Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Král Artuš: Legenda o meči: Recenze

příspěvky 81 - 81 Napsat příspěvek
Úplně první myšlenky které jsem si nesl v hlavě z kina:

RPG film/hra z ranku Darksiders, na kterou byla jen navlečena Artušovská legenda. Jako kdyby to i někdo plánoval a scénař k tomu i přímo vybízí. Prvotní tréninkové mise, jakési urychlení děje aby hráč nezůstával dlouho jako malý kluk a mohl se rovnou vydat do víru dění. Jinde by se na meč čekalo třeba i do půlky filmu, tady ne jde se na věc a to s vervou, potřebujete mít pro hráče jeho novou hračku, jenže hračka zlobí, takže rychlá změna prostředí, nesmíte se nudit a jde se na další tréninkovku. Pak je to ráz na ráz, mlátíte random plebs, naučíte se první kombo a v určitou chvíli se i utrhnete ze řetězu. Ovšem gamedesign to vycítí a trochu zařadí zpátečku, přichází kradmá assasin mise, která nevede k tomu co jste od ní čekali....a tak to jde dál přes pár zvratů až k vyvrcholení a epickému souboji.
Po něm následuje část ještě bez titulků s navnazením na budoucí DLC či snad i možný druhý díl. Za mě 7,5/10

Plus vše to co o tom říká Hlad, škoda že nepoužil včerejší kokainové přirovnání.
380488
Úplně první myšlenky které jsem si nesl v hlavě z kina: RPG film/hra z ranku Darksiders, na kterou byla jen navlečena Artušovská legenda. Jako kdyby to i někdo plánoval a scénař k tomu i přímo vybízí. Prvotní tréninkové mise, jakési urychlení děje aby hráč nezůstával dlouho jako malý kluk a mohl se rovnou vydat do víru dění. Jinde by se na meč čekalo třeba i do půlky filmu, tady ne jde se na věc a to s vervou, potřebujete mít pro hráče jeho novou hračku, jenže hračka zlobí, takže rychlá změna prostředí, nesmíte se nudit a jde se na další tréninkovku. Pak je to ráz na ráz, mlátíte random plebs, naučíte se první kombo a v určitou chvíli se i utrhnete ze řetězu. Ovšem gamedesign to vycítí a trochu zařadí zpátečku, přichází kradmá assasin mise, která nevede k tomu co jste od ní čekali....a tak to jde dál přes pár zvratů až k vyvrcholení a epickému souboji. Po něm následuje část ještě bez titulků s navnazením na budoucí DLC či snad i možný druhý díl. Za mě 7,5/10 Plus vše to co o tom říká Hlad, škoda že nepoužil včerejší kokainové přirovnání.
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se