Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Já, padouch 3: Recenze

příspěvky 1 - 14 Napsat příspěvek
Rovnako nudne peklicko ako prve dve casti no s (viac nez) par pivami v sebe a s atmosferou amfiku,to ma akesi caro 5/10
384373
Rovnako nudne peklicko ako prve dve casti no s (viac nez) par pivami v sebe a s atmosferou amfiku,to ma akesi caro 5/10
0 0
reagovat

7*

Já mám Mimoně rád. Jsou ulítlí, ale "na  nic si nehrajou". Tenhle film je naprosto  pohodový animák, často jsem se upřímně zasmál, 80s záporák vládne a mimoně v superstar a vězení sjedu na youtube ještě hodněkrát. Pro lidi, kterým se líbilo cokoli předchozího to rozhodně doporučuju. :+
384330
Já mám Mimoně rád. Jsou ulítlí, ale "na  nic si nehrajou". Tenhle film je naprosto  pohodový animák, často jsem se upřímně zasmál, 80s záporák vládne a mimoně v superstar a vězení sjedu na youtube ještě hodněkrát. Pro lidi, kterým se líbilo cokoli předchozího to rozhodně doporučuju. *:+*
7*
0 0
reagovat
Já se na filmy prostě pořád dívám jako na zábavu. Hodně lidí po letech přejde na styl Antona Ega a už si neužívá obyčejné filmy a chce jen filmové události. Ty nepřijdou častěji, než jednou za rok a pak to podle toho dopadá, nic ve zlém :)
384314
Já se na filmy prostě pořád dívám jako na zábavu. Hodně lidí po letech přejde na styl Antona Ega a už si neužívá obyčejné filmy a chce jen filmové události. Ty nepřijdou častěji, než jednou za rok a pak to podle toho dopadá, nic ve zlém *:)*
0 0
reagovat

KarelR

Ty série, které jsem uvedl (snad s výjimkou Vetřelců), pouze rozvíjejí děj prvního filmu a jsou přesně stejné. Stejný střih, stejná nálada, stejné postupy. Protože byly perfektní, nic se neměnilo, díkybohu. A tak to má být, pokud se samozřejmě nejedná o desátý díl, to by se přejedlo asi každému.

TedGeorge
Úžasňákovi patří mezi nejlepší animáky všech dob, těch 7/10 mi přijde málo, možná to překlep bude. A neznám jediné dítě, které by si Já, padouch neužilo a nebylo nadšené. 6/10 je výsměch, je to pohádka pro děti. Něco jako když Spáčilová hodnotí sci-fi, které z duše nesnáší.
384313
Ty série, které jsem uvedl (snad s výjimkou Vetřelců), pouze rozvíjejí děj prvního filmu a jsou přesně stejné. Stejný střih, stejná nálada, stejné postupy. Protože byly perfektní, nic se neměnilo, díkybohu. A tak to má být, pokud se samozřejmě nejedná o desátý díl, to by se přejedlo asi každému. [b]TedGeorge [/b]Úžasňákovi patří mezi nejlepší animáky všech dob, těch 7/10 mi přijde málo, možná to překlep bude. A neznám jediné dítě, které by si Já, padouch neužilo a nebylo nadšené. 6/10 je výsměch, je to pohádka pro děti. Něco jako když Spáčilová hodnotí sci-fi, které z duše nesnáší.
KarelR
0 0
reagovat

Robur

"Protože nikdo nechce originalitu od pokračování. Nebyla v Kmotrech, nebyla v Pánech prstenů, nebyla ani ve Vetřelcích a Terminátorech."

WHAT?!?! :D:D

Každej ten sequel v sobě právě má něco navíc, čím krásně staví na jedničce, ale zároveň si jde vlastní cestou. Neoriginální pokračování fakt vypadaj úplně jinak 8)
384303
"Protože nikdo nechce originalitu od pokračování. Nebyla v Kmotrech, nebyla v Pánech prstenů, nebyla ani ve Vetřelcích a Terminátorech." WHAT?!?! *:D**:D* Každej ten sequel v sobě právě má něco navíc, čím krásně staví na jedničce, ale zároveň si jde vlastní cestou. Neoriginální pokračování fakt vypadaj úplně jinak *8)*
Robur
1 0
reagovat

Robur

Uzasnakovi 7/10 bude nejspis preklep.
384302
Uzasnakovi 7/10 bude nejspis preklep.
Robur
1 0
reagovat
Hodnocení podobných filmů: Já, padouch 6/10; Já, padouch 2 5/10; Úžasňákovi 7/10; Mimoni 2/10.
Takže i trojka vypadá na slušnou zábavu a nadprůměrný animák.
A vzhledem k větě "Mno, tohle co do originality příběhu na veledílo nevypadá." je to povinnost pro všechny fandy předchozích dílů. Protože nikdo nechce originalitu od pokračování. Nebyla v Kmotrech, nebyla v Pánech prstenů, nebyla ani ve Vetřelcích a Terminátorech. Tak ji prosím nechtějte po animáku, primárně určeném pro děti.
384301
Hodnocení podobných filmů: Já, padouch [b]6/10[/b]; Já, padouch 2 [b]5/10[/b]; Úžasňákovi [b]7/10[/b]; Mimoni [b]2/10[/b]. Takže i trojka vypadá na slušnou zábavu a nadprůměrný animák. A vzhledem k větě [b]"Mno, tohle co do originality příběhu na veledílo nevypadá."[/b] je to povinnost pro všechny fandy předchozích dílů. Protože nikdo nechce originalitu od pokračování. Nebyla v Kmotrech, nebyla v Pánech prstenů, nebyla ani ve Vetřelcích a Terminátorech. Tak ji prosím nechtějte po animáku, primárně určeném pro děti.
0 0
reagovat
Mňa jednička a dvojka prekvapivo bavili. Asi najviac z aktuálnych animákov. Tak by mohol niekto taký referovať komu sa tiež páčili prvé 2?
384290
Mňa jednička a dvojka prekvapivo bavili. Asi najviac z aktuálnych animákov. Tak by mohol niekto taký referovať komu sa tiež páčili prvé 2?
0 0
reagovat
Nemit deti, urcite bych na to nesel, ale jsem docela spokojenej, protoze jsem cekal malo. Neni to zdaleka tak vtipne, jak se snazilo byt, ale i tak za me 6/10.
Vadila mne akorat ta asi dvacetileta vylizanice samozrejme zase za mnou, ktera se smala kazdymu slovu a zaberu uz pri reklamach.
384271
Nemit deti, urcite bych na to nesel, ale jsem docela spokojenej, protoze jsem cekal malo. Neni to zdaleka tak vtipne, jak se snazilo byt, ale i tak za me 6/10. Vadila mne akorat ta asi dvacetileta vylizanice samozrejme zase za mnou, ktera se smala kazdymu slovu a zaberu uz pri reklamach.
0 0
reagovat
Na Rimsyho nemaju tieto filmy dobry  vplyv.  To ze si dokazal uzit Mumiu a naopak kritizovat Stratene mesto Z je signalom, ze uz nedokaze rozlisovat medzi kvalitou a nekvalitou. Vidite, co ste mu to v redakcii spravili :))
384220
Na Rimsyho nemaju tieto filmy dobry  vplyv.  To ze si dokazal uzit Mumiu a naopak kritizovat Stratene mesto Z je signalom, ze uz nedokaze rozlisovat medzi kvalitou a nekvalitou. Vidite, co ste mu to v redakcii spravili *:))*
0 0
reagovat
Rimsy nenavidi filmy :D
384213
Rimsy nenavidi filmy *:D*
0 0
reagovat
Do tretice vseho priserneho.
384194
Do tretice vseho priserneho.
0 0
reagovat
Náhodou je to docela ok :):)
384178
Náhodou je to docela ok *:)**:)*
0 0
reagovat
Šňůra Rimsyho pokračuje :D
384173
Šňůra Rimsyho pokračuje *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se