Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí druhou Wonder Woman?


ikona
Mr. Hlad
dcgal gadotjustice leaguepatty jenkinswonder woman
DC a Warneři začínají pracovat na pokračování překvapivého comicsového megahitu. Kdo bude stát za kamerou? 

Nejspíš ani u Warnerů nečekali, že z Wonder Woman bude takový hit. Ačkoliv se vás budou comicsoví fandové pokoušet přesvědčit o opaku, zdaleka to není tak známá postava jako Batman se Supermanem. A ti v kinech nepředvedli takové věci, jaké od nich studio a diváci čekali. Když pak do kin mířila podstatně méně slavná postava, kterou navíc hrála půvabná, ale ne moc známá Gal Gadot, nikdo nevěřil v útok na osmisetmilionové tržby. Ale vyšlo to. Wonder Woman se totiž povedlo prodat divačkám, které na podobné věci obvykle tolik nechodí, a film se chytře svezl na vlně „girl power.“ My jsme z něj sice úplně nadšení nebyli, především proto, že to vlastně byla dost obyčejná comicsovka, kterou ve finále zprasil snyderovský digibordel, ale budiž. Byl to hit a hity dostávají sequely.

 

Wonder Woman si údajně vybojovala prominentnější místo v Justice League, ale 13. prosince 2019 dorazí do kin i její regulérní sequel. Nedávno jsme zjistili, že by se měl odehrávat během studené války, a pochopitelně se vrátí Gal Gadot. A teď víme, že dorazí i režisérka Patty Jenkins. Ta měla na rozdíl od herecké hvězdy smlouvu jen na jeden film, u Warnerů si ale logicky řekli, že není důvod měnit vítězný tým. Jenkins už nějakou dobu pracuje na scénáři spolu s Geoffem Johnsem a bude i produkovat. A podle Variety si za to přijde na velmi milých 8 milionů dolarů (za první díl dostala 8x méně) a stane se tak nejlépe placenou režisérkou v historii. Snad nám za ty prachy za pár let naservíruje i vynikající film.

--- 

Vytáhni v hospodě: O roli ve dvojce Wonder Woman si řekla Geena Davis a prý už o své účasti jednala s Patty Jenkins. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace