Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Logan: Wolverine: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek

Godlike

Hele, já té vaší teorii s adamantiem fandím, a máte pravdu, skoro...

První zmínka padla při cestě k čerpadlu a druhá pak definitivně na konci filmu. Ta uměle pěstovaná kukuřice z níž vyráběli sirup, který se pak dával úplně do všeho spotřebního zboží, měla jediný efekt - potlačení mutantího genu. Proto měl Charles záchvaty, proto například Caliban neucítil Lauru hned při jejím prvním příjezdu a proto Logan nestíhal léčit svá zranění. Což, vzhledem k tomu, že byl skrz nasrkz prolezlý adamantiem, znamenalo ten hlavní problém. Co se ostatních mutantů / X-Menů týče, těžko říct, Mangold furt zmiňuje, jak nechtěli komplikovat příběh a soustředit se na postavy, dá se to ale vysvětlit například tak, že tou dobou (rok 2029) většina bez svých schopností nebyla schopna přežít, těch pár nejsilnějších pravděpodobně zabil Profesor a zbytek se zkrátka někde skrýval podobně jako Wolverine s Calibanem. Pierce se zmínil, že už jich na světě je málo, nikdy ale neřekl, že jsou poslední. Každopádně bez té pomalé otravy by asi byl Logan v pohodě, protože adamantium jako takové, které měl uvnitř těla, na něj nikdy žádné negativní účinky nemělo.
375025
Hele, já té vaší teorii s adamantiem fandím, a máte pravdu, skoro... [spoiler]První zmínka padla při cestě k čerpadlu a druhá pak definitivně na konci filmu. Ta uměle pěstovaná kukuřice z níž vyráběli sirup, který se pak dával úplně do všeho spotřebního zboží, měla jediný efekt - potlačení mutantího genu. Proto měl Charles záchvaty, proto například Caliban neucítil Lauru hned při jejím prvním příjezdu a proto Logan nestíhal léčit svá zranění. Což, vzhledem k tomu, že byl skrz nasrkz prolezlý adamantiem, znamenalo ten hlavní problém. Co se ostatních mutantů / X-Menů týče, těžko říct, Mangold furt zmiňuje, jak nechtěli komplikovat příběh a soustředit se na postavy, dá se to ale vysvětlit například tak, že tou dobou (rok 2029) většina bez svých schopností nebyla schopna přežít, těch pár nejsilnějších pravděpodobně zabil Profesor a zbytek se zkrátka někde skrýval podobně jako Wolverine s Calibanem. Pierce se zmínil, že už jich na světě je málo, nikdy ale neřekl, že jsou poslední. Každopádně bez té pomalé otravy by asi byl Logan v pohodě, protože adamantium jako takové, které měl uvnitř těla, na něj nikdy žádné negativní účinky nemělo.[/spoiler]
Godlike
0 0
reagovat

Gonzi

Co presne tam je splacanos? Mile rad vse vysvetlim :) To s tim Snyderem byl jen vtipek na redakci, ktera pise ze Snyder je patlal.
375024
Co presne tam je splacanos? Mile rad vse vysvetlim :) To s tim Snyderem byl jen vtipek na redakci, ktera pise ze Snyder je patlal.
Gonzi
0 0
reagovat

DarkrayCZ

JJ, naprosto zbožňuju 300 nebo Man of Steel, ale hate na BvS je mou nenávistí vůči Snyderovi a nijak nesouvisí se splácaností celého toho filmu.:D

Jinak samozřejmě Adamantium. Od začátku to oslabuje  jeho regeneraci a  na stará kolena už jej to zabíjí.
375023
JJ, naprosto zbožňuju 300 nebo Man of Steel, ale hate na BvS je mou nenávistí vůči Snyderovi a nijak nesouvisí se splácaností celého toho filmu.*:D* [spoiler]Jinak samozřejmě Adamantium. Od začátku to oslabuje  jeho regeneraci a  na stará kolena už jej to zabíjí.[/spoiler]
DarkrayCZ
0 0
reagovat
Ja by som to videl na 7-8/10 a zo sentimentu a s prižmúrenými očami by som možno dal 9/10.

Je vidno, že Mangold, Jackman, Stewart, Beltrami a vôbec všetci zúčastnení sa naozaj snažili ako vedeli.

Bohužiaľ film ale predsa len miestami pokrivkáva v logike, profilovaní postáv, v tempe, v časovej náväznosti (kde v celej X-Men timeline sme preboha boli?), atď. Záporáci taktiež nič moc. Boyd Holbrook bol cool (bohužiaľ v poslednej tretine viac-menej zmizol).

Fuckovanie miestami IMHO na silu (k profesorovi X mi nejaká mluva ako dlaždič fakt nesedí).

Mangold skrátka nie je kaliber režiséra, ktorý by dokázal spraviť totálnu pecku. Nemohol som sa zbaviť pocitu aká je škoda že Aronofsky Wolverina nikdy nerobil.

Ale všehovšudy pozitívny dojem a osobne som veľmi žral samotný záver.
375022
Ja by som to videl na 7-8/10 a zo sentimentu a s prižmúrenými očami by som možno dal 9/10. Je vidno, že Mangold, Jackman, Stewart, Beltrami a vôbec všetci zúčastnení sa naozaj snažili ako vedeli. Bohužiaľ film ale predsa len miestami pokrivkáva v logike, profilovaní postáv, v tempe, v časovej náväznosti (kde v celej X-Men timeline sme preboha boli?), atď. Záporáci taktiež nič moc. Boyd Holbrook bol cool (bohužiaľ v poslednej tretine viac-menej zmizol). Fuckovanie miestami IMHO na silu (k profesorovi X mi nejaká mluva ako dlaždič fakt nesedí). Mangold skrátka nie je kaliber režiséra, ktorý by dokázal spraviť totálnu pecku. Nemohol som sa zbaviť pocitu aká je škoda že Aronofsky Wolverina nikdy nerobil. Ale všehovšudy pozitívny dojem a osobne som veľmi žral samotný záver.
0 0
reagovat
Zajimavy, že i lide co to vubec nepochopili tomu davaji 9 nebo 10/10. Skoda ze stejny stesti nemelo BvS, ale to asi byla zaujatost vuci Snyderovi nebo nevim jak si to mam vysvetlit.
375015
Zajimavy, že i lide co to vubec nepochopili tomu davaji 9 nebo 10/10. Skoda ze stejny stesti nemelo BvS, ale to asi byla zaujatost vuci Snyderovi nebo nevim jak si to mam vysvetlit.
0 0
reagovat

do_Od

Um, není? To mělo za následek sterilitu ne? Nikoliv zabíjení Wolverina.
375013
[spoiler]Um, není? To mělo za následek sterilitu ne? Nikoliv zabíjení Wolverina.[/spoiler]
do_Od
0 0
reagovat

Svaťoš

Presne tak :)
375012
Presne tak :)
Svaťoš
0 0
reagovat
Modifikované jídlo způsobilo jenom sterilitu mutantů, těžko jim to mohlo změnit geny samotné. Adamantium bylo to, co pomalu zabíjelo Wolverina, i kvůli tomu, že čím byl sám starší tak se jeho schopnost regenerovat oslabovala, stejně jako starému člověku se hůře hojí kost apod. Jeho tělo postupně nestačilo plně regenerovat škody způsobené adamantiem.
375011
[spoiler]Modifikované jídlo způsobilo jenom sterilitu mutantů, těžko jim to mohlo změnit geny samotné. Adamantium bylo to, co pomalu zabíjelo Wolverina, i kvůli tomu, že čím byl sám starší tak se jeho schopnost regenerovat oslabovala, stejně jako starému člověku se hůře hojí kost apod. Jeho tělo postupně nestačilo plně regenerovat škody způsobené adamantiem. [/spoiler]
0 0
reagovat

do_Od

Moje anglictina neni moc dobra, ale ve filmu rekli to co jsem psal ja. To by pak chcipl i Xavier a Caliban i vsichni ti novi mutanti.Odkud to mas?
375009
Moje anglictina neni moc dobra, ale ve filmu rekli to co jsem psal ja. To by pak chcipl i Xavier a Caliban i vsichni ti novi mutanti.Odkud to mas?
do_Od
0 0
reagovat
The first is that no new mutant has been born in 25 years, the reason for and method by which is ultimately revealed via Dr. Zander Rice (Richard E. Grant) as genetically modified corn crops leading to sterility of the mutant X-Gene which is no longer able to survive or be passed on in utero.

It’s a slow but effective method of genocide, and all done via high fructose corn syrup. How effective it was outside the United States, where natural cane sugar is used instead of the cheaper and unhealthier HFCS as a sweetener, is unclear.


Je to jak píše Hlad.
375007
[spoiler]The first is that no new mutant has been born in 25 years, the reason for and method by which is ultimately revealed via Dr. Zander Rice (Richard E. Grant) as genetically modified corn crops leading to sterility of the mutant X-Gene which is no longer able to survive or be passed on in utero. It’s a slow but effective method of genocide, and all done via high fructose corn syrup. How effective it was outside the United States, where natural cane sugar is used instead of the cheaper and unhealthier HFCS as a sweetener, is unclear.[/spoiler] Je to jak píše Hlad.
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Napsal si totalni blbost. To by potom umiral i Xavier a ostatni prezivsi x. Navic to o cem si psal, zabranovalo pouze rozeni.
Bylo to adamantium. Dokonce si to myslim precetl v tom dokumentu.
Ted uz se nedivim proc si spatne hodnotil BvS, kdyz ztracis pozornost i u filmu kde bylo vsechno primo receno. To je i na me dost husty.
375005
Napsal si totalni blbost. To by potom umiral i Xavier a ostatni prezivsi x. Navic to o cem si psal, zabranovalo pouze rozeni. Bylo to adamantium. Dokonce si to myslim precetl v tom dokumentu. Ted uz se nedivim proc si spatne hodnotil BvS, kdyz ztracis pozornost i u filmu kde bylo vsechno primo receno. To je i na me dost husty.
Mr. Hlad
0 0
reagovat
A mně zase přišlo, že adamantium by bylo tím paradoxně "nejkrásnějším", co ho mohlo zabít. Zničí ho to, co ho dělalo tak silným. Zestárnul, možná se jeho tělo pralo i s tím virem a už se nedokázalo vypořádat s těžkým kovem v jeho těle.
375000
[spoiler]A mně zase přišlo, že adamantium by bylo tím paradoxně "nejkrásnějším", co ho mohlo zabít. Zničí ho to, co ho dělalo tak silným. Zestárnul, možná se jeho tělo pralo i s tím virem a už se nedokázalo vypořádat s těžkým kovem v jeho těle.[/spoiler]
0 0
reagovat

Mr. Hlad

nevim no mě to přišlo jako by o tom všichni věděli něco víc než on sám.Mně to nepřijde, že by to byl zrovna ten virus o kterym on ví pak by přece netvrdil že to je adamntium ( a taky tam všichni mluvěj o tom že je otrávenej a ne nakaženej ) jak říkám trochu mi to přijde jako vrátka do dalšího dílu :D
374999
[spoiler] nevim no mě to přišlo jako by o tom všichni věděli něco víc než on sám.Mně to nepřijde, že by to byl zrovna ten virus o kterym on ví pak by přece netvrdil že to je adamntium ( a taky tam všichni mluvěj o tom že je otrávenej a ne nakaženej ) jak říkám trochu mi to přijde jako vrátka do dalšího dílu :D [/spoiler]
Mr. Hlad
0 0
reagovat

Alangor

Já si teda myslím, že to adamantium nebylo, prostě umíral stejně jako ostatní mutanti kvůli tomu viru, co vypustili Transigen, ale jeho schopnost léčit se s ním dokázala bojovat. Jen ho to extrémně oslabovalo, protože měl prostě pořád "zapnuté" léčení a zároveň jak se to v něm rvalo, se nikdy už nemohl dostat do stoprocentní formy
374998
Já si teda myslím, že [spoiler]to adamantium nebylo, prostě umíral stejně jako ostatní mutanti kvůli tomu viru, co vypustili Transigen, ale jeho schopnost léčit se s ním dokázala bojovat. Jen ho to extrémně oslabovalo, protože měl prostě pořád "zapnuté" léčení a zároveň jak se to v něm rvalo, se nikdy už nemohl dostat do stoprocentní formy[/spoiler]
Alangor
0 0
reagovat

Alangor

Napadlo mě přesně to samé, že Logan je sice přesvědčenej, že je to adamantium, ale ve skutečnosti je to něco jinýho.
374996
[spoiler]Napadlo mě přesně to samé, že Logan je sice přesvědčenej, že je to adamantium, ale ve skutečnosti je to něco jinýho.[/spoiler]
Alangor
0 0
reagovat
tak jsem právě přišel domu a jo je to super. Ale má to dvě ale. 1. Ale je to, že si člověk celou dobu říká jak super by to bylo kdyby byl Wolerin takovej Rkovej masakr už od začátku ( a tim myslim od prvních xmenů kde se objevil ) a druhej je to, že se člověk vlastně vůbec nedozví co to toho Logana nakonec ve skutečnosti zabíjelo jasně on říká, že to je adamantium, ale je to skutečně tak dle mého je to jen jeho výmluva? přijde mi že to jsou takový trochu vrátka do eventuálního dalšího dílu :D Takže za mě krásných 9/10 a určitě se na to mrknu minimálně ještě jednou.
374992
tak jsem právě přišel domu a jo je to super. Ale má to dvě ale. 1. Ale je to, že si člověk celou dobu říká jak super by to bylo kdyby byl Wolerin takovej Rkovej masakr už od začátku ( a tim myslim od prvních xmenů kde se objevil ) a druhej je to, že [spoiler]se člověk vlastně vůbec nedozví co to toho Logana nakonec ve skutečnosti zabíjelo jasně on říká, že to je adamantium, ale je to skutečně tak dle mého je to jen jeho výmluva? přijde mi že to jsou takový trochu vrátka do eventuálního dalšího dílu :D [/spoiler] Takže za mě krásných 9/10 a určitě se na to mrknu minimálně ještě jednou.
0 0
reagovat

9/10

ten film dozrává. A je to absolutní top. Hodně povedená rozlučka se starými Xmeny.
Ta akce byla hodně kvalitní a drsná. Ta malá holka byla super :-)
Přál bych tomuhle filmu oscary ....
374987
ten film dozrává. A je to absolutní top. Hodně povedená rozlučka se starými Xmeny. Ta akce byla hodně kvalitní a drsná. Ta malá holka byla super :-) Přál bych tomuhle filmu oscary ....
9/10
0 0
reagovat

6/10

Strašne si želám aby som mohol povedať niečo v zmysle "Je to tam, bulel sem jak želva" ale nemôžem. Minimálne v kine sa ma to tak nechytilo. Naopak, to pomalé tempo filmu ma uspávalo. A mňa to neuveriteľne mrzí a som naštvaný, lebo Jackmanov Wolverine a Stewardov Xavier boli postavy, ktoré pomáhali pokladať základy komixového filmového žánru.
Na druhú stranu, tomuto filmu želám ohromný kasový úspech, pretože paradoxne rovnako ako na začiaku prvý X men film, aj Logan môže položiť základy novej etapy Komixového žánru ktorý sa nebude báť Rkového ratingu, pretože na prerozprávanie niektorých príbehov je práve Rko nevyhnutnosťou.
374979
Strašne si želám aby som mohol povedať niečo v zmysle "Je to tam, bulel sem jak želva" ale nemôžem. Minimálne v kine sa ma to tak nechytilo. Naopak, to pomalé tempo filmu ma uspávalo. A mňa to neuveriteľne mrzí a som naštvaný, lebo Jackmanov Wolverine a Stewardov Xavier boli postavy, ktoré pomáhali pokladať základy komixového filmového žánru. Na druhú stranu, tomuto filmu želám ohromný kasový úspech, pretože paradoxne rovnako ako na začiaku prvý X men film, aj Logan môže položiť základy novej etapy Komixového žánru ktorý sa nebude báť Rkového ratingu, pretože na prerozprávanie niektorých príbehov je práve Rko nevyhnutnosťou.
6/10
0 0
reagovat
Nekompromisně drsný a "špinavý" s výbornou akcí a skvělýma postavama. Občas se teda tempo trochu táhlo, ale to bylo daný tím stylem, kterým si to jelo a jsem za to i vlastně celkem rád.
Povedená rozlučka:+
374952
Nekompromisně drsný a "špinavý" s výbornou akcí a skvělýma postavama. Občas se teda tempo trochu táhlo, ale to bylo daný tím stylem, kterým si to jelo a jsem za to i vlastně celkem rád. Povedená rozlučka*:+*
0 0
reagovat
Vypada to, ze se Logan bohate zaplati.
374947
Vypada to, ze se Logan bohate zaplati.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se