Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Po strništi bos: Recenze

příspěvky 21 - 24 Napsat příspěvek
Škoda, Svěrák má na světovou látku a má potenciál oslovit světové publikum - zdařile to našlápl už u Kolji, škoda jen, že potenciální hit Tmavomodrý svět zazdila americká kopírka - Pearl Harbor. 
No, pokud se skutečně odhodlá natočit sci-fi, bude to fajn osvěžení v našich luzích a hájích.
A na to Po strništi bos stejně zajdu - myslím, že každý český film, který není vyloženě odpad, by se měl podpořit, protože jinak by tu vznikaly samý Babovřesky, Kameňáky a stupidní pohádky s pitvořícími se čerty. Letos tedy zatím bída, loni (Hepnarová, Polednice, Masaryk) to kvalitativně u nás bylo na úplně jiný úrovni. Tak snad se ještě dokáže objevit nějaký překvápko, který zároveň kasovně uspěje - naděje upínám k Miladě (i když... vypadá všelijak).
387370
Škoda, Svěrák má na světovou látku a má potenciál oslovit světové publikum - zdařile to našlápl už u Kolji, škoda jen, že potenciální hit Tmavomodrý svět zazdila americká kopírka - Pearl Harbor.  No, pokud se skutečně odhodlá natočit sci-fi, bude to fajn osvěžení v našich luzích a hájích. A na to Po strništi bos stejně zajdu - myslím, že každý český film, který není vyloženě odpad, by se měl podpořit, protože jinak by tu vznikaly samý Babovřesky, Kameňáky a stupidní pohádky s pitvořícími se čerty. Letos tedy zatím bída, loni (Hepnarová, Polednice, Masaryk) to kvalitativně u nás bylo na úplně jiný úrovni. Tak snad se ještě dokáže objevit nějaký překvápko, který zároveň kasovně uspěje - naděje upínám k Miladě (i když... vypadá všelijak).
0 0
reagovat
Zajimavy rozhovor. Vlastne me potvrdil muj pocit z Tri bratru a Po strnisti bos. Oba filmy vznikly jako zalozni reseni, kdyz mu failnul pokus o natoceni zahranicnich kniznich bestselleru. Skoda, ze mu to nevyslo ty pripravovane scenare byly radikalne odlisne od toho co nakonec jako zalozni reseni natocil.

Obrovska skoda, ze Obsluhoval jsem anglickeho krale dali Menzelovi, pod Sverakovou taktovkou by to dopadlo myslim si mnohem lip.
387368
Zajimavy rozhovor. Vlastne me potvrdil muj pocit z Tri bratru a Po strnisti bos. Oba filmy vznikly jako zalozni reseni, kdyz mu failnul pokus o natoceni zahranicnich kniznich bestselleru. Skoda, ze mu to nevyslo ty pripravovane scenare byly radikalne odlisne od toho co nakonec jako zalozni reseni natocil. Obrovska skoda, ze Obsluhoval jsem anglickeho krale dali Menzelovi, pod Sverakovou taktovkou by to dopadlo myslim si mnohem lip.
0 0
reagovat
Asi jsem úplně mimo, ale proč nosí Eda na hlavě namísto čepice takový kříž ze dvou pruhů?
Nejste mimo, lidi se mě ptají často, asi k tomu budeme muset vydat nějaké prohlášení.

On ho nosil i váš táta v Obecné škole, že jo?
Vlastně to je dobový gel, aby vlasy nelítaly například při sportu. Maminka synovi ulízla patičku, ta pak pod křížem držela. I můj tatínek ho nosil, takže to asi bývala v té době běžná věc.

link
387367
Asi jsem úplně mimo, ale proč nosí Eda na hlavě namísto čepice takový kříž ze dvou pruhů? Nejste mimo, lidi se mě ptají často, asi k tomu budeme muset vydat nějaké prohlášení. On ho nosil i váš táta v Obecné škole, že jo? Vlastně to je dobový gel, aby vlasy nelítaly například při sportu. Maminka synovi ulízla patičku, ta pak pod křížem držela. I můj tatínek ho nosil, takže to asi bývala v té době běžná věc. http://reportermagazin.cz/a/ivcdx/jan-sverak-je-to-muj-posledni-film-ostatne-jako-vzdycky
0 0
reagovat
Co to má vlastně ten kluk na hlavě? 
387366
Co to má vlastně ten kluk na hlavě? 
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se