Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

J. J. Abrams se vrací ke Star Wars


ikona
KarelR
j. j. abramsstar wars
Deváté Star Wars si našly náhradu za propuštěného Colina Trevorrowa. 

Kdybyste se mě dneska ráno zeptali, komu bych nejradši svěřil Epizodu IX, z fleku bych řekl J. J. Abrams. Ačkoliv Epizoda VII leckoho zklamala, za mě to byl parádní most mezi původní a nejnovější trilogií, jenž zaslouženě lámal rekordy. Prosincovou Epizodu VIII natočil Rian Johnson (Looper), který snad ukáže, že zvládne i velký film. Abrams je ale prostě jistota, takže je pro Lucasfilm velkou výhrou, že se nakonec ujme i "finální" Epizody IX.

Režiséra tedy máme. A co scénář? I ten spadl do klína Abramsovi, jenž Epizodu VII napsal společně s Lawrencem Kasdanem a tentokrát bude mít za parťáka Chrise Terria. Jak určitě víte, Terrio se po oscarovém Argu zakopal u Warnerů, kde zajišťoval vnoučata psaním Batman vs. Superman a Justice League. Přeběhnutí k Lucasfilmu je pro něj tedy zásadní změnou, která ho snad dovede k co nejlepším výkonům.

 

V tuhle chvíli ještě nevíme, kdo všechno si v Epizodě IX zahraje a o čem bude. A co se týče premiéry v květnu 2019, ta není (už kvůli smrti Carrie Fisher a odejití Colina Trevorrowa) stoprocentně jistá, jelikož film víceméně začíná potřetí od začátku. Lucasfilm se navíc při produkci Rogue One a Hana Sola vykoupal ve spoustě problémů, jež dokázaly bezprecedentní nadvládu Kathleen Kennedy. S Johnsonem si ale očividně sedla a to samé platí pro Abramse, tak doufejme, že Džej Džej všechno ustojí a natočí další neskutečný megahit!

---

Vytáhni v hospodě: Proč Colin Trevorrow "opustil" Epizodu IX? Podle interních drbů mu po úspěchu Jurského světa narostl moc velký hřebínek, což Kathleen prostě netoleruje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace