Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Joker a Harley Quinn dostanou vlastní film

příspěvky 21 - 27 Napsat příspěvek

KarelR

Nenašel jsem nikde článek Hollywood Reporteru, kde se potvrzuje, že Reesův Batman bude mimo DCEU a hlavně bez Afflecka. Můžeš poslat odkaz?

Chápu, že za tím musí být ty osobní Affleckovi problémy, ale působí to jako hrozný bordel a  hlavně hrozně směšně, když si vezmete ty prohlášení po BvS, kdy byl Affleck na filmu to nejlepší, to jeho zainteresování do nového filmu do postavy jak se to všude neustále omílalo. Ještě před měsícem vyšlo jasné ujištění na Comic Conu. Takové neustálé změny plánů a sekání dalších filmů jak Baťa cvičky, nemůžou ani ty nezaritější fanoušky nechat v klidu, že vše jde jak má. 
387753
Nenašel jsem nikde článek Hollywood Reporteru, kde se potvrzuje, že Reesův Batman bude mimo DCEU a hlavně bez Afflecka. Můžeš poslat odkaz? Chápu, že za tím musí být ty osobní Affleckovi problémy, ale působí to jako hrozný bordel a  hlavně hrozně směšně, když si vezmete ty prohlášení po BvS, kdy byl Affleck na filmu to nejlepší, to jeho zainteresování do nového filmu do postavy jak se to všude neustále omílalo. Ještě před měsícem vyšlo jasné [url=https://www.usatoday.com/story/life/movies/2017/07/22/comic-con-ben-affleck-batman-dc/502287001/]ujištění[/url] na Comic Conu. Takové neustálé změny plánů a sekání dalších filmů jak Baťa cvičky, nemůžou ani ty nezaritější fanoušky nechat v klidu, že vše jde jak má. 
KarelR
0 0
reagovat

Chermy

Nechci se Warnerů nějak moc zastávat, ale tohle přeci vůbec nesouvisí s nima, oni se k ničemu žádným způsobem nevyjádřili :D Nějaký novinář napsal tuhle zprávu, nejspíš na základě nějakýho dost pochybnýho zdroje a pak ji sám opravil. K smíchu j teda hlavně on. Chápu, že to hází špatný světlo na celý DC, ale je to trošku nespravedlivý.
387751
Nechci se Warnerů nějak moc zastávat, ale tohle přeci vůbec nesouvisí s nima, oni se k ničemu žádným způsobem nevyjádřili *:D* Nějaký novinář napsal tuhle zprávu, nejspíš na základě nějakýho dost pochybnýho zdroje a pak ji sám opravil. K smíchu j teda hlavně on. Chápu, že to hází špatný světlo na celý DC, ale je to trošku nespravedlivý.
Chermy
0 0
reagovat
Tak tohle je fakt komedie, bohužel se to nedokážu zasmát....
387750
Tak tohle je fakt komedie, bohužel se to nedokážu zasmát....
0 0
reagovat
Prostě Warněři se chcou srovnat se Sony v oblasti plánování komiksových filmů.

Zkráceně vedení několika verzí jednotlivých postav je fail. TV vs film pochopím, ale točit několik filmových verzí, to už je na Chocholouška.
387749
Prostě Warněři se chcou srovnat se Sony v oblasti plánování komiksových filmů. Zkráceně vedení několika verzí jednotlivých postav je fail. TV vs film pochopím, ale točit několik filmových verzí, to už je na Chocholouška.
0 0
reagovat

KarelR

" v níž si zahrají Jared Leto a Harley Quinn" - asi by tam mělo být jméno herečky, ne?
387748
" v níž si zahrají Jared Leto a Harley Quinn" - asi by tam mělo být jméno herečky, ne?
KarelR
0 0
reagovat
"Záhy ale vyšla aktualizace, podle níž zatím není jasné, kam bude film patřit" Tomu se vážně už nedá nesmát :D
387747
[i]"Záhy ale vyšla aktualizace, podle níž zatím není jasné, kam bude film patřit" Tomu se vážně už nedá nesmát *:D*[/i]
0 0
reagovat
Tak to vypada, ze DC ultras si tady uz nemaji na co stezovat. O DC se pise docela dost. Jen ten obsah uz asi moc nepotesi.
JInak doufam, ze se DC trochu uklidni s tema planama a hlavne, ze si pohlidaj PR. Tyhle zpravy z poslednich dni jsou spis ke skode, nechapu, ze jim to porad nedochazi
387745
Tak to vypada, ze DC ultras si tady uz nemaji na co stezovat. O DC se pise docela dost. Jen ten obsah uz asi moc nepotesi. JInak doufam, ze se DC trochu uklidni s tema planama a hlavne, ze si pohlidaj PR. Tyhle zpravy z poslednich dni jsou spis ke skode, nechapu, ze jim to porad nedochazi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se