Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Logan: Wolverine: Recenze

příspěvky 141 - 159 Napsat příspěvek
Šlape perfektně i po druhém shlédnutí. Pro mně osobně klenot, dokud tento film nebude na mé blu-rayové poličce, nebudu míti klidu. Tenhle týden si dám už pokoj, ale příští týden na to musím vytáhnout další kamarády.
Protistranu je nicméně třeba brát vážně, protože ani včera ani dnes neodcházeli z kina všichni šťastní a zářící. Beru to ovšem jako klad, aspoň se ten film nesnaží nutně zalíbit každému, což také není na škodu. Masových filmů máme dneska habakuk.
374738
Šlape perfektně i po druhém shlédnutí. Pro mně osobně klenot, dokud tento film nebude na mé blu-rayové poličce, nebudu míti klidu. Tenhle týden si dám už pokoj, ale příští týden na to musím vytáhnout další kamarády. Protistranu je nicméně třeba brát vážně, protože ani včera ani dnes neodcházeli z kina všichni šťastní a zářící. Beru to ovšem jako klad, aspoň se ten film nesnaží nutně zalíbit každému, což také není na škodu. Masových filmů máme dneska habakuk.
0 0
reagovat
Kurva vole postý už, že je ten příběh jednoduchej, neznamená, že tam není - je a má dost citelnou hloubku - Mad Max.
374735
Kurva vole postý už, že je ten příběh jednoduchej, neznamená, že tam není - je a má dost citelnou hloubku - Mad Max.
0 0
reagovat

mr.jokemakerr

Jo protože příběh je ve filmu všechno že? :D Takže Mad Max nebo John Wick tak 3/10 ne?
374733
Jo protože příběh je ve filmu všechno že? *:D* Takže Mad Max nebo John Wick tak 3/10 ne?
mr.jokemakerr
0 0
reagovat
9/10 nie je o čom. Som rád, že moju prvú myšlienku po dopozeraní filmu som si hneď prečítal aj u Civala. Logan vlastne nehľadá nejaký zmysel, na konci neprichádza katarzia, ani sa na nič iné nehrá. Stále má všetkých v "paži" pokiaľ to nie je osobné. Na konci len konečne cíti to, čomu sa tak dlho vyhýbal no vedel, že ho to jedného dňa postretne. Profesor X a Laura tiež na jednotku, no Hugh zahral toho zlomeného a vlastne aj zmiereného Rosomáka absolútne bezchybne. :+
374731
9/10 nie je o čom. Som rád, že moju prvú myšlienku po dopozeraní filmu som si hneď prečítal aj u Civala. Logan vlastne nehľadá nejaký zmysel, na konci neprichádza katarzia, ani sa na nič iné nehrá. Stále má všetkých v "paži" pokiaľ to nie je osobné. Na konci len konečne cíti to, čomu sa tak dlho vyhýbal no vedel, že ho to jedného dňa postretne. Profesor X a Laura tiež na jednotku, no Hugh zahral toho zlomeného a vlastne aj zmiereného Rosomáka absolútne bezchybne. *:+*
0 0
reagovat

Kostej

Vsak tady se to srovnava is TDK, akorat Logan nema zadny pribeh :D
374730
Vsak tady se to srovnava is TDK, akorat Logan nema zadny pribeh *:D*
Kostej
0 -1
reagovat
Moc to všeobecný nadšení nechápu. První cca čtvrtina je velmi slibná, ale zhruba od tý doby, kdy Logan dokouká video na mobilu už se to veze víceméně ve vyjetejch kolejích a závěr je bohužel úplně marnej (konec toho, co se většinu filmu prezentuje jako hlavní záporák...WTF???)

Není to špatný, to zase ne; to Rko tomu strašně pomohlo, ale za mě osobně tak 7,5/10 a nějaký přirovnávání k Children of Men...to si snad ze mě někdo dělá srandu. To je úplně jinej sport.
374725
Moc to všeobecný nadšení nechápu. První cca čtvrtina je velmi slibná, ale zhruba od tý doby, kdy Logan dokouká video na mobilu už se to veze víceméně ve vyjetejch kolejích a závěr je bohužel úplně marnej (konec toho, co se většinu filmu prezentuje jako hlavní záporák...WTF???) Není to špatný, to zase ne; to Rko tomu strašně pomohlo, ale za mě osobně tak 7,5/10 a nějaký přirovnávání k Children of Men...to si snad ze mě někdo dělá srandu. To je úplně jinej sport.
0 0
reagovat

Bomba!

Teď jsem se vrátil z kina a nemám slov. Jackman svůj poslední film nemohl udělat lépe. Takhle brutální a emocionální drama jsem už dlouho neviděl. Za mě zasloužených 10/10 :+
374723
Teď jsem se vrátil z kina a nemám slov. Jackman svůj poslední film nemohl udělat lépe. Takhle brutální a emocionální drama jsem už dlouho neviděl. Za mě zasloužených 10/10 *:+*
Bomba!
0 0
reagovat
:o
Film roku. Bez debaty. Dojalo ma to viac, ako Manchester.
374720
*:o* Film roku. Bez debaty. Dojalo ma to viac, ako Manchester.
0 0
reagovat
8vasa8: nevim, asi buli na nejakym evropskym artu ;)
374715
8vasa8: nevim, asi buli na nejakym evropskym artu ;)
0 0
reagovat

7/10

U tohoto filmu moc nereste logiku, dej, apod. :D pro tenhle film to neplati, hlavni je prece bezhlava akce. Doslova.
374714
U tohoto filmu moc nereste logiku, dej, apod. *:D* pro tenhle film to neplati, hlavni je prece bezhlava akce. Doslova.
7/10
0 -1
reagovat
Cival dává druhou 9 za dva měsíce?! Svět se hnul :D :D Jestli mě to bude bavit stejně jako John Wick 2, tak se těším ještě víc, než jsem se těšil :) Recenzi si ale samozřejmě přečtu až po kině ;)
374711
[b]Cival[/b] dává druhou 9 za dva měsíce?! Svět se hnul *:D* *:D* Jestli mě to bude bavit stejně jako John Wick 2, tak se těším ještě víc, než jsem se těšil *:)* Recenzi si ale samozřejmě přečtu až po kině *;)*
0 0
reagovat

Viděl jsem dnes

a za mě jednoznačně 100%. A pokud jde o X-23: Jestli v "KickAss" byla HitGirl přirovnána ke "kříženci Terminatora a Dakoty Fanning", tak X-23 je "kříženec Terminatora a HitGirl":)
374709
a za mě jednoznačně 100%. A pokud jde o X-23: Jestli v "KickAss" byla HitGirl přirovnána ke "kříženci Terminatora a Dakoty Fanning", tak X-23 je "kříženec Terminatora a HitGirl"*:)*
Viděl jsem dnes
0 0
reagovat

Cival

A bere to Rimsy sportovne? Bude jeste nekdy v MZlive? Budete ho za trest posilat na 2x vic filmovych "lahudek"? :D
Jinak cekani na sobotu jeste nikdy nebylo delsi.
374706
A bere to Rimsy sportovne? Bude jeste nekdy v MZlive? Budete ho za trest posilat na 2x vic filmovych "lahudek"? :D Jinak cekani na sobotu jeste nikdy nebylo delsi.
Cival
0 0
reagovat
Wolverine je moje oblíbená postava tak nejsem úplně objektivní ale tohle je přesně ten wolverine na kterého jsem čekal. 10/10 půjdu minimálně ještě jednou!
374702
Wolverine je moje oblíbená postava tak nejsem úplně objektivní ale tohle je přesně ten wolverine na kterého jsem čekal. 10/10 půjdu minimálně ještě jednou!
0 0
reagovat
Radekgfx: nikdy ;)
374700
Radekgfx: nikdy ;)
0 0
reagovat
btw. pokud to dobře chápu, v "původní" časové linii se odehraje X-men origins: Wolverine, pak původní trilogie, potom Wolverine, pak budoucnost z Days of Future Past -> Wolverine skáče do minulosti a "původní" časová linie se smaže (pamatuje si ji jen Wolverine). Na konci DoFP je vytažen armádou z řeky, pak se odehrává Apocalypse a pak skok až k Loganovi? Mám to uspořádaný aspoň trochu dobře?

First Class se odehrává ještě před DoFP, takže ta se asi stala v obou časových liniích...
374697
btw. pokud to dobře chápu, v "původní" časové linii se odehraje X-men origins: Wolverine, pak původní trilogie, potom Wolverine, pak budoucnost z Days of Future Past -> Wolverine skáče do minulosti a "původní" časová linie se smaže (pamatuje si ji jen Wolverine). Na konci DoFP je vytažen armádou z řeky, pak se odehrává Apocalypse a pak skok až k Loganovi? Mám to uspořádaný aspoň trochu dobře? First Class se odehrává ještě před DoFP, takže ta se asi stala v obou časových liniích...
0 0
reagovat
Bude Rimsyho protirecenze?
374695
Bude Rimsyho protirecenze?
0 -1
reagovat
První odstavec, poslední věta, hodnocení. Víc nepotřebuju.
Husí kůže až na zadku a musím jít co nejdřív, tyvole!
374689
První odstavec, poslední věta, hodnocení. Víc nepotřebuju. Husí kůže až na zadku a musím jít co nejdřív, tyvole!
0 0
reagovat
:+ super recenzia, za hodinu idem do kina, tak perfektne navnadila :)

A kedže Logan vyšiel v období Oscarov, treba si pripomenúť... I´m Wolverine :D
374688
*:+* super recenzia, za hodinu idem do kina, tak perfektne navnadila *:)* A kedže Logan vyšiel v období Oscarov, treba si pripomenúť... [link="https://www.youtube.com/watch?v=Terhj8mjPwY&t=7m9s"]I´m Wolverine[/link] *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se