Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: Co bude po Občanské válce?


ikona
KarelR
avengersmarveltéma
Co víme (a tušíme) o devíti nadcházejících marvelovkách? 

Kapitán Amerika s Ironem Manem si dali do zubů a pomalu můžeme začít řešit, co bude dál. Jak možná víte, Marvel má v tuhle chvíli oznámených 9 nových filmů (Inhumans se přesunuli kamsi do Fáze 4) a o každém z nich koluje pár potvrzených informací. Pojďme si tyhle základy zopáknout, a aby to nebyla nuda, ke každé comicsovce si dáme i pár nových, zatím těžce nepotvrzených zvěstí.

!!! NÁSLEDUJÍ SPOILERY (A SPOILEROVÉ SPEKULACE) !!!

 

Captain Marvel
datum premiéry: 7. března 2019
režie: -
scénář: Nicole Perlman (Strážci Galaxie) & Meg LeFauve (V hlavě, Hodný dinosaurus)
hrají: -

Co víme jistě: Captain Marvel bude příběhem pilotky Carol Denvers, jíž dají geny mimozemské rasy Kree (modrásci ze Strážců Galaxie) nadpřirozené schopnosti. Kevin Feige slibuje oznámení její představitelky do konce léta (Comic-Con?) a do dvou měsíců se prý dozvíme jméno režijního dohledu.

Co se šeptá: Těžce neověřené zprávy hovoří o tom, že by si Carol Danvers měla zahrát Emily Blunt. Režii pak chtějí v Marvelu svěřit Emily Carmichel, režisérce kupy opěvovaných festivalových kraťasů. 

 

Avengers: Infinity War – Part 2
datum premiéry: 2. května 2019
režie: Anthony Russo & Joe Russo (Captain America: Návrat prvního Avengera, Captain America: Občanská válka)
scénář: Christopher Markus & Stephen McFeely (Captain America: První Avenger, Captain America: Návrat prvního Avengera, Captain America: Občanská válka)
kamera: Trent Opaloch (Captain America: Návrat prvního Avengera, Captain America: Občanská válka)
hrají: všichni přeživší?

Co víme jistě: Zakončení marvelácké Fáze 3 postaví všechny dostupné superhrdiny proti Thanosovi. Detaily se úzkostlivě drží pod pokličkou, pro některé postavy by ale film měl být konečnou a jiné (Doctor Strange, Black Panther, Spider-Man...) nasměruje vstříc dalším sólovkám ve Fázi 4.

Co se šeptá: Avengers (a Strážci Galaxie a všichni ostatní) se s Thanosem utkají ve vesmíru. Odrazovým můstkem by měla být Tonyho vize z druhých Avengers, tím ale veškeré dohady končí.

 

Tak to bychom měli následující 3 roky filmových marvelovek. O televizní budoucnosti se toho moc neví, (jen že na ABC zrušili Agent Carter i shieldovský spin-off The Most Wanted), ta netflixovská by ale měla zahrnovat seriály s Bladem, Moon Knightem a Ghost Riderem. Ano, streamovací služba má i nadále fungovat jako drsná protiváha velkému plátnu. Pokud vám tedy celovečeráky už nic neříkají, vždycky si můžete najít cestu k motorkáři s hořící hlavou...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace