Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kingsman: Zlatý kruh: Recenze

příspěvky 21 - 39 Napsat příspěvek
A samozřejmě vysvětlovačka plánu záporačky se světem i její motivace, včetně jejího psychologického rozboru ve filmu nechybí. Jen to chce koukat tím otevřeným oknem :D
Vtip s důchodcema dokonalej :D
389683
A samozřejmě vysvětlovačka plánu záporačky se světem i její motivace, včetně jejího psychologického rozboru ve filmu nechybí. Jen to chce koukat tím otevřeným oknem *:D* Vtip s důchodcema dokonalej *:D*
0 0
reagovat

9/10

Stejně přepálené a nekompromisní jako jednička. Pocitově o hodinu kratší a každá scéna vynikající. A recenze opět důkazem, že redakce MZ nám stárne a za pár let se může v klidu přidat k páprdům, co rozdělujou oskary. Souhlas snad jen s tím, že Firth byl nejlepším hercem na plátně.

Linky s prezidentem a princeznou rozhodně nebyly zbytečné, zatímco vysvětlovat, jak Poppy coby šéfka drogového kartelu ke svým penězům přišla, by bylo opravdu navíc. To snad pochopil každý a ve filmu to opravdu nemá co dělat. Dokonce vysvětluje i to, do čeho a proč investovala peníze, toliko k robotům.
389682
Stejně přepálené a nekompromisní jako jednička. Pocitově o hodinu kratší a každá scéna vynikající. A recenze opět důkazem, že redakce MZ nám stárne a za pár let se může v klidu přidat k páprdům, co rozdělujou oskary. Souhlas snad jen s tím, že Firth byl nejlepším hercem na plátně. Linky s prezidentem a princeznou rozhodně nebyly zbytečné, zatímco vysvětlovat, jak Poppy coby [spoiler]šéfka drogového kartelu[/spoiler] ke svým penězům přišla, by bylo opravdu navíc. To snad pochopil každý a ve filmu to opravdu nemá co dělat. Dokonce vysvětluje i to, do čeho a proč investovala peníze, toliko k [spoiler]robotům.[/spoiler]
9/10
0 0
reagovat

5/10

Tohle bolelo. Po vynikající jedničce jsem takové zklamání nečekal, navíc od samotného Vaughna. Nové postavy s vyjímkou Pedra Pascala nemají dost prostoru, záporačka je jen slabší odvar Jacksonova Valentina a co je nejhorší, staré postavy jako by úplně ztratily charisma. Vidět tento díl jako první, tak bych měl Egsyho za nesympatický blbečka a Harryho za dědu, co se tam octnul omylem a Firth ho herecky těžce nezvádl. Celá podzápletka se švédskou princeznou působí strašně na sílu a nevěrohodně, úplně jim chybí nějaká chemie. Zachraňují to jenom Merlin a Roxy (tohle bolelo taky)... No a "děj" je v podstatě jen náhodné lítání z jedné lokace na druhou... Tohle fakt bolelo a trojka mě snad po zlikvidování nejsympatištějších postav snad ani nezajímá.
389680
Tohle bolelo. Po vynikající jedničce jsem takové zklamání nečekal, navíc od samotného Vaughna. Nové postavy s vyjímkou Pedra Pascala nemají dost prostoru, záporačka je jen slabší odvar Jacksonova Valentina a co je nejhorší, staré postavy jako by úplně ztratily charisma. Vidět tento díl jako první, tak bych měl Egsyho za nesympatický blbečka a Harryho za dědu, co se tam octnul omylem a Firth ho herecky těžce nezvádl. Celá podzápletka se švédskou princeznou působí strašně na sílu a nevěrohodně, úplně jim chybí nějaká chemie. Zachraňují to jenom Merlin a Roxy [spoiler](tohle bolelo taky)..[/spoiler]. No a "děj" je v podstatě jen náhodné lítání z jedné lokace na druhou... Tohle fakt bolelo a trojka mě snad po zlikvidování nejsympatištějších postav snad ani nezajímá.
5/10
0 0
reagovat
Ja věděl, ze jakmile se tam nacpe amerika v jakýmkoliv stylu, tak pujde kvalita dolu. Citil jsem to uz z trailerů. :-
389635
Ja věděl, ze jakmile se tam nacpe amerika v jakýmkoliv stylu, tak pujde kvalita dolu. Citil jsem to uz z trailerů. *:-*
0 0
reagovat
Škoda potenciál tam byl, ale na tak dlouho stopáž je strašně málo akce i vtipu. Dlouhé rozmluvy více méně o ničem proto o to víc bijí do očí. Naštěstí to zachraňuje poslední půl hodina, která je našlapaná parádně. Za mne tedy 7/10.

P. S.  8) s narážkami na první díl jsem neměl problém, ba naopak.
389621
Škoda potenciál tam byl, ale na tak dlouho stopáž je strašně málo akce i vtipu. Dlouhé rozmluvy více méně o ničem proto o to víc bijí do očí. Naštěstí to zachraňuje poslední půl hodina, která je našlapaná parádně. Za mne tedy 7/10. P. S.  *8)* s narážkami na první díl jsem neměl problém, ba naopak.
0 0
reagovat

Bobby6killer

Tak jsem Snow Steam Iron právě shlédl a fakt slušný kraťas :+. Navíc je to komplet pořízeno iPhonem.
389603
Tak jsem Snow Steam Iron právě shlédl a fakt slušný kraťas *:+*. Navíc je to komplet pořízeno iPhonem.
Bobby6killer
0 0
reagovat

Bobby6killer

chtěl by dělat další reboot F4:D
389600
chtěl by dělat další reboot F4*:D*
Bobby6killer
0 0
reagovat
Snyder teď btw natočil zajímavej kraťas Snow Steam Iron :D pro nás co jim chybí. Jinak doufám, že ten další Vaughnův film, na kterej se budem kolektivně těšit bude další Superman pro DC ;)
389598
Snyder teď btw natočil zajímavej kraťas Snow Steam Iron *:D* pro nás co jim chybí. Jinak doufám, že ten další Vaughnův film, na kterej se budem kolektivně těšit bude další Superman pro DC *;)*
0 0
reagovat

Messik01

To úplně ne. Jsme zklamaní, ale věříme, že příště to bude lepší, ať už Vaughn natočí cokoliv. 

U Snydera doufáme, že se rozhodne objevit sám sebe a zkoumat vlastní nitro a odjede tak na třicet let do Nepálu, kde bude žít mezi mnichy. :D
389596
To úplně ne. Jsme zklamaní, ale věříme, že příště to bude lepší, ať už Vaughn natočí cokoliv.  U Snydera doufáme, že se rozhodne objevit sám sebe a zkoumat vlastní nitro a odjede tak na třicet let do Nepálu, kde bude žít mezi mnichy. *:D*
Messik01
0 0
reagovat
Já tomu furt nevěřim :(
389593
Já tomu furt nevěřim *:(*
0 0
reagovat
Koukám, že u chlapů v Moviezonu se Vaughn dostává na stejnou metu jako Zack Snyder :D:))
389591
Koukám, že u chlapů v Moviezonu se Vaughn dostává na stejnou metu jako Zack Snyder *:D**:))*
0 0
reagovat

KarelR

Spíš se nabízí srovnání s Kick-Ass, za který je zodpovědný taky Millar a Vaughn jej taky přivedl do kina...a to s podobným "zpožděním" premiéry oproti vydání prvního sešitu. Tam se ale hovoří striktně o adaptaci 8)
389590
Spíš se nabízí srovnání s Kick-Ass, za který je zodpovědný taky Millar a Vaughn jej taky přivedl do kina...a to s podobným "zpožděním" premiéry oproti vydání prvního sešitu. Tam se ale hovoří striktně o adaptaci *8)*
KarelR
0 0
reagovat

sushi232

Comics a film vznikaly zčásti paralelně, adaptace je v tomhle případě trochu silný slovo. Ale hlavně je to prostě jeho filmová série, není to jako když točil X-Meny :)
389588
Comics a film vznikaly zčásti paralelně, adaptace je v tomhle případě trochu silný slovo. Ale hlavně je to prostě jeho filmová série, není to jako když točil X-Meny *:)*
sushi232
0 0
reagovat
Budu se opakovat, ale wtf. Za mě 9/10 a na trojku s redneck tatumem učícím se manners se těším moc.
389587
Budu se opakovat, ale wtf. Za mě 9/10 a na trojku s redneck tatumem učícím se manners se těším moc.
0 0
reagovat

Vlastní dílo?

Jen tak pro pořádek, tou "vlastní značkou" a "vlastním dílem" je myšlena společnost MARV Films, ne Kingsman, žejo? Protože film je, pokud vím, podle komixu.
389586
Jen tak pro pořádek, tou "vlastní značkou" a "vlastním dílem" je myšlena společnost MARV Films, ne Kingsman, žejo? Protože film je, pokud vím, podle komixu.
Vlastní dílo?
0 0
reagovat

Trochu lituju,

ze jsem se - vyjimecne - hnal na predpremieru, mohl jsem si usetrit petibabu. Ne, ze by me to vylozene urazilo, ale film me hodne zklamal a ve spojeni s prepalenym zvukem a presolenym popcornem v Ostravskem Cinestaru si pristi navstevu kina poradne rozmyslim.nebo minimalne pockam na vase dojmy. 

Tady jsem proste veril, ze to Vaughn neposere a posral. Mozna jste s tim hodnocenim az moc ovlivneni prvnim dilem a zklamanim z velkych ocekavani, porad to nejake kvality a emoce melo, ale bohuzel je to dokazalo zakopat ve srackach. Jak jsem si dal prvni dil 3x, tenhle byl jednou moc:( 
6/10
389583
ze jsem se - vyjimecne - hnal na predpremieru, mohl jsem si usetrit petibabu. Ne, ze by me to vylozene urazilo, ale film me hodne zklamal a ve spojeni s prepalenym zvukem a presolenym popcornem v Ostravskem Cinestaru si pristi navstevu kina poradne rozmyslim.nebo minimalne pockam na vase dojmy.  Tady jsem proste veril, ze to Vaughn neposere a posral. Mozna jste s tim hodnocenim az moc ovlivneni prvnim dilem a zklamanim z velkych ocekavani, porad to nejake kvality a emoce melo, ale bohuzel je to dokazalo zakopat ve srackach. Jak jsem si dal prvni dil 3x, tenhle byl jednou moc:(  6/10
Trochu lituju,
0 0
reagovat
btw..nejlepší vtip je ten s těma důchodcema v lyžařským středisku :D
389580
btw..nejlepší vtip je ten s těma důchodcema v lyžařským středisku *:D*
0 0
reagovat
Číst to mě bolí. Zklamání roku... Chodím do kina (většinou) podle Moviezone. Vaughna i Kingsmany mám rád (moc), ale to i Moviezone. Kino mě mine.
389579
Číst to mě bolí. Zklamání roku... Chodím do kina (většinou) podle Moviezone. Vaughna i Kingsmany mám rád (moc), ale to i Moviezone. Kino mě mine.
0 0
reagovat

KarelR

No ja se treba na rozvedeni pribehu se svedskou princeznou hodne tesil.

Videl sem tam potencial a tvoje slova me zklamala.
389574
No ja se treba na rozvedeni pribehu se svedskou princeznou hodne tesil. Videl sem tam potencial a tvoje slova me zklamala.
KarelR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se