Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kráska a zvíře má miliardu, Disney nepřestává slavit


ikona
TedGeorge
box officedisneyemma watsonmiliarda
Tenhle milník si zaslouží rozebrat ve dvou kapitolách. Kdo mohl tušit takový úspěch? Já. 

Vítejte u článku, který vám suše oznamuje, že další Disneyovka má miliardu. Hned na úvod si dovolím organizační poznatek. Jak už jste si jistě všimli, můj artikl má dvě kapitoly. První bude klasický oslavný proud slov, který vám do hlavy nacpe dechberoucí čísla a uspokojí většinového čtenáře toužícího po klasicky napsané „oznamovačce“. Druhá je Civalem odsouhlasený fanservis pro MovieZone štamgasty, kteří se mnou tržby slovo od slova zremakeovaného animáku řeší v jisté diskuzi už dobře měsíc a půl. Jdeme na to.

Když jsem před dvěma lety začínal svoji kariéru na MovieZone, tak se mi dostalo školení od Civala. Kmet mi dal přístup do adminu a k výhrůžkám přidal hned několik rad, jak správně psát články. Bylo mi řečeno, že se musím vyvarovat toho, být příliš „inside a meta“. Můj specifický smysl pro humor mu tenkrát moc nevoněl. Jak by taky ano, když sem se o něj otíral pod každým druhým tržebním reportem jeho provenience. V této kapitole na jeho rady zapomenu a budu „inside a meta“. 

 

Situace se má následovně. Možná vás překvapilo, že byla týdny a měsíce nejnavštěvovanějším diskuzí na MovieZone ta pod mým článkem řešícím možnou miliardu Krásky a zvířete. K dnešními dni je tam nějakých 300 příspěvků a naprostou většinu z nich má na svědomí sázka, kterou se mnou hrstka (do budoucna nevidících) uživatelů uzavřela. Pod vedením zasloužilého uživatele pepa se zformovala frakce nevěřící v miliardu nejnovější Disneyovky. 

 

Uživatelé svému vůdci slepě věřili a všanc dali svoji ikonku na jeden dlouhý měsíc. Zde vám nabízím největší hity z diskuze pod mým řešeným článkem. Reakce podle mého uvážení zkracuji…

„V Evropě to nebude žádné terno a tou Asií bych si taky nebyl jistý. Miliarda nepadne.“ Speedy Mail

„Je to nuda a miliarda nepadne. Tede, jsi gay? Dost by to vysvětlovalo.“ Anonymní zabanovaný uživatel

„Očekávám pak další dva Tedovy články řešící, proč miliarda nepadla.“ Sony

„Asie ti na Krásku a zvíře se_e.“ Redaktor sesterské TVZone do_Od

„Dá to hočico mezi 500-900 milionySlovenský štamgast Randal.K

„Miliarda nepadne, sorry Tede“ Můj ex-kamarád Davies182

„Já bych se vsadil, že to dá míň jak Piráti 5.Cival

„Článek o ničem. Miliardu to nedá ani omylem“ Další anonymní zabanovaný uživatel

„Kdo říká, že ten film dá přes miliardu, tak tomu opravdu nerozumí“ ING Analytyk

„Budu velke prepady“ pepo

 

To by snad stačilo. Berte to prosím sportovně. Já se s tržbami filmů také mnohokrát mýlil. Vy máte akorát smůlu, že jste si zvolili takto exponovaný snímek a dal vám to sežrat pomstychtivý redaktor, který má i k dnešku přístup do adminu. Na tomto místě nebudu znovu vypisovat jednotlivé uživatele, kteří jsou v mém nebo pepově týmu. Výčet najdete v diskuzi. Zároveň vám ještě nesdělím, jakou ikonku bude více než tucet tržebních kecalů měsíc na našem oblíbeném webu nosit. Práv na určení ikonky jsem se (až na případ do_Oda – tohle je osobní) vzdal a vaši tvář na následujících 30 dní vám v diskuzi pod článkem vybere můj tým.

Chci vám říct jenom následující: Mám vás rád! Tedy ty z vás, který neřešili moji sexuální orientaci. Diskuze o tržbách Krásky a zvířete oživila MovieZone a za to vám patří dík. Jak jste si jistě v (před)minulém týdnu všimli, vaše domovská stránka prošla radikálním omlazením a byť se to neobešlo bez jisté kontroverze, značí to následující: MovieZone žije a bude tu s vámi ještě nějaký ten rok. Čtěte nás, pište do diskuzí a pokud máte nějakou tu korunku navíc, přispějte na chod vašeho oblíbeného webu

 

Co bude dál? MoneyZone články, které ve svém volnu tak rád píši, vás budou na vaší životní cestě hlubinami internetu provázet i nadále. Cival mě provokoval svými odhady ohledně tržeb nejnovějších Pirátů z Karibiku. Týden před premiérou tedy očekávejte článek, který vám sdělí, proč poslední dobrodružství Jacka Sparrowa nevydělá miliardu. Už dnes si můžete s předstihem připravovat argumenty, proč se mýlím. Je mi jasné, že se chcete pomstít a už se těšíte, jakou ikonku budu na MovieZone měsíc nosit. V diskuzi pod článkem se totiž zase vsadíme.

--- 

Vytáhni v hospodě: Oficiálně uváděný rozpočet Krásky je 160 mega, ale mnozí věří, že film stál ve skutečnosti více než 200 milionů dolarů. Před měsícem vyšel článek v New York Times, který pochyboval o rentabilitě značky a čtenářům sděloval, že včetně marketingu Disney utratil více než 300 milionů babek. Dotyčný redaktor Brooks Barnes asi patřil do teamu pepo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace