela předvídatelnej pokus složit něčemu poctu.  Na druhou stranu snad má aspoň dost rozumu, aby [spoiler]nezměnil vývoj Kylo Rena zpátky ke světlé straně síly, dovysvětlil Snokea a dal tam fakt pořádnej duel, protože od Epizody III tu ještě nic tak epického nebylo. [/spoiler]
669620
10 -3
reagují: Robur
reagovat
Celá nová trilogie mi taky nesedí hlavními postavami, se kterými jsem se nezžil. Přijde mi trapné tahat i do SW takovou tu korektnost, že jedna
hl. postava musí být černoch, druhá běloch a třetí asiatka atd., byť to
asi není ještě tak hrozný, jako když bychom měly mít černé a asijské
elfy u toho Pána prstenů

Jsem i rád, že se to očistilo od starých postav, které tam byly spíše z nostalgie, aby se epizodě VII zvedla sledovanost. Han ani Leia tomu
nemělí moc, co dát, kromě trapné hanovi smrti, která stejně nakonec
nebyla až tak důležitá a neobrátila Kyla definitivně na temnou stranu.
Je škoda, že se s Leiou nerozloučili v té scéně, kdy přežila svou smrt
ve vesmíru. pro mě by to bylo důstojné rozloučení, zahynout v boji za
odboj. Nevím, jaký důstojnější odchod byste chtěli, aby se s někým
servala se světelným mečem nebo co? Teď to budou mít mnohem složitější
se s ní důstojně rozloučit. Luke šel využít trochu lépe, ale jeho odchod
nakonec byl důstojný. Tato trilogie je už prostě o nových postavách a
byť jsem se s nimi nezžil, je to tak správně načrtnuto do posledního
dílu.

Nejlepší je zatím vývoj Kyla, kterej je sice ještě nevybouřený podobně
jako mladý Anakin a tak ho zatím ovládají více emoce, ale celkem ten
jeho vývoj funguje. Kdyby se další epizoda odehrávala třeba za deset
let, tak by klidně mohl už vystupovat od těchto věcí oproštěn,
rozhodujíc se chladně a s rozmyslem, jako kdysi Dart Vader a bylo by to
uvěřitelné.

Poe pochopil, že vyhrát bitvu ne vždycky znamená vyhrát válku a stal se z
něj opravdový vůdce, doteď byl skutečně jen namachrovanej idiot, co umí
lítat.

Finn konečně přestal jen před problémy utíkat a ví, za co chce bojovat a
rey se oprostila od touhy, aby jí někdo vedl a konečně začla věřit v
sama sebe. Za mě je vývoj postav v pořádku.
669642
Celá nová trilogie mi taky nesedí hlavními postavami, se kterými jsem se nezžil. Přijde mi trapné tahat i do SW takovou tu korektnost, že jedna hl. postava musí být černoch, druhá běloch a třetí asiatka atd., byť to asi není ještě tak hrozný, jako když bychom měly mít černé a asijské elfy u toho Pána prstenů [spoiler]Jsem i rád, že se to očistilo od starých postav, které tam byly spíše z nostalgie, aby se epizodě VII zvedla sledovanost. Han ani Leia tomu nemělí moc, co dát, kromě trapné hanovi smrti, která stejně nakonec nebyla až tak důležitá a neobrátila Kyla definitivně na temnou stranu. Je škoda, že se s Leiou nerozloučili v té scéně, kdy přežila svou smrt ve vesmíru. pro mě by to bylo důstojné rozloučení, zahynout v boji za odboj. Nevím, jaký důstojnější odchod byste chtěli, aby se s někým servala se světelným mečem nebo co? Teď to budou mít mnohem složitější se s ní důstojně rozloučit. Luke šel využít trochu lépe, ale jeho odchod nakonec byl důstojný. Tato trilogie je už prostě o nových postavách a byť jsem se s nimi nezžil, je to tak správně načrtnuto do posledního dílu. Nejlepší je zatím vývoj Kyla, kterej je sice ještě nevybouřený podobně jako mladý Anakin a tak ho zatím ovládají více emoce, ale celkem ten jeho vývoj funguje. Kdyby se další epizoda odehrávala třeba za deset let, tak by klidně mohl už vystupovat od těchto věcí oproštěn, rozhodujíc se chladně a s rozmyslem, jako kdysi Dart Vader a bylo by to uvěřitelné. Poe pochopil, že vyhrát bitvu ne vždycky znamená vyhrát válku a stal se z něj opravdový vůdce, doteď byl skutečně jen namachrovanej idiot, co umí lítat. Finn konečně přestal jen před problémy utíkat a ví, za co chce bojovat a rey se oprostila od touhy, aby jí někdo vedl a konečně začla věřit v sama sebe. Za mě je vývoj postav v pořádku.[/spoiler]
4 -5
reagují: Robur
reagovat
Robur by si dokázal vysvětlit racionálně i kdyby všechny planety v galaxii byli v novém díle Star Wars třeba placaté. On už by s nějakým racionálním vysvětlením typu, že je zdeformovala temná síla nebo něco přišel. S tím se objektivně asi bavit nedá, nic ve zlém :D

Alespoň na tom, že trilogie Pán prstenů je nejlepší fantasy, co kdy byla natočena a Návrat krále nej film se s ním shoduji, toť asi vše.

Skoro vše, co napsal v tom velkém odstavci 8Paul je logické, na druhou stranu, kdyby takhle rozebral téměř jakýkoliv film, tak vyjde jako stejně dementní, protože vždy jde na věci nahlížet z různých úhlů pohledu.

Já asi patřím ke třetí skupině mě nevadí vývoj nového dílu, že to není řekněme černobíle rozdané, kdo je kdo, jako u starých SW. Mě vadila spíš hloupost některých scén a někdy až nevhodný humor pro Star Wars i v těch chvílích, které by naopak měli být vážné.

Vývoj postav, celkem akceptuji a přechod Kyla definitivně na temnou stranu mi přijde reálnější než u Anakina. Snoke ho shazoval absolutně při každé příležitosti, pořád ho zesměšňoval, jak je slabý a jak to o něm ví a když řekl, že mu čte myšlenky a že to spojení mezi ním a Rey udělal on, tak už z toho překvapeného pohledu, kterej na něj Kylo v tu chvíli hodil bylo jasný, že ho Snoke už štve a když mu přikázal zabít Rey, tak už neměl moc na výběr., protože nevím jestli se to tak zdá jenom mě, ale Kylo Rey dle mého názoru miluje. Nikdo to tu nikdy nezmínil, tak nevím, ale prostě jak se na ní kouká, jak se jí snaží přesvědčit, aby se k němu přidala. Věty typu jsi nikdo, ale pro mě ne, mě na tobě záleží. Myslím, že to sehraje důležitou roli v poslední epizodě, kdy kvůli tomu udělá nějakou blbost, co nakonec pomůže světlé straně zvítězit.
669640
Robur by si dokázal vysvětlit racionálně i kdyby všechny planety v galaxii byli v novém díle Star Wars třeba placaté. On už by s nějakým racionálním vysvětlením typu, že je zdeformovala temná síla nebo něco přišel. S tím se objektivně asi bavit nedá, nic ve zlém *:D* Alespoň na tom, že trilogie Pán prstenů je nejlepší fantasy, co kdy byla natočena a Návrat krále nej film se s ním shoduji, toť asi vše. Skoro vše, co napsal v tom velkém odstavci 8Paul je logické, na druhou stranu, kdyby takhle rozebral téměř jakýkoliv film, tak vyjde jako stejně dementní, protože vždy jde na věci nahlížet z různých úhlů pohledu. Já asi patřím ke třetí skupině mě nevadí vývoj nového dílu, že to není řekněme černobíle rozdané, kdo je kdo, jako u starých SW. Mě vadila spíš hloupost některých scén a někdy až nevhodný humor pro Star Wars i v těch chvílích, které by naopak měli být vážné. [spoiler]Vývoj postav, celkem akceptuji a přechod Kyla definitivně na temnou stranu mi přijde reálnější než u Anakina. Snoke ho shazoval absolutně při každé příležitosti, pořád ho zesměšňoval, jak je slabý a jak to o něm ví a když řekl, že mu čte myšlenky a že to spojení mezi ním a Rey udělal on, tak už z toho překvapeného pohledu, kterej na něj Kylo v tu chvíli hodil bylo jasný, že ho Snoke už štve a když mu přikázal zabít Rey, tak už neměl moc na výběr., protože nevím jestli se to tak zdá jenom mě, ale Kylo Rey dle mého názoru miluje. Nikdo to tu nikdy nezmínil, tak nevím, ale prostě jak se na ní kouká, jak se jí snaží přesvědčit, aby se k němu přidala. Věty typu jsi nikdo, ale pro mě ne, mě na tobě záleží. Myslím, že to sehraje důležitou roli v poslední epizodě, kdy kvůli tomu udělá nějakou blbost, co nakonec pomůže světlé straně zvítězit.[/spoiler]
5 -4
reagovat
reaguje na: 8Paul
669637
[url=http://www.kappit.com/img/pics/201603_0624_eheaf_sm.jpg]link[/url]
669628
4 -2
reagovat
reaguje na: 8Paul
To mas svatou pravdu ;)
669633
To mas svatou pravdu ;)
669628
2 -4
reagovat
reaguje na: Robur
Že ty jsi marnej je mi z týhle diskuze jasný už dlouho, kvůli tobě jsem to sem nekopíroval :) Však si všechny ty nesmysly odracionalizovávej když tě to baví.
669628
Že ty jsi marnej je mi z týhle diskuze jasný už dlouho, kvůli tobě jsem to sem nekopíroval :) Však si všechny ty nesmysly odracionalizovávej když tě to baví.
669596
5 -5
reagují: Robur, Cival
reagovat

No a sne doma

Cela pointa je v tom, ze sa tu zbytocne natahuju dve skupiny ludi, ktorych smer SW VIII nadchol a druhych sklamal. Preto vlastne vznikla aj protirecenzia. A vyhrou je pre tych, ktorych potesil a nenechal sa stiahnut temnou stranou sily :D
669626
Cela pointa je v tom, ze sa tu zbytocne natahuju dve skupiny ludi, ktorych smer SW VIII nadchol a druhych sklamal. Preto vlastne vznikla aj protirecenzia. A vyhrou je pre tych, ktorych potesil a nenechal sa stiahnut temnou stranou sily *:D*
No a sne doma
5 -1
reagovat
reaguje na: Hosokawa
No veď to že je to zle postavené, prvú variantu by som bral a ak by to tak bolo vôbec by som nenamietal. Tá druhá je trochu divná ale tiež by sa dala pochopiť ale muselo by to byť tak že ak by za ním prišla Rey so žiadosťou o pomoc, aby ju trénoval a aby sa vrátil pretože ho potrebujú, neposlal by ju do prdele a nezahodil by svoj starý meč ako nejaký tlko. Ale to ako je to podané vo filme je proste o ničom.
669625
No veď to že je to zle postavené, prvú variantu by som bral a ak by to tak bolo vôbec by som nenamietal. Tá druhá je trochu divná ale tiež by sa dala pochopiť ale muselo by to byť tak že [spoiler]ak by za ním prišla Rey so žiadosťou o pomoc, aby ju trénoval a aby sa vrátil pretože ho potrebujú, neposlal by ju do prdele a nezahodil by svoj starý meč ako nejaký tlko.[/spoiler] Ale to ako je to podané vo filme je proste o ničom.
669623
3 -4
reagovat
reaguje na: Robur
Plus k tomu vysvetľovaniu postáv a ďalších vecí, jasné že v pôvodnej trilógii tiež nevysvetlili odkiaľ sa vzal Sidious, Vader, Obi Van atď. lenže toto je prosím pekne pokračovanie nejakého zabehnutého konceptu a je trochu od veci len tak z ničoho nič prísť s novým megazáporákom (Snoke) do príbehu kde už ultimátne zlo bolo porazené a odstrániť ho skôr ako by sme sa o ňom dozvedeli niečo viac. To je ako keby teraz išli natočiť priame pokračovanie Návratu Kráľa a zrazu sa odnikiaľ vynorí Sauron verzia 2.0 :)), čo to je, kto to je, mi nehovor že by ťa to vôbec nezaujímalo, teda ak by to nevysvetlili na začiatku filmu.
Alebo kde vzala Maz Kanata starý Lukov meč, síce tam padne otázka odkiaľ ho má ale je to okamžite hodené do outu so slovami "to je na jindy" a už sa k tomu nikto nevracia. V starej trilógii tiež dal Obi van Lukovi meč ale zo slovami že patril jeho otcovi a on chcel aby ho nosil ale strýc to zakázal. Dúfam že vidíš ten rozdiel.
669624
Plus k tomu vysvetľovaniu postáv a ďalších vecí, jasné že v pôvodnej trilógii tiež nevysvetlili odkiaľ sa vzal Sidious, Vader, Obi Van atď. lenže toto je prosím pekne pokračovanie nejakého zabehnutého konceptu a je trochu od veci len tak z ničoho nič prísť s novým megazáporákom (Snoke) do príbehu kde už ultimátne zlo bolo porazené a [spoiler]odstrániť ho skôr ako by sme sa o ňom dozvedeli niečo viac[/spoiler]. To je ako keby teraz išli natočiť priame pokračovanie Návratu Kráľa a zrazu sa odnikiaľ vynorí Sauron verzia 2.0 *:))*, čo to je, kto to je, mi nehovor že by ťa to vôbec nezaujímalo, teda ak by to nevysvetlili na začiatku filmu. Alebo kde vzala Maz Kanata starý Lukov meč, síce tam padne otázka odkiaľ ho má ale je to okamžite hodené do outu so slovami "to je na jindy" a už sa k tomu nikto nevracia. V starej trilógii tiež dal Obi van Lukovi meč ale zo slovami že patril jeho otcovi a on chcel aby ho nosil ale strýc to zakázal. Dúfam že vidíš ten rozdiel.
669620
2 -4
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ta situace je prostě špatně postavená. Logický možnosti mně napadaj dvě. První varianta by byla kopírka starý trilogie - třeba Yoda řekne Lukovi, aby se zašil a počkal na novýho Vyvolenýho.

Druhá - First Order fest válčí s Republikou a zabití Luka je pro ně absolutní priorita. Samý lovci odměn, zabijáci - obrovská "collateral damage" mezi civilama a lidma okolo Luka. Luke se proto stahuje od ústraní, aby nebyl cíl a neohrožoval všechny okolo sebe.
669623
Ta situace je prostě špatně postavená. Logický možnosti mně napadaj dvě. První varianta by byla kopírka starý trilogie - třeba Yoda řekne Lukovi, aby se zašil a počkal na novýho Vyvolenýho. Druhá - First Order fest válčí s Republikou a zabití Luka je pro ně absolutní priorita. Samý lovci odměn, zabijáci - obrovská "collateral damage" mezi civilama a lidma okolo Luka. Luke se proto stahuje od ústraní, aby nebyl cíl a neohrožoval všechny okolo sebe.
669622
2 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se