Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Všechno nejhorší: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
11.12.2017 12:56:17
Docela jsem se na Všechno nejhorší těšil, ale film mě trochu zklamal. Fakt trvá než se to rozjede, a když už to začne být trochu vtipné, tak to uhne stranou a je to zas vážné. Chtělo to více odlehčení. Nicméně je to fajn oddychovka na večer s přáteli. 5-6/10  PS: Plusový bod za to že s vrahem je to trochu zajímavější, než se na první první pohled zdá.
0 0
reagovat
04.12.2017 21:42:22

5/10

Žánrová jednohubka pro mládež. Tradičně uchopené téma s několika dobrými nápady, které zabíjí finální klišé. Opakovaných 5/10
0 0
reagovat
12.11.2017 16:12:29
Celkem bavilo, ale trochu jsem tápal s tím zařazením horor-komedie. Jinak to téma s opakujícím dnem je stále dobrý, zajímavá by byla opravdová detektivka.
0 0
reagovat
03.11.2017 11:12:35

M.a.t.t.

Tohle to bylo, samozřejmě to není stejná zápletka, ale koncept ano. A ti dva jsou pochopitelně o dost lepší herci než kdokoliv ve Všechno nejhorší :) Epizoda Mystery Spot
0 0
reagovat
03.11.2017 10:19:57

6/10

takove nemastne - neslane....urcite se z toho dalo vytriskat vic...

Verim, ze dalsi dil by mohl byt lepsi... :+
0 0
reagovat
02.11.2017 20:07:15

Mr. Hlad

O ktorej epizode Supernatural je rec? Serial som uz pred nejakym casom prestal sledovat, aj ked je pravda, ze uz v prvych seriach boli obcas silne humorne diely zhadzujuce cely koncept. Ale rozhodne si nemyslim, ze im to vzdy fungovalo uplne idealne.

Celkovo vsak beriem, ze tento pristup nemusi sadnut kazdemu. O nieco podobne sa napriklad snazil aj film The Final Girls, ale ten ma naopak az tak neoslovil. (A pozeram, ze to mame opacne) :D
0 0
reagovat
02.11.2017 12:40:58
já se na to těším, co jsem viděl v kině trailer tak to vypadalo jako žánrová bžunda. nic víc, nic míň - recenze mne tedy zchladila až mi zalezl do těla. Snad se shodnu spíše s davem než s hladem 8)
0 0
reagovat
02.11.2017 08:52:08

Hlad

0 0
reagovat
02.11.2017 08:34:37

Ted.george

Chápu, že když tě jednou za čtrnáct dní pustí z práce a ty jdeš do kina, líbí se ti každá volovina :)
0 0
reagovat
02.11.2017 08:34:01

M.a.t.t.

Neříkám, že to tam nevidím. Ale určitě to tam není tak kvalitně a dobře vymyšlené a zpracované, abych tomu přikládal nějakou váhu. Konec konců tohle téma se ani zcela vážně pojmout snad nedá, i Edge of Tomorrow se občas měnilo v komedii, aby tam vyniklo to Cruisovo zoufalství. 

Jasně, nadhled to má, to píšu i v článku, ale i kdybych na to koukal jako na hororovou komedii nebo dokonce na parodii, tak to pořád myslím v těch zásadních prvcích drhne úplně stejně. Vlastně možná ještě víc, ta epizoda v Supernatural, ve které tam ten humor cpali mnohem otevřeněji, ukázala, že to fakt i s tím nadhledem jde udělat mnohem zajímavěji a víc chytře. 
0 0
reagovat
02.11.2017 00:40:32
Je to velmi fajn. Ja bych dal 7-8/10 a s Hladem se pak pohadam v soukromi. Netreba prat spinave pradlo na verejnosti. 

Jeste bych tu napsal, ze ocividne nema v zanru nakoukano, a to je uplne zbytecny :D
0 0
reagovat
01.11.2017 21:19:31

Mr. Hlad

Ja teda neviem, ale vazne chceme brat IMDB, kde su tie zanre obcas iba orientacne, ci rovno wikipediu za smerodajny ukazovatel? Za horor je tam oznacovany napriklad aj Get Out, ktory skutocne nie je primarne horor (na druhej strane, ja by som za neho neoznacil aj Babysitter, ci Better Watch Out) Ktokolvek kto si Happy Death Day pozrie musi jasne vidiet, ze komedialne ci satiricke prvky idu obcas vyrazne do popredia. Co napriklad nazorne dokumentuje aj klipova kolaz, v ktorej hlavna hrdinka spehuje potencialnych podozrivych a ktora sa svojim ponatim jednoducho neda brat vazne. A citajuc si ine recenzie na internete, vidia to to tam aj ini.
0 0
reagovat
01.11.2017 20:15:29
Dokoukáno a slabota. Ten potenciál jen prošumí a tolik nápadů a mechanik vyčpí do prázdna. Na hrdinku se fajně kouká, ale to je tak vše. Původní myšlenka je fajn, možná jsem se i chvíli bavil, přesto je to však podprůměr, který zaostává za nedávnými peckami, jako už zmíněná Babysitter nebo podobný Better Watch out.
0 0
reagovat
01.11.2017 20:10:26
Což je naprosto v pořádku a aspoň já s tebou nepolemizuju. Ale když jsem ten trailer náhodně viděl v kině, bez toho, aniž bych měl vůbec tušení o existenci toho filmu, tu nadsázku jsem vnímal jako prioritní. Imo se to snažili udělat ala Vřískot a ukázka tu ironii a balans s parodií ukazuje celkem zřetelně bez toho, že bych to tam chtěl vidět. Možná zatlačili na pilu až moc, no.
Film sem neviděl, takže jak je to s ním samým nekomentuju :).
0 0
reagovat
01.11.2017 19:58:22

Esglanor, Karlos

Já mám zase paradoxně pocit, že to, co píšete vy, je trošku "vychtěné" vůči tomu filmu. Vůbec to nemyslím zle, ale je snazší říct si, že je to nadsázka (v jakémkoliv případě, nejen v tomhle), než že to někdo zpackal. 

Třeba jsem fakt mimo, ale na IMDB ani na Wikipedii se to jako komedie neprezentuje, ale má to být horor/thriller/mystery. A v tom případě mi přijde naprosto fér k tomu jako k hororu přistupovat. 
0 0
reagovat
01.11.2017 17:11:40
On se jako hororova komedie film prezentoval už z traileru...;)
0 0
reagovat
01.11.2017 16:53:59

Esgalnor

Lepsie by som to nenapisal, ide o nazorny priklad toho, ked sa ocakavania nestretnu so skutocnostou ;)
0 0
reagovat
01.11.2017 16:32:46
Většinou teda s Hladem souhlasím, ale teď si teda myslím, že asi čekal úplně něco jinýho, než ten film ve finále je.
Protože horor to být nemá - je to i koncipovaný jako černá komedie s občas hutnější atmosférou. Maska je okatým výsměchem všem maskovaným zabijákům od Halloweenu po Vřískot, klišé o polepšení je tu natolik zveličený, že se prostě nedá brát vážně.
Mně se to líbilo, ne jako horor, ale jako hororová komediální jednohubka to bylo fajn, podobnejch žánrovejch oddechovek se teď už moc netočí. :+
0 0
reagovat
01.11.2017 16:15:35
  • Mě to čeká dneska tak uvidíme. Viděl už někdo Jigsawa? Zajímal by mě názor ostatních, jelikož já se celkem trápil.
0 0
reagovat
01.11.2017 13:24:45
Mne to naopak prislo ako velmi slusna hororova komedia a kedze som pristupil na to, ze je to skor komedia ako horor, tak som sa vlastne dost bavil. ;) A rozhodne si nemyslim, ze tvorcovia chceli urobit z vraha noveho Michaela Mayersa, taketo ambicie tam nikdy neboli.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se