Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hromada hvězd pro Disneyho


ikona
Mr. Hlad
aladdincolin farrelldisneydumboguy ritchiejungle booktim burtonwill smith
Létající sloni i koberce a herecké hvězdy na každém kroku. Disney u svých nových pohádek casting rozhodně nepodceňuje.  

Ani u Disneyho nejspíš nečekali, že budou s hranými adaptacemi svých klasických pohádek slavit takový úspěch. Popelka vydělala slušné prachy, Kniha džunglí si skoro sáhla na miliardu a Kráska a zvíře je momentálně desátý komerčně nejúspěšnější film vůbec. Logicky to znamená, že podobných rodinných kousků uvidíme v budoucnu ještě hodně. Zatím nám to ale nevadí, protože zaprvé se na to vždycky dalo docela dobře koukat a zadruhé se u Disneyho snaží k novým projektům lákat celkem zajímavá režisérská jména. A taky herce a teď už konečně víme, na koho se můžeme oficiálně těšit v dalších pohádkových (nejspíš) megahitech. 

 

Příští rok měla dorazit Mulan, kterou točí Niki Caro, na tu si však nakonec chvilku počkáme, a tak můžeme v klidu vyhlížet rok 2019, kdy vezme kina útokem létající slon Dumbo. Předělávky animované klasiky z roku 1941 se ujal Tim Burton a hrát v ní NEBUDOU Johnny Depp ani Helena Bonham Carter. Potvrzené však je, že Michael Keaton se ujme role zlého obchodníka jménem Vandevere, akrobatku Colette ztvární Eva Green a majitele cirkusu Maxe Mediciho Danny DeVito. Hlavní roli nakonec dostal Colin Farrell, jenž si zahraje bývalou cirkusovou hvězdu, která se po návratu z války stará o slona s obříma ušima. Farrell tak dostal roli, kterou před nedávnem odmítl Chris Pine a po něm Casey Affleck. 

 

Herce má i Aladdin, na rozdíl od Dumba ovšem netušíme, kdy dorazí do kin a všechno se teprve připravuje. Za kamerou bude Guy Ritchie, jenž si snad napraví komerční renomé po skvělém, ale totálně odignorovaném Králi Artušovi, a potvrdily se drby, že kouzelné Džina převezme po Robinu Williamsovi Will Smith, což je fajn volba. U Disneyho prý měli v poslední době plné ruce práce s hledáním nového Aladdina a Jasmíny a i když ve hře byla známější jména jako Riz Amed nebo Dev Patel, hlavního hrdinu si nakonec zahraje egyptsko-kanadský herec Mena Massoud, o němž pravděpodobně slyšíte poprvé. Jasmíny se pak ujme Naomi Scott, kterou jste mohli letos vidět ve Strážcích vesmíru. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace