Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Poslední z Jediů: Protirecenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
reaguje na: FallenMaia
Ten duel je naprosta příšernost a ukázka toho, jak to dopadá, když režisér ztratí soudnost a jenom se opájí digitálníma zhůvěřilostma, který dokáže na plátně předvést, podobně jako Jackson v Kongovi nebo Hobitech. 99% pohybů co tam Jediové vykonaj nedává vůbec žádný smysl a nemá s šermem nic společnýho :D. Navíc ještě epický zakončení souboje, tím že jeden z nich získá "high ground"? :D:D K tomu tam ještě přidal mistra Yodu, který poskakuje jako orangutan po stěnách :D Ne opravdu buďme rádi, že ty nový epizody vypadají tak jak vypadají, protože mi přijde, že lidi už zapomněli na ty zvrhlosti v prequelech 
669581
Ten duel je naprosta příšernost a ukázka toho, jak to dopadá, když režisér ztratí soudnost a jenom se opájí digitálníma zhůvěřilostma, který dokáže na plátně předvést, podobně jako Jackson v Kongovi nebo Hobitech. 99% pohybů co tam Jediové vykonaj nedává vůbec žádný smysl a nemá s šermem nic společnýho *:D*. Navíc ještě epický zakončení souboje, tím že jeden z nich získá "high ground"? *:D**:D* K tomu tam ještě přidal mistra Yodu, který poskakuje jako orangutan po stěnách *:D* Ne opravdu buďme rádi, že ty nový epizody vypadají tak jak vypadají, protože mi přijde, že lidi už zapomněli na ty zvrhlosti v prequelech 
669578
5 -8
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ten souboj je celkově dobrej. Jen tam zbytečně máchají okolo sebe, raději bych viděl trochu úspornější a efektivnější používání zbraní. A ten závěr je zcela mimo, to že Obi Wan přeskočil na pevnou zemi mu rozhodně v souboji jediů žádnou velkou výhodu nedávalo, Anakin mohl klidně přistát o deset metrů vedle, dost to tím zazdili.
669579
Ten souboj je celkově dobrej. Jen tam zbytečně máchají okolo sebe, raději bych viděl trochu úspornější a efektivnější používání zbraní. A ten závěr je zcela mimo, to že Obi Wan přeskočil na pevnou zemi mu rozhodně v souboji jediů žádnou velkou výhodu nedávalo, Anakin mohl klidně přistát o deset metrů vedle, dost to tím zazdili.
669578
4 -1
reagovat
reaguje na: Robur
Aké tanečky máš prosím ťa na mysli? Ak teda myslíš duel Obi Van/Anakin, tak to je to najlepšie čo sme doteraz dostali, čo sa týka lightsaber duelov ;) Duel Obi Van/Darth Vader z New Hope je oproti tomu teda pekná hovadina :D
669578
Aké tanečky máš prosím ťa na mysli? Ak teda myslíš duel Obi Van/Anakin, tak to je to najlepšie čo sme doteraz dostali, čo sa týka lightsaber duelov *;)* Duel Obi Van/Darth Vader z New Hope je oproti tomu teda pekná hovadina *:D*
669576
5 -9
reagují: Bobby6killer, Robur
reagovat
reaguje na: Papricka
Jakkoliv s většinou tvých připomínek souhlasím a chápu je, jako fanoušek SW jsem rád, že jsme se posunuli z pohádky k vážnějšímu filmu. Stejně jako jsem rád, že třeba X-meni nejedou na staré vlně, ale že přišla svěží První třída (spolu s Loganem nejlepší film universa), vynikající Logan a úchylný Deadpool. A stejně se těším i na The new mutants. Všechno rozdílné filmy a přitom špička. Proto bych uvítal i u Marvelu občas vážnější film, přitom jedinej byl zatím dvojka Kápa. Ragnarok se posunul blíž k parodiím a trochu se bojím i o Avengers 3. Sice si ty filmy vždycky užiju, ale už mě to tolik nebaví. Takže za osmou epizodu jsem rád, i když nejlepší zůstává třetí epizoda (přes ty tanečky s lightsaberama) ;)
669576
Jakkoliv s většinou tvých připomínek souhlasím a chápu je, jako fanoušek SW jsem rád, že jsme se posunuli z pohádky k vážnějšímu filmu. Stejně jako jsem rád, že třeba X-meni nejedou na staré vlně, ale že přišla svěží První třída (spolu s Loganem nejlepší film universa), vynikající Logan a úchylný Deadpool. A stejně se těším i na The new mutants. Všechno rozdílné filmy a přitom špička. Proto bych uvítal i u Marvelu občas vážnější film, přitom jedinej byl zatím dvojka Kápa. Ragnarok se posunul blíž k parodiím a trochu se bojím i o Avengers 3. Sice si ty filmy vždycky užiju, ale už mě to tolik nebaví. Takže za osmou epizodu jsem rád, i když nejlepší zůstává třetí epizoda (přes ty tanečky s lightsaberama) *;)*
669524
4 -5
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: dashiva
Natoľko s tebou súhlasím, že mi nestačí ti len pridať palec hore, ale napísať, že si vyjadril aj za mňa.:+
Mali pôvodnej zostave ponechať ich víťazstvo a pokračovať až ich vnukmi.8)
Ale potrebovali ich kvôli väčšiemu komerčnému úspechu.
669572
Natoľko s tebou súhlasím, že mi nestačí ti len pridať palec hore, ale napísať, že si vyjadril aj za mňa.*:+* Mali pôvodnej zostave ponechať ich víťazstvo a pokračovať až ich vnukmi.*8)* Ale potrebovali ich kvôli väčšiemu komerčnému úspechu.
669570
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
ako že to skončí happy endom, o to sa nebojím, to je jansé.

len už na konci nebudú veľa seba stáť Han, Luke a Leia, pravda, ale Finn, Rey a Poe - v tomto koncepte budúce trosky a niektorí z nich aj mŕtvolky, ktorí čokoľvek teraz dosiahnu, bude za 20 rokov znegované, a osud ich medzičasom povláči po zemy :-)

ano, ja viem, že tak to v živote funguje.
ale práve preto tu máme rozprávky, aby sme mohli aspoň na 2 hodiny žiť v predstave, že zlo sa dá poraziť a dobro môže žiť šťastne až "kým nepormie" (ale na starobu, nie násilnou cestou).

Keďže tento koncept je v nových SW narušený = už to nie sú rozprávky = už to nie sú "staré dobré" SW.
669570
ako že to skončí happy endom, o to sa nebojím, to je jansé. len už na konci nebudú veľa seba stáť Han, Luke a Leia, pravda, ale Finn, Rey a Poe - v tomto koncepte budúce trosky a niektorí z nich aj mŕtvolky, ktorí čokoľvek teraz dosiahnu, bude za 20 rokov znegované, a osud ich medzičasom povláči po zemy :-) ano, ja viem, že tak to v živote funguje. ale práve preto tu máme rozprávky, aby sme mohli aspoň na 2 hodiny žiť v predstave, že zlo sa dá poraziť a dobro môže žiť šťastne až "kým nepormie" (ale na starobu, nie násilnou cestou). Keďže tento koncept je v nových SW narušený = už to nie sú rozprávky = už to nie sú "staré dobré" SW.
669568
6 0
reagují: BranoZ
reagovat
reaguje na: dashiva
Ta béčková alternativa mi osobně strašně imponuje :)Pamatuju to z knížní série New Jedi Order a strašně vyhlížím ten poslední díl, kde by vlastně to vykoupení z beznaděje mělo přijít.
669568
Ta béčková alternativa mi osobně strašně imponuje *:)*Pamatuju to z knížní série New Jedi Order a strašně vyhlížím ten poslední díl, kde by vlastně to vykoupení z beznaděje mělo přijít.
669564
0 -1
reagují: dashiva
reagovat
reaguje na: speta.jr
Ved to je OK, ze nie je nadseny.
Ale o tom to je. Ze KAZDY ma svoju predstavu o tom, aky by mal byt Luke a on je (aj napriek tomu, ze mu logicky prisudzujeme nejaku tu autorsku autoritu) iba jeden z mnozstva ludi s nazorom. Moze si mysliet co chce, ale v konecnom dosledku je to vzdy na autorovi scenara/reziserovi aka ta postava bude a aku ju ON chce mat.
To ze o tom takto verejne rozprava vsak povazujem za dost neprofesionalne, ale zase sympaticke:)

Aj ked ja som len reagoval na Mufa, ze Mark vobec nehodnoti film ako taky a uz vobec nie stylom, ze je to "sracka".8)
669565
Ved to je OK, ze nie je nadseny. Ale o tom to je. Ze KAZDY ma svoju predstavu o tom, aky by mal byt Luke a on je (aj napriek tomu, ze mu logicky prisudzujeme nejaku tu autorsku autoritu) iba jeden z mnozstva ludi s nazorom. Moze si mysliet co chce, ale v konecnom dosledku je to vzdy na autorovi scenara/reziserovi aka ta postava bude a aku ju ON chce mat. To ze o tom takto verejne rozprava vsak povazujem za dost neprofesionalne, ale zase sympaticke:) Aj ked ja som len reagoval na Mufa, ze Mark vobec nehodnoti film ako taky a uz vobec nie stylom, ze je to "sracka".*8)*
669558
3 -2
reagovat
reaguje na: verbst
alternatíva A: mali im nechať víťazstvo, a vôbec ich nezapájať do hry
alternatíva B: ak ich chceli zapojiť do hry, tak v štýle "koniec dobrý, všetko dobré". tu ich zapojili do hry v štýle "aj tak to bolo všetko zbytočné".

pozri, ja nehovorím, že to by z novej trilógie spravilo lepšie filmy. Ja len vravím, že si myslím, že toto je vyvolávač toho "už to nie je SW" pocitu.

neviem, či sa vyjadrujem dosť jasne, niekedy mám problém sformulovať myšlienku, ktorej by rozumel aj niekto iný ako ja :))
669564
alternatíva A: mali im nechať víťazstvo, a vôbec ich nezapájať do hry alternatíva B: ak ich chceli zapojiť do hry, tak v štýle "koniec dobrý, všetko dobré". tu ich zapojili do hry v štýle "aj tak to bolo všetko zbytočné". pozri, ja nehovorím, že to by z novej trilógie spravilo lepšie filmy. Ja len vravím, že si myslím, že toto je vyvolávač toho "už to nie je SW" pocitu. neviem, či sa vyjadrujem dosť jasne, niekedy mám problém sformulovať myšlienku, ktorej by rozumel aj niekto iný ako ja *:))*
669556
4 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Gorecki
No, vime ze z toho Hamill nadseny neni (z jeho postavy), ale porad mam pred sebou obraz jak si vecer s brekem podpaluje doutnik stodolarovkou.
669558
No, vime ze z toho Hamill nadseny neni (z jeho postavy), ale porad mam pred sebou obraz jak si vecer s brekem podpaluje doutnik stodolarovkou.
669530
2 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: dashiva
"Ja to vidím tak, že buď mali starej garde nechať ich víťazstvo, alebo to mali spraviť tak, že galaxia je znovu v prusere, takže znovu musí nabehnúť stará parta (so supportom od novej), a znovu to celé zachrániť."

A tomu tak není? Já to tam teda vidím... :)
669556
"[i]Ja to vidím tak, že buď mali starej garde nechať ich víťazstvo, alebo to mali spraviť tak, že galaxia je znovu v prusere, takže znovu musí nabehnúť stará parta (so supportom od novej), a znovu to celé zachrániť.[/i]" A tomu tak není? Já to tam teda vidím... *:)*
669550
2 -6
reagují: dashiva
reagovat
reaguje na: Ronner
ja mám taký pocit, že ten "toto už nie je naše Star Wars" pocit vyplýva z toho, ako je zapojená stará garda.
Han - mŕtvy (snáď to nie je spoiler po 2 rokoch).
Leia - v podstate je znovu tam, kde pred 40 rokmi
Luke - ten to zabalil celkom, a hnije na nejakom ostrove.

Potom sa znovu pozrieš na New Hope, vidíš tam tých mladých energických ľudí, čo chcú niečo dokázať a riskujú kvoli tomu život.
Pozeráš sa na nich a vravíš si, "keby ste tušili, že to je celé zbytočné... keby ste tušili ako dopadnete".
Automaticky to podnecuje pocit márnosti, nie? 

Ja to vidím tak, že buď mali starej garde nechať ich víťazstvo, alebo to mali spraviť tak, že galaxia je znovu v prusere, takže znovu musí nabehnúť stará parta (so supportom od novej), a znovu to celé zachrániť.
669550
ja mám taký pocit, že ten "toto už nie je naše Star Wars" pocit vyplýva z toho, ako je zapojená stará garda. Han - mŕtvy (snáď to nie je spoiler po 2 rokoch). Leia - v podstate je znovu tam, kde pred 40 rokmi Luke - ten to zabalil celkom, a hnije na nejakom ostrove. Potom sa znovu pozrieš na New Hope, vidíš tam tých mladých energických ľudí, čo chcú niečo dokázať a riskujú kvoli tomu život. Pozeráš sa na nich a vravíš si, "keby ste tušili, že to je celé zbytočné... keby ste tušili ako dopadnete". Automaticky to podnecuje pocit márnosti, nie?  Ja to vidím tak, že buď mali starej garde nechať ich víťazstvo, alebo to mali spraviť tak, že galaxia je znovu v prusere, takže znovu musí nabehnúť stará parta (so supportom od novej), a znovu to celé zachrániť.
669536
8 -1
reagují: verbst
reagovat

Eh

Rcenziu som radsej necital, lebo som sa chystal do kina. Po kine som zacal citat protirecenziu od Imfa. Nedocital som. To vyplakavanie ma nebavilo. A bolo to vyplakavanie. Aj ja som vyrastal na starych SW a pozrel som si celu sagu znova. Uprimne som sa bal, ze sa to po VII. casti nebude mat kam pohnut, chvalabohu pohlo inym smerom. Neviem citat reziserov a je mi to vcelku jedno, bol to konecne novy vietor do plachiet. Boli tam veci co sa nepacili, ale dat tomu 6/10 je ako tvrdit ze kone su na prepravu romantickejsie ako auta, teda lepsie. A to ani sentimentalny predstavitel Luka Skywallkera asi nedokaze uniest. 
Nechcem urazat, hosi z moviezone robite dobru pracu ;)
669536
Rcenziu som radsej necital, lebo som sa chystal do kina. Po kine som zacal citat protirecenziu od Imfa. Nedocital som. To vyplakavanie ma nebavilo. A bolo to vyplakavanie. Aj ja som vyrastal na starych SW a pozrel som si celu sagu znova. Uprimne som sa bal, ze sa to po VII. casti nebude mat kam pohnut, chvalabohu pohlo inym smerom. Neviem citat reziserov a je mi to vcelku jedno, bol to konecne novy vietor do plachiet. Boli tam veci co sa nepacili, ale dat tomu 6/10 je ako tvrdit ze kone su na prepravu romantickejsie ako auta, teda lepsie. A to ani sentimentalny predstavitel Luka Skywallkera asi nedokaze uniest.  Nechcem urazat, hosi z moviezone robite dobru pracu *;)*
Eh
6 -3
reagují: dashiva
reagovat
reaguje na: Muf
Este sa nauc aspon trochu po anglicky a bude to dobre:+
669530
Este sa nauc aspon trochu po anglicky a bude to dobre*:+*
669528
6 -3
reagují: speta.jr
reagovat
link i Mark Hamill ví že je to sračka :+
669528
https://www.youtube.com/watch?v=EIY-PsHrj9A i Mark Hamill ví že je to sračka *:+*
3 -7
reagují: Gorecki
reagovat
V prvé řadě jedno bezvýznámné Díky Imfovi za zajímavou recenzi od jednoho anonyma z netu...
 Jenom osobní poznámka.
Když jdu na SW, tak čekám lightsaber duels, honičky nebo nějakou
solidní akci ve vesmíru. Jednodušší  pohádku, kde je jasně profilované
dobro a zlo. Kde klaďasům fandím(pže to jsou sympatické a většinou
solidně obsazené postavy) a kde záporákové jsou over the top,ale zároveň
k nim mám nějaký respekt. Chci divný hlášky, které si budu pamatovat
dalších X let ( I love you -> I know ) a originální místa/planety/potvory/jiné rasy alienů... Nějaký rpg vývoj
postav v tom smyslu, že ano, hlavní klaďas má talent,ale musí se učit,
pracovat na sobě a pak se z něj něco stane. Nechi mít hned superhrdinku,která umí všechno a svého "mistra" dokonce zmlátí...
A většinu toho jsem tam prostě nedostal. Což je divný, pže to tam asi
je,ale je to takové pokroucené a zamlžené, že to tam prostě
nevidím...Ano, dostal jsem originální film, ale jsem v tomhle bohužel
asi hrozná konzerva a nepotřebuju otočit vše vzhůru nohama,pže 6-7 dílů
toho samého je už nuda,tak pojdme být originální za každou cenu a
všude.  Navíc tohle měl být ten "můj" starej Lukáš a to co jsem místo
toho dostal  bylo fakt naprd. Fakt chce většina lidí to co je v TLJ a nebo by raději viděla aspoň jeden solidní souboj/akci kde Luke
masakruje s lightsaberem a za cenu toho, že u toho nějak epicky chcípne?
Já to beru a všem co se jim to libí to moc přeju,ale evidetně UŽ nejsem
cílovka a po těch vlastně desítkách let to prostě trochu bolí..Dám tomu
teď rok dva klid a pak junknu na nějakou prodlouženou verzi a
uvidíme,co si o tom budu myslet pak. Teď mám spíš smutné pocity.
669524
V prvé řadě jedno bezvýznámné Díky Imfovi za zajímavou recenzi od jednoho anonyma z netu...  Jenom osobní poznámka. Když jdu na SW, tak čekám lightsaber duels, honičky nebo nějakou solidní akci ve vesmíru. Jednodušší  pohádku, kde je jasně profilované dobro a zlo. Kde klaďasům fandím(pže to jsou sympatické a většinou solidně obsazené postavy) a kde záporákové jsou over the top,ale zároveň k nim mám nějaký respekt. Chci divný hlášky, které si budu pamatovat dalších X let ( I love you -> I know ) a originální místa/planety/potvory/jiné rasy alienů... Nějaký rpg vývoj postav v tom smyslu, že ano, hlavní klaďas má talent,ale musí se učit, pracovat na sobě a pak se z něj něco stane. [spoiler]Nechi mít hned superhrdinku,která umí všechno a svého "mistra" dokonce zmlátí... [/spoiler] A většinu toho jsem tam prostě nedostal. Což je divný, pže to tam asi je,ale je to takové pokroucené a zamlžené, že to tam prostě nevidím...Ano, dostal jsem originální film, ale jsem v tomhle bohužel asi hrozná konzerva a nepotřebuju otočit vše vzhůru nohama,pže 6-7 dílů toho samého je už nuda,tak pojdme být originální za každou cenu a všude.  Navíc tohle měl být ten "můj" starej Lukáš a to co jsem místo toho dostal  bylo fakt naprd. Fakt chce většina lidí to co je v TLJ a[spoiler] nebo by raději viděla aspoň jeden solidní souboj/akci kde Luke masakruje s lightsaberem a za cenu toho, že u toho nějak epicky chcípne?[/spoiler] Já to beru a všem co se jim to libí to moc přeju,ale evidetně UŽ nejsem cílovka a po těch vlastně desítkách let to prostě trochu bolí..Dám tomu teď rok dva klid a pak junknu na nějakou prodlouženou verzi a uvidíme,co si o tom budu myslet pak. Teď mám spíš smutné pocity.
7 -2
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: dashiva
Souhlas. Tady mi na rozdíl od Ragnaroku Marvel humor nevadil. Byl decentní a rozhodně lepší než Jar Jar nebo C3PO.
669521
Souhlas. Tady mi na rozdíl od Ragnaroku Marvel humor nevadil. Byl decentní a rozhodně lepší než Jar Jar nebo C3PO.
669511
3 -3
reagovat
reaguje na: Muf
Slušná sračka, ten člověk je pomatenější, než jakýkoliv desítkař 8)
669520
Slušná sračka, ten člověk je pomatenější, než jakýkoliv desítkař *8)*
669499
7 -2
reagovat
Marvel humor byl v pohodě, ale je hustý, že mi i přímo v kině dávno před tím, než jsem zabředl do místní diskuze, vytanul na mysl Marvel :D já zas třeba nechápu, že někdo považuje za humor to zahození meče. Jako já se uchechtl, ale to se uchechtnu i u rotujícího chlápka, co sejme při pádu ze zádě Titanicu lodní šroub. Je to vtipný, ale humor to fakt neni, ne? :D tady jsem si hned řekl "aha, oukej, Luke to s tím trucováním myslí vážně". Neřekl jsem si "Ten Luke je ale trol a vtipálek, ha ha"
669517
Marvel humor byl v pohodě, ale je hustý, že mi i přímo v kině dávno před tím, než jsem zabředl do místní diskuze, vytanul na mysl Marvel *:D* já zas třeba nechápu, že někdo považuje za humor to zahození meče. Jako já se uchechtl, ale to se uchechtnu i u rotujícího chlápka, co sejme při pádu ze zádě Titanicu lodní šroub. Je to vtipný, ale humor to fakt neni, ne? *:D* tady jsem si hned řekl "aha, oukej, Luke to s tím trucováním myslí vážně". Neřekl jsem si "Ten Luke je ale trol a vtipálek, ha ha"
4 0
reagovat
reaguje na: Muf
wtf, fakt vám ten marvel humor prišiel taký debilný všetkým?

ako vážne vám tam nevadí ten Jar-Jar humor, ale vadí vám marvel humor?
Asi prestávam rozumieť ľuďom.

Btw:
to, že to je nezmyselná hlúposť, s tým problém súhlasiť nemám, aj keď ja osobne som sa bavil celkom dobre.
669511
wtf, fakt vám ten marvel humor prišiel taký debilný všetkým? ako vážne vám tam nevadí ten Jar-Jar humor, ale vadí vám marvel humor? Asi prestávam rozumieť ľuďom. Btw: to, že to je nezmyselná hlúposť, s tým problém súhlasiť nemám, aj keď ja osobne som sa bavil celkom dobre.
669500
5 -3
reagují: Robur
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se