Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars se utkají s Wonder Woman


ikona
KarelR
j. j. abramspatty jenkinsstar warswonder woman
Diana a Rey by si za dva roky měly jít po krku. A u Warnerů z toho asi nemají moc velkou radost... 

V posledních 24 hodinách jste dostali novinku o Star Wars (J. J. Abrams natočí Epizodu IX) a o Wonder Wonder (u dvojky se vrací za kameru Patty Jenkins), tak to pojďme zastřešit jednou společnou. Ještě včera ráno měly deváté Star Wars premiéru 24. května 2019 a druhá Wonder Woman 13. prosince 2019. Jak ale mnozí předpokládali, na Džej Džeje byly necelé dva roky do premiéry prostě málo a povedlo se mu film o 7 měsíců odsunout.

Kam přesně? Tipujete (skoro) správně. Epizoda VII šla do kin 18. prosince 2015, Epizodu VIII uvidíme 15. prosince 2017 a Epizoda IX byla právě potvrzena na 20. prosince 2019. Nová trilogie tak fasuje přesně dvouleté rozestupy a její finále dorazí týden po Wonder Woman 2, což pro Warnery vůbec nejsou dobré zprávy.

 

Ne, nechci tu zpochybňovat komerční potenciál nejslavnější superhrdinky - její první sólovka má na kontě 816 milionů a líbila se, takže je dvojka jasný megahit. Dělat předskokana "závěru" Star Wars by ale neprospělo nikomu a u Warner Bros. už možná přemýšlí o tom, že před Jedii nevezmou dráhu podobně jako před dvěma lety Warcraft.

Co takhle Wonder Woman v listopadu 2019 ve slotu Fantastických zvířat a Justice League? Anebo v březnu 2020 ve slotu Batman vs. Superman? Možností je vícero, takže bude zajímavé sledovat, jestli Warneři ustoupí, anebo Wonder Woman pošlou do tvrdého duelu s Rey. Vemte nicméně jed na to, že Lucasfilm už necukne, protože miliarda Rogue One definitivně udělala ze Star Wars vánoční trvalku.

---

Vytáhni v hospodě: Květnový slot devátých Star Wars podědil hraný Aladin Guye Ritchieho s Willem Smithem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace